Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Syl
nagyúr
Hiába írjátok le akár 100x is, nem értem
Ha gebasz van a fájl/mappa jogosultsággal, akkor Gnome Commander root joggal és mindent beixelek a saját userem adatára
De ugyanígy nem értem a win/ntfs jogosultságát sem. Ott is benyomom a "mindenkire" az összes jogot, oszt jónapot -
Van benne valami! Eszem ágában sem volt bármit beírni, főleg nem is szoktam ennyire eltúlzott bugyuta módon fogalmazni. A stílusról annyit, hogy valakit íly módon megidézni, eleve azt feltételezve, hogy csak türhő módon tud megnyilvánulni...de most inkább nem szállok alá erre a szintre.
A cikk szerintem ugyanolyan jó, mint a szerző többi Ubuntus cikke. Amit nem igazán értek, hogy miért nincs összhangban vele a címe? Ez a cikk tartalma szerint nem a Linux a mindennapokban, hanem az Ubuntu a mindennapokban, véleményem szerint így is érdekelt volna ennyi embert.
Ezt nem kekeckedésből írom,bárki megnézheti az összes hasonló cikket, ha az csak egyetlen disztróról szól, akkor annak a címéből az ki is szokott derülni.
A záró mondatba befért volna, hogy az Ubuntu más kezelő felületekkel is létezik, kétségtelen persze, hogy ezen a néven ezzel az asztali kezelőfelülettel jelenik meg sokak rémálmában.
(ezt a poént az előre károgóknak szántam)
Ha már meg lett említve a Mint, annak a saját topikját is érdemes lett volna megemlíteni.Egyébként egy ilyen cikkben inkább egy win/linux flame-től szoktak tartani, nem attól, hogy valaki csak úgy passzióból az Unityt fogja szidni, főleg, hogy nem az említett DE-ről szól a cikk. Kicsit olyan érzésem van, hogy ez a Unityseknél tényleg pszichés eredetű para lehet!
-
King Unique
titán
Hogy mindegyikben ott van-e, azt nem tudom. Ellenben ez ugyanúgy a fizetősöknél is előfordulhat, mint említetted magad is. Viszont, ha célirányosan szükségem van bizonyos szoftverekre, akkor csak ezért nem fogok egyéb, számomra nem feltétlen megfelelő alternatívák után vadászni. Másrészt kevésbé érdekel, mert ennyi erővel akkor netet sem kellene használni, vagy el lehetne menni akár az amisok közé.
-
petipetya
nagyúr
Az MPV-ben nem sikerült menüt előcsalnom, így olyan filmek lejátszására alkalmas, ahol a felirat a film mappájában van azzal megegyező néven. Ez a letöltött filmek/sorozatok 98 százalékára igaz.
Azonban nemrég az egyik filmben volt dán/norvég/angol nyelv és angol felirat. A dán nyelv kiválasztásához és a magyar felirat betallózásához viszont már szükség volt egy VLC-ben megszokott menürendszerre is.
Köszi az Smplayert.
-
törölt tag
Remekül szórakozom ezen a kis vitán/beszélgetésen!
Egyben ráébresztettetek arra, hogy én vagyok a legszerencsésebb felhasználó a világon!
Itthon Linuxokat és FreeBSD-t nyúzok, melóhelyen Wint, a szerverektől a kliensekig, és mindenhol megtudom oldani minden problémámat! Tutira burokban születtem!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bő egy év Ubuntu-használat után a legkevésbé sem hiányzik a Windows, és kiváltképpen a 10-es nem.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest