Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

válasz schawo #807 üzenetére

Utóbbi kérdést nem értem. Az elsőre viszont: mielőtt eladod kikapcsolod a funkciót. Erre nem is gondoltál volna, mi? :D ;]

k5.20: ezeket a biztonsági funkciókat könnyen ki lehet iktatni egy FR-tel. Az adataid ugyan biztonságban vannak, de a készüléket utána jogtalanul tovább tudják használni.

Még egy dolog, ha már a biztonság szóba került, szerintem hatalmas rés a pajzson: ugyebár ha a user levédi a telefonját, akkor az adott esetben a galériában lévő tartalmak miatt is teszi, teheti. Nekem be van állítva az ujjlenyomat + minta. Képernyő lezárva. Elindítom a kamerát anélkül hogy feloldanám a készüléket (hangerő le duplán, vagy másodlagos kijelzőn a kamera) és onnan szépen be lehet lépni a galériába, mindenféle jelszó vagy ujjlenyomat megadása nélkül. Az már mekkora bug? Vagy valahol be lehet állítani, hogy levédett telefonnál ne lehessen így belépni a galériába, és én voltam a figyelmetlen? :U

Mod: kipróbáltam megint, most csak azokat a képeket engedi megnézni, amiket feloldás nélkül csináltam. Viszont tegnap szépen minden tartalmat végig tudtam pörgetni, többször is kipróbáltam. Átmeneti üzemzavar lehetett. Mindenesetre nem túl bizalomgerjesztő :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés