- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
A KDEwallet helyett tud valaki másik normálisan működő jelszókezelőt?
Wifi képtelen automatikusan csatlakozni. Mindig kiírja, hogy nincsenek titkok megadva. Manuálisan csatlakozva felugrik a kdewallet. Olvastam hogy ha a kdewalletnek ugyanaz a jelszó van beállíva, mint a usernek, akkor ez a probléma megszűnik. Beállítottam, de a hiba fennáll továbbra is. Beállítottam üres jelszót, de ugyanúgy nem tud automatikusan csatlakozni a nincsenek titkok megadva hibaüzenettel.
Amúgyis elég fura az is, hogy a Vivaldi minden indulásakor be kell írnom a kdewallet jelszavát, mintha képtelen lenne megjegyezni, hogy az a program jogosult alapból hozzá. Rém frusztráló így használni a Manjaro-t.Persze az is megoldás lenne, ha a komplett jelszókezelő tárat törölném, hogy ne legyen, no de akkor még annyira sem lenne biztonságos, mint a Win10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest