Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Kedves Érdeklődő!  
 Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
 illetve használd a topikban a kereső-t!  
 LG V10 téma összefoglaló
 Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
- 

k5.20 senior tag válasz  Faresz29

üzenetére Faresz29

üzenetéreSzia, Én használok tokot, EZT. 
 - Valóban nem lenne feltétlen indokolt, de én gyakran teszem "pofára" a vasat, és így nem az üvegen, hanem a tok peremén hasal. Illetve nem tudom még, hogy nyáron az izzadt tenyér és a fém oldalak milyen viszonyt fognak kialakítani...szóval így láttam jobbnak. A Spigen hátlaptokjait pedig már minden utóbbi készülékemre megvettem, és ez az a tok, amit csak egyszer kell megvenni, mert simán túléli a készüléket. Nem hervad, nem porlik... nagyon strapabíró. Ja, és tökéletesen "testreszabott", minden készülékre: nem kisebb, nem nagyobb, pont olyan, amilyennek lennie kell. nagyon strapabíró. Ja, és tökéletesen "testreszabott", minden készülékre: nem kisebb, nem nagyobb, pont olyan, amilyennek lennie kell.Ez az első telefonom, amire üveget is tettem, EZT. 
 - Talán ez sem lenne indokolt, mert a készülék nagyon jó minősítést kapott eséséből, de úgy logikáztam, hogy a képernyő átmérővel nem, vagy nem feltétlen növelik az üveg vastagságát és ellenállóságát. Akkor viszont nagyobb az esély egy esésnél a törésre, amit viszont az üvegfóliával lehet talán csökkenteni.pilu85 próbáld számítógépen formázni, akkor nem kérdezősködik talán. 
 Én telefonnal egyszer sem formáztam, mégis elfogad mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Asus Rog Ergo gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nagyon strapabíró. Ja, és tökéletesen "testreszabott", minden készülékre: nem kisebb, nem nagyobb, pont olyan, amilyennek lennie kell.
 nagyon strapabíró. Ja, és tökéletesen "testreszabott", minden készülékre: nem kisebb, nem nagyobb, pont olyan, amilyennek lennie kell.