- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nagyon örülök a Linuxos írásnak. Én személy szerint teljes mellszélességgel támogatom a Linux terjedését, mert sokkal okosabb, emberbarátibb, kézhezállóbb rendszer, mint a windows. A testreszabhatósága pedig a leg-leg, nyilván, mivel bármibe belenyúlhatsz a rendszeren belül. Én mondjuk az Ubuntut nem szeretem, szerintem buta és lassú (Linuxos berkeken belül). Én pár éve Manjaro-t használok teljes megelégedettséggel. Brutálisan gyors (sokkal-sokkal gyorsabb, mint egy Win10).
Amióta pedig implementálni kezdték a Vulkan-t a rendszerbe, a játékok sokkal gyorsabbak, mint windows alatt. Akik pedig jönnek a "játékra nem jó" meg "nincs rá játék" marhaságokkal, azok kezdjék el olvasgatni sürgősen a gamingonlinux.com -ot, hogy a fejükben lévő sűrű tudatlanságot szétcsapassák...
Csak egy pár példa az utóbbi hónapokból: XCOM 2, Mad Max, Deus Ex: Mankind Divided, Hitman, Civilization VI, DiRT Rally stb. stb. stb.
Jah és már sikerült elindítani Wine alatt a The Witcher 3-at is...
A Vulkan API miatt valószínűleg az összes játék meg fog jelenni a jövőben Linuxra is. A Star Citizen már biztosan.____________
Nah, megint egy Win sux Linux rulz flame-cikk a szokásos kommentekkel..
Sok mindenre jó a Linux, de játékban nagyon nem érhet a Windows nyomába. Sem választék, sem sebesség sem problémamentesség és támogatottság terén. Szóval az az ökörség amit a kommented második felében összehordtál automatikusa megkérdőjelezi a hozzászólás elejét is...
És itt van a kutya elásva, mert ahelyett hogy a nagy "Linux rulz" arcok korrektül leírnák, hogy mire való és mire jó a Linux és hol vannak lemondások és korlátozások nyomják a Linux mindenkinek és mindenre mantrát. Jóska-pista Pedig kipróbálja és egy hét szenvedés után már megy is vissza a Windows és csak a csalódás van a végén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest