Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
nagyatt
üzenetére
Ennis meglepodtem rajta, tenyleg kellemes csalodas. Bar a felsz bennem van, mert ugye eleg fiatal meg a telefon. G4-el is fiatal koraban kezdtem, szerencsere problemamentes volt, bar 2x megjarta a szervizt, es a 2. alkalommal egy komplett cseren esett at.
Hogy ennel mi lesz, jo kerdes.
Sebaj, LG szerviz korrekt, ha kell 5x viszem be, ezen nem mulik.
Nagyon remelem hogy a V10 utodja, ha lesz, bekerul a szolgaltatokhoz.
2017 juliusaban lejar a husegem, es akkorul jon az utod is. (Ugyanis a G5 az a G4 torlesztoje es husegideje alatt megy) -
Aryon87
félisten
válasz
nagyatt
üzenetére
Amiket leirtal, mindent megcafolom. Egyedul az illesztesi hibat erositem meg, de nem veszes, hogy kitepjem a hajamat miatta.
A rendszer hibatlan es gyors. Miota megvan, 1x se volt ujrainditva, csak az elso napokban a frissites miatt.
Melegedni/forrosodni 2 esetben szokott: max fenyeron (amugy 50% fixen van) ill a gyorstoltes miatt.
Akksi jobban birja mint a G3 es G4-nek, napok ota ~5oras SOT idoim vanak, 15-21 oras uzemidore, mivel hasznalom is, nem csak porosodik.
Elso ranezesre nem zsakutca, megjelenese pillanataban es a tesztje utan en is azt mondtam, hogy bukta lesz, de van jovoje. Igaz nem lesz annyi fogyas belole mint az elodjeinek, de eletkepes.
G4em volt, csere altal lett a G5, es paromnak G3 van.A forumon meg azert vagyok read only, mert szemeztem ezzel a monstrummal, de sajna nem nyertem meg a lotton...

Szal V10 mellett a kivalo Hi-Fi kepesseg, mig a G5 mellett a korszeru hardver es szoftver szol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

V10-zel meg az lehet szopo, hogy nem tudni mennyi alkatreszuk van keszleten