- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
lejbi
tag
Hello
az egyik fórumtársnak hála én is csatlakoztam a klubhoz. Leírnék pár dolgot, hátha segít az utánam érkezőknek (LG G2-ről érkezvén):
A telo király, full prémium érzet. Android 6 van rajt. A kijelző képe gyönyörű. Nálam megy alapból a wifi/4g, bluetoth, viber, whatsapp, facebok lite, gmail szinkronizáció, be van kapcsolva a másodlagos kijelző, így merült éjjel (10-6ig) 6%-ot. Ez szerintem ok. A másodlagos kijelző felől jövő fényszivárgás tényleg jelentős, de csak sötétben lehet látni. A gps bent a szobában kb fél perc alatt megtalálta "magát". Akkuidőről még nem tudok nyilatkozni. Van 1 huawei talkband2-őm, amit felismert smart eszközként, így nem kell az ujjlenyomat használni. A leolvasó amúgy jól működik, nem téveszt, gyors. A másodlagos kijelző jópofa dolog. Nekem a használt programok ikonjai vannak kitéve, így a főképernyő szinte üres. A méretet meg lehet szokni. Nekem már az első használat után kicsi volt a G2, pedig 5,2".Lenne kérdésem is.
A másodlagos kijelző tartós használata okoz valami "hibát"? (Gondolok itt a beégésre)Köszi a "türelmet".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- iPhone 16 Pro 128GB Black Media Markt garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest