- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Fail3D! #2181 üzenetére
Bevallom, engem személyesen annyira nem izgatott eddig ez a téma, hogy ezt még csak nem is próbáltam.
Ebből is látszik, hogy még mindig van mit tesztelnem, nyomkodnom a V10-en. (Csak most kissé belemerültem a Hi-Fi teszt projektbe, illetve őszintén szólva, a Hi-Fi az jobban megdobogtatja a szívem, mint a kijelzőidő, ami nálam - mint írtam - eddig tök rendben volt. De most már biz' Isten nézegetni fogom ezt is, feltéve ha eszemben lesz.
)
Mivel szinte mindent kipróbáltál már szoftveres téren, lehetséges, hogy valamilyen hardveres probléma lesz a telefonnal. (Akkumulátor?)
Úgy tűnik, előbb utóbb - a megfelelő képernyőmentésekkel a "zsebedben" - elkerülhetetlenné válik az, hogy besétálj az LG márkaszervizébe egy baráti kézfogás erejéig - is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest