- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
:-) ha visszaolvasol írtam erről, mivel egy évig használtam a V10-et a V20 előtt , röviden , ,,még alacsonyabb zajszint ,, az amúgy is nagyon jó zajszintű V10-hez képest ( QUAD DAC ennyit hozott , tisztább hangok) , de.. csak ezért nem kell cserélni, a hardver sem eget verően jobb , .. én csere -berélős típus vagyok amúgy is .
Magyarul kütyü és HiFi b...zi .. ( tőlem érdemes venni dolgokat, drágán veszem és viszonylag olcsón adom)
Az alapvető gondom nekem a V10-el az aksi idő és a 4g esetén a hálózat eldobás (vidéken) volt csak a gondom .. Nagyon kedveltem , kettő is volt belőle :-) ha nem tudtam volna szerezni V20-at akkor V10 H961N-t (dual sim 64Gb) vettem volna megint ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest