Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lol persze.

Gond hátán gond volt. 2008-ban mikor Ubival ismerkedtem, már rögtön a kernelben az PCI-s APCI kezelést kellett kikapcsolni, mert különben a hálókártya nem tudott dhcp-n kapcsolódni, csak tekergett az ikonja. Valaki a fórumban ráérzett, hogy mi okozhatja, és igaza lett szerencsére...
N+1 ilyen esetbe futottam bele, rakás xorg.conf probléma, az utolsó húzásuk az volt, mikor a friss Unity-s kiadás nagy fekete kockákat rajzolt az ikonok helyére.
Eastman: szívesen. Az írásomban találsz 1-2 tweaket az fstab fájlhoz, azt megcsinálhatod a jelenlegi disztródon is, egy kis gyorsulást még ki tudsz vele hozni.
Valamint van ugyanott ramdisk létrehozás is, az is hasznos dolog, ha a midori-t rá lehet venni, hogy a neked tetsző helyre cacheljen.
-
-
nuke7
veterán
hát igen, ebben egyetértünk.
(#33) ViZion : én is azt mondom, hogy NEM adnék nekik mac-es gépet...

(#35) CPT.Pirk : hm.. hát én sajnos pont origin-es vagyok és nem steam-es...

(mert ugye a steam jön linux-ra..) plusz wine-al szorakozni mondjuk egy max payne 3-al vagy dio3-al sztem annyira nem szórakoztató...
-
nuke7
veterán
win- en működnek. nagyjábol. meg megvan a lehetőség - van, akinek kell.
máshol nincsenek meg... ha makrok nem kellenek akkor meg a mac - a hardver miatt - szerintem még mindig beelőzi a linux létjogosultságát...
mondjuk egy titkárnőnek valsz linux-os gépet adnék, ez is igaz, de ezzel megint az első posztomat idézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Goddess of Victory:Nikke
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Baszkuli!