- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Aryon87 #1844 üzenetére
Jól látod. Sőt, még olyan is de "partolt", aki amúgy eredetileg G4-et szeretett volna venni, aztán összehasonlította a G4-et, a G5-el, és a V10-el, és akkor már nem is volt visszaút a V10 előtt. Utána meg azt vette észre, hogy - noha előtte még nem is volt LG telefonja - sőt, a MobilArenán is csak néha-néha írogatott, hogy hirtelen elkezdte írni az első téma összefoglalóját, V10-ből. Most meg már lassan oda kell figyelnie, nehogy túlzottan rabjává váljon a fórumnak, a V10-nek, meg a mobil Hi-Fi világnak.
Nagy csapda ez a V10 világ, felebaráti szeretetből mondom néked', menekülj innen, amíg tudsz.Amúgy sem járnál jó vele, ha szó szerint "hozzád vágnának egyet" - lévén a rozsdamentes acél oldalél önvédelmi eszközként sértene meg, és akár 8 napon túli sérülést is okozhatna. Sőt, a fentiek tudatában azt javaslom, hogy tüzetesebben ki se próbáld a V10-et. Ha óvó tanácsom ellenére mégis megtennéd, akkor viszont könnyen szembesülhetsz két dologgal:
1. Azon kapod magad, hogy a lehető legjobb áron tudd értékesíteni a G5-öt;
2. Hirtelen azt veszed észre, hogy egy V10-et használsz.Én szóltam előre...
Mindenki.
Tudtok egy jó terapeutát, - lehetőleg legyen "nőőő" és "szééép" és szeresse az "okos férfiak"-at- aki a V10 függőség gyógyításában, egy eredményes terápiában részesítené az írásban szereplő "tag"-ot? Személy szerint engem már egyre inkább kezd zavarni, amikor tükörbe nézve meglátom őt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- foobar2000
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest