- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Köszi ablak beállításokat megcsináltam még tegnap, most visszaellenőriztem a te beállításaidat és ezek működnek (a pluszban nyíló ablakokra is, köszi
, de vannak olyan ablakok, ahol nem (pl ilyen a rendszerbeállítások is), plusz ezek nem vonatkoznak az oszlopk beállításaira, hogy mennyire vannak széthúzva. Mivel rendszermérnöki feladatokat is ellátnék, ezért elég gyakran nézegetnék monitorozó programokat, ahol vannak bizonyos oszlopok, amiket széjjelebb húznék, ezért kicsit zűrös. De lehet hogy ez a gond egyszer ki lesz "javítva"/megoldva az újabb kernelben esetleg.
Az SDDM beállításait megnéztem, de ott nincsen automatikus képernyőzár vagy hasonló, viszont ha bejelöltem az újrabejelentkezés kilépés után-t is, akkor már van automatikus bejelentkezés. Most vagy a magyar fordítás rossz, vagy a logika fura, mert ez és az automatikus bejelentkezés nem teljesen ugyanaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest