- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha engedélyezve van a tapipad, akkor a Cinnamonban is hasonló beállitások vannak, de nekem a tapipad működött KDE alatt is, hiába volt bedugva egér is.
Tévedtem, Cinnamonban nincs opció, a disabled mouse pluged opció hiányzik.
Rosszul fogalmaztam imént.
-------------------------------------------
Kibojoe Manjaro kissé furán akar telepiteni AUR-ból..... -
Megvan az infó, ez a Kibojoe is Manjaro! terminalszerű csomagkezelője viszont sokkal egyértelmúbb, mint a GUI-s Pamac meg az Octopi.
The Kibojoe LInux is a GNU/Linux community which is based on Manjaro Linux and Joe's Window Manager (JWM), i.e., Kibojoe Linux is re-spin Manjaro Linux with JWM.
Legalább már az ablakkezelő röviditése is tiszta, hogy mit jelent.
(#466) vadkörte
srv-ben Debian vonalon?
Chakra-s topikból puskázva, a /run/media alatt keresd
(#468) Heeken
Úgy könnyű, ha meg tudod nézni. Nekem nincs mit csatolni...
-
vadkörte
addikt
Csak, hogy egy ki ON is legyen.
Biztos én vagyok a tudatlan, de hol találom a felcsatolt meghajtókat? Debian(származékokon) az srv mappában sorakoztak, de itt nem találom őket sehol.
-
lekezelő stílusban oktatott ki, pedig senki sem kérdezte.
Sajna a funkciós lények itt a PH-n utóbbi időben elég parasztok tudnak lenni, nem tudom mire akkora az arcuk, gyakorlatilag, ha kap egy funkciót valaki, akkor el kéne fogadnia, hogy azért tartják. Én is kaptam már olyan választ normális silusú kérdésemre, hogy inkább nem válaszoltam, mert József Attila stilusban tudtam volna csak.....
Persze rám is mondták, hogy a Tg funkciótól hogy elszálltam, pedig aki ismer, tudja, hogy a stilusom egyébként is elég alulszofisztikált.Gyakorlatilag azt hiszi a konnektor, hogy szivességet tesz azzal, hogy átnézi az irásodat? Elég rosszul látja, Te tettél szivességet a PH-nak, hogy irtál egy jó kis ismeretbővitő cikket.
(#462) CPT.Pirk
Szokott mostanában lenni, biztosan a chili-mániád miatt.
Syl
Látod, még a normális cikkirókkal is hogyan bánnak, akkor mit várjak én, akinek a nickjére vörös lámpa van ragasztva!?
Időm se tudom mikor lesz irásra, most is valami csodadisztróról irok live-ból, a Manjarok között böngészve találtam:
Nem tudom mi köze a Manjarohoz, de érdekes, a wifi detectort úgy kellett valahonnan előbányászni, nem indult a rendszerrel, minek is indulna.
Ez a Pacli csomagkezeló viszont egész jó, totál egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- I7PC(i7-5930k/RX6500XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest