Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha engedélyezve van a tapipad, akkor a Cinnamonban is hasonló beállitások vannak, de nekem a tapipad működött KDE alatt is, hiába volt bedugva egér is.
Tévedtem, Cinnamonban nincs opció, a disabled mouse pluged opció hiányzik.
Rosszul fogalmaztam imént.
-------------------------------------------
Kibojoe Manjaro kissé furán akar telepiteni AUR-ból..... -
Megvan az infó, ez a Kibojoe is Manjaro! terminalszerű csomagkezelője viszont sokkal egyértelmúbb, mint a GUI-s Pamac meg az Octopi.
The Kibojoe LInux is a GNU/Linux community which is based on Manjaro Linux and Joe's Window Manager (JWM), i.e., Kibojoe Linux is re-spin Manjaro Linux with JWM.
Legalább már az ablakkezelő röviditése is tiszta, hogy mit jelent.
(#466) vadkörte
srv-ben Debian vonalon?
Chakra-s topikból puskázva, a /run/media alatt keresd
(#468) Heeken
Úgy könnyű, ha meg tudod nézni. Nekem nincs mit csatolni...
-
vadkörte
addikt
Csak, hogy egy ki ON is legyen.
Biztos én vagyok a tudatlan, de hol találom a felcsatolt meghajtókat? Debian(származékokon) az srv mappában sorakoztak, de itt nem találom őket sehol.
-
lekezelő stílusban oktatott ki, pedig senki sem kérdezte.
Sajna a funkciós lények itt a PH-n utóbbi időben elég parasztok tudnak lenni, nem tudom mire akkora az arcuk, gyakorlatilag, ha kap egy funkciót valaki, akkor el kéne fogadnia, hogy azért tartják. Én is kaptam már olyan választ normális silusú kérdésemre, hogy inkább nem válaszoltam, mert József Attila stilusban tudtam volna csak.....
Persze rám is mondták, hogy a Tg funkciótól hogy elszálltam, pedig aki ismer, tudja, hogy a stilusom egyébként is elég alulszofisztikált.Gyakorlatilag azt hiszi a konnektor, hogy szivességet tesz azzal, hogy átnézi az irásodat? Elég rosszul látja, Te tettél szivességet a PH-nak, hogy irtál egy jó kis ismeretbővitő cikket.
(#462) CPT.Pirk
Szokott mostanában lenni, biztosan a chili-mániád miatt.
Syl
Látod, még a normális cikkirókkal is hogyan bánnak, akkor mit várjak én, akinek a nickjére vörös lámpa van ragasztva!?
Időm se tudom mikor lesz irásra, most is valami csodadisztróról irok live-ból, a Manjarok között böngészve találtam:
Nem tudom mi köze a Manjarohoz, de érdekes, a wifi detectort úgy kellett valahonnan előbányászni, nem indult a rendszerrel, minek is indulna.
Ez a Pacli csomagkezeló viszont egész jó, totál egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest