Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deathdox
csendes tag
Sziasztok. Már az első hsz óta itt vagyok, csak lusta voltam beregelni xD Én még január 3.-án rendeltem meg a telót és már másnap délelőtt a kezemben volt. :-) Azt megjegyezném, hogy dominósan vettem, de van előfizetésem a tseknél. Yah és pár száz fős faluba lakok. :-)
[ Szerkesztve ]
LG Optimus L9 --->[LG Optimus 4X HD] 4.1.2 v20a, a póker Royal Flush-e. :)
-
Deathdox
csendes tag
válasz angyalmano #1922 üzenetére
A hangerőszabályzókkal is lehet fényképezni és nagyon gyors amin meg is lepődtem. :-) Szinte azonnal, ha nem kell a vakuzással vacakolnia. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Deathdox
csendes tag
Én ezeket tíltottam le:
A google címtár szinkronizálása
A google naptár szinkronizálása
Alk. szolgáltató keresése
Alkalmazás kezelő
Arcalapú feloldás
Beállításvarázsló
Böngésző
Cellaüzenetek
Diktafon
E-Mail vezérlő
FileShare
Fiókkezelő
Gmail
Google csevegő
Google keresés
Google partner setup
Google play zene
Google+
Hangalapú keresés
Hírek
Kedvenc névjegyek widget
Közösségi+
Naptár widget
Pénzügy
RemoteCall serviceMeg még van pár alkalmazás amit nem tudtam letíltani, csak leállítani, de azokat most nem keresem ki. :-)
-
Deathdox
csendes tag
-
Deathdox
csendes tag
Amúgy ti is észrevettetek kissebb vicces hibákat? Pl nálam olyan van, hogy a főképernyőn kivettem azt a sok oldalt, mert nem veszem hasznát és így nincs lapozgatás. Viszont amikor bekapcsolom a telefont, vagy újraindítom akkor jobbra csúszik a képernyő, de vissza lehet csúsztatni, úgy mintha több oldal lenne. :-) Meg egyszer amikor telefonáltam és kinyomtam a hívást a főképernyő fekvőmódba ment. :-) Am ti ha telefonáltok a headsetel és teljesen le van nyomva a hangerő, akkor is szűrreálisan hangosan cseng ki? Mert nekem kiszakad a dobhártyám olyankor. :-(
-
Deathdox
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy az ebben lévő bluetooth, mennyire szívja az aksit? Energiatakarékosság szempontjából a vezetékes, vagy a vezetéknélküli fejhallgató szívná jobban az aksit?
-
Deathdox
csendes tag
Elég rég nem írtam ide és azóta sok mindent történt. Az L9-emet gond nélkül lefrissítettem a gyári frissítővel v20c-re majd gondoltam, mivel a barátnőm nyaggat, hogy csak is az én ,,kicsi kis" L9-em érdekli, így lepasszoltam neki. A barátnőm most happy, mert van egy hibátlan külsejű, hibátlanul működő L9-e. Én meg családban maradtam és vettem magamnak 90k-ért egy független LG Optimus 4X HD-t. Azt hiszem nem bántam meg. Nagyon jó az L9-is, de SAJÁT véleményem szerint valamivel jobb a 4X annak ellenére, hogy sokan nem ezen a véleményen vannak valamiért. Az tény hogy jobban melegszik a 4X és a fényereje is kicsit nagyobb, de viszont erősebb hardver mellett is bírja addig aksilag, mint az L9. Mind2őn JB futkos és tényleg nem tudok semmi rosszat mondani egyik telefonról sem. Mind2ő megéri az árát. Mindegyik telefont csak ajánlani tudom.
-
Deathdox
csendes tag
válasz karoly70 #5565 üzenetére
Én ebbe a hónapba cseréltem le az l9-et 4x-re. Az l9-et meg megkapta a barátnőm. Nem bántam meg. Csak annyi zavar benne, hogy jobban melegszik, mint az l9. De hát nagyobb teljesítmény nagyobb hő. Remélem a következő telefonoknál jobban odafigyelnek a hőelvezetésre.
-
Deathdox
csendes tag
válasz karoly70 #5570 üzenetére
( #5570 ) karoly70:
Meglepő módon a nagyobb teljesítmény ellenére sem merül jobban. Pl.: Filmnézéskor csak kb 30 perccel hamarabb merül le a 4X, mint az L9 és a fényerőtől függően, így is kibír minimum 5 órát. ( Meg attól is függ mennyi minden futkos közben a háttérben. ) A SoulCraft THDval is órákon át tudok játszani mielőtt lemerülök, pedig nem egy gyenge játék.
( #5571 ) bubus66:
Igen van és meg is lepődtem mikor láttam, mert nem tudtam, hogy van benne.
( #5572 ) sleen:
Amúgy lehet megfogtok lepődni, de ha max fényerőre lövöm az L9-et és a 4X-et is a 4x-nek valamivel nagyobb a fényereje. Mikor szemetszúrt kipróbáltam képek, videók és játékok alatt egymás mellé rakva a telefonokat és szemmelláthatóan nagyobb fényerővel rendelkezik a 4x, mint az l9. Nem sokkal, de észrevehető a különbség.
-
Deathdox
csendes tag
Amúgy én csak azért váltottam a nagyobb testvérre, mert az l9-emet megkapta a barátnőm és a 2 telefon között olyan kicsi az árrés, hogy jobban megérte a 4x-et venni.
A fényérzékelőt még ki sem próbáltam, mert jobb szeretem magam huzogálni ahogy jó nekem. Meg nem tudom mennyit csippentene le az aksiból is. Talán majd egyszer kipróbálom.LG Optimus L9 --->[LG Optimus 4X HD] 4.1.2 v20a, a póker Royal Flush-e. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest