Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Dilikutya #98 üzenetére
Igaz, rosszul fogalmaztam. Nem döglött csak nem fejleszthető illetve komolyabb játékra nem való. Ha már úgy is egy erősebb vga-t pattint bele az ember akkor minek FM1-be invesztálni? Abba új, erősebb proci már nem jön.
"Nem csak Dual Graphics létezik, használhatod önmagában az APU-t is, tökéletesen jó belépőszintű játékos konfiguráció + önmagában is alkalmas játékra, sok esetben kompromisszum sem kell még."
A Battlefield 3 most nagy sláger. Sok kis kocka tolja ezerrel. Multizás közben mondjuk 1680x1050ben hány fps-el is fut a játék főleg egy gyengébb LIano APU-n? És mennyi ott a minimum fps? Mert az, hogy 1-1 pillanatra felugrik a maximum 35fps fölé is az totál hidegen hagy. Attól még teljesen játszhatatlan mert irgalmatlanul szaggat. Tudom mert próbáltam A8-3850-en...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest