Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
A KDEwallet helyett tud valaki másik normálisan működő jelszókezelőt?
Wifi képtelen automatikusan csatlakozni. Mindig kiírja, hogy nincsenek titkok megadva. Manuálisan csatlakozva felugrik a kdewallet. Olvastam hogy ha a kdewalletnek ugyanaz a jelszó van beállíva, mint a usernek, akkor ez a probléma megszűnik. Beállítottam, de a hiba fennáll továbbra is. Beállítottam üres jelszót, de ugyanúgy nem tud automatikusan csatlakozni a nincsenek titkok megadva hibaüzenettel.
Amúgyis elég fura az is, hogy a Vivaldi minden indulásakor be kell írnom a kdewallet jelszavát, mintha képtelen lenne megjegyezni, hogy az a program jogosult alapból hozzá. Rém frusztráló így használni a Manjaro-t.Persze az is megoldás lenne, ha a komplett jelszókezelő tárat törölném, hogy ne legyen, no de akkor még annyira sem lenne biztonságos, mint a Win10.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest