- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
#63718632 #63 üzenetére
A hülyeség ellen nem véd, valóban. Egy root jogokkal futó fájlkezelőből sokkal nagyobb kárt is lehet okozni, ez sokkal jobb megoldás. Aki ész nélkül szerkeszt rendszerfájlokat, az meg fogja tapasztalni a következményeit, és legközelebb már óvatosabb lesz, szerintem ez jó dolog. Ne büntessük azokat akik tudják mit csinálnak azok miatt, akik nem. Az átlagfelhasználónak nem is kell hozzányúlnia rendszerfájlokhoz, ha meg mégis, akkor legyen körültekintő, és előtte legyen backup, szerintem ez alap, és minden normális helyen el is mondják.
King Unique: más Linuxok, mint Ubuntu (saját maguk összerakták), Fedora/RH (megvették), SuSE (megvették). Archon/Manjaro-n is megoldható, ha valaki nagyon szeretné, szerintem egyszerűbb kikapcsolni (még a Surface Pro-n is ki lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest