Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronati
tag
Én még csak olvasgatom, a hasznos infókat tőletek. Vga Bios mód, egyéb tőlem még távol áll,konkrétan nem értek hozzá, ezért okosan inkább nem nyúlok hozzá. Nekem is megjött 18.-án a szóban forgó kártya. Gondoltam kipróbálom és,ha jó veszek még, de mér elfogyott. Kicsomagoltam fémrács leszed, gépbe betesz AM3 Phenom 6x feloldot mag, fiam cigis dobozával kitámaszt bekötés indítás. Bios ami rajta van, elindul megy. Hátulról 8cm venti fújkálja, 40c fokos alapon, Superposition elindít, megnézni elindul-e és menyi FPS van. Persze kéz az Esc-n 70foknál leállít. Minden rendben ment,leállítás megtörtént, addig a kártya vitte a Benchmark-ot. Ha a hűtés meg lesz oldva, a kártya ezzel a Bios-al is játékra fogható, vagy a második Bios-nak jobb feltenni a Nano valamelyik Változatát? Abból a sima, vagy a módolt az ajánlottabb? Még egy infót kérnék, Ryzen-re váltanék, olyan lapot tudnátok ajánlani ami később még proci téren fejleszthető, és mostanra egy olcsóbb a BI8.hoz megfelelő procit bele amivel a költségeket tudom egyenlőre csökkenteni, Táp 650W, M2 SSd van, a DDR4 az kell még! A némi OFF-ért elnézést kérek, de a fejlesztés a BI8 VGA köré lenne: Üdddvvvvvvvvvv
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest