Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Debianban ugyan azok a terminálos parancssorok mint Ubuntu alatt? Tudom használni a jól bevált (betanult) parancsokat?
-
Eastman
addikt
Amúgy egy szűz Debianra fel tudom telepíteni a leggyakrabban használt programjaimat? Aeskulap, Gimp, böngésző, Transmission, Skype, Brasero? Nem kell hozzájuk (alájuk) az Ubuntu?

-
Eastman
addikt
Lubuntut láttam, próbáltam de a Chrome miatt nem tetszett. Kérdés, hogy a FF mit tud rajta, mit tudna ezen a gépen, mennyi memóriát használna el. Most nagyon gatya a 12.04-el.
Xubuntut is próbáltam egy darabig, de nem jött be. Tényleg valami kávéfőző szintű dolog kellene egy kis frissességgel, magyarul, hülyebarát szinten.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Baszkuli!