- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #145 üzenetére
Na erre (Unity-s dolog) nem tudok őszintén válaszolni, mert ugyan fél szemmel kacsintgattam már akkor is a Manjarora, de csak az újdonság varázsa miatt, komolyabban nem érdekelt. Szóval könnyen lehet, hogy ez a helyzet, de azzal is tele volt a hócipőm, hogy Evolutiont csak teljes Gnome környezettel együtt lehetett volna elvileg frissíteni, a 16.04-ben lévő meg bugos volt, és éreztem, hogy ez így nem normális.
Az AUR-os dolog tök más logikát követ, viszont tényleg ritkán kell onnan valami, akkor viszont nagyon jó hogy nem kell innen-onnan összevadászni. Meg a KDE-s szoftverek élén a Dolphinnal, de mondhatnám az Okulart is, ami állva hagyja a Gnome-os (Evince?) PDF olvasót, már csak abban is hogy nincs benne cache limit ami miatt nem tudsz 100%-ra zoomolni egy tervrajzot sem stb (és ilyen különbségekből rengeteg van a KDE javára). Komolyan huszadannyi problémám van, amióta váltottam. És nem, nem kell mindenkinek szeretni, a fenti kollégán is csak nevetni tudok a hisztije miatt, azt is tiszteletben tartom ha valakinek az egész túl komplex és átláthatatlan. Még egy kis kitartást kívánok, hátha ráérzel, ha pedig mégsem, akkor sincsen harag
A Pacman egyébként nekem sem tűnik annyira könnyen értelmezhetőnek mint az apt, de főleg azért mert előbbivel kezdtem. Igaz a Pacmant nem is használom terminálból, de erre csak mérsékelten vagyok büszke
Ja és hogy rosszat is mondjak, a boot szerintem hosszabb, mint Ubuntun volt és néha el lehet veszni a beállításokban, bár mostanra már elég jól eligazodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Energiaital topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged