Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthdenes
tag
válasz Milestone2 #4393 üzenetére
Támogatom a kérdést. Nekem 4. Napja van meg és a 2xemhez képest minden a telefonhoz történő hozzá érés .egy fél orgazmussal egyenértékű. Mindez v10a-val. Miben más a Jb?
-
darthdenes
tag
V10a frissítettem Jbre v20c, kb 1 órája van fenn, de nem vagyok kibékülve vele. A v10a szinte nyoma sem volt röccenésnek, itt egyre többször futok bele. Lehet nem kellett volna frissíteni?
-
darthdenes
tag
Megpróbáltam Jb után vissza rakni a v10a kdzvel de azt irja miután elindítottam a procedúrát hogy "port or device not found............finish all test.
Mi a gond, driverek fenn vannak. -
darthdenes
tag
Annyi van még hogy az omap4430 nem tudja letölteni a win7 arra ír hibát amikor S/W módba össze rakom. Megtaláltam valami driver félét a "pakban" de nem tudom hogy kell feltenni az eszközkezelővel.
-
darthdenes
tag
válasz Milestone2 #4537 üzenetére
Én pont azon küzdök hogy v10a tegyek vissza. Nállam jb apró röccenéseket csinál. 2 fc is volt, aksi gyengébbnek tűnik. Vélemény. Maradjon a v10a rootold szemeteld ki.és élvezd.....
-
darthdenes
tag
válasz eladogeppc #4556 üzenetére
Én pont visszabutítani akartam a frissítés másodjára ment a gyári updaterrel. Kdzvel hibát írt ki. Most inkább visszaraknám a v10a, de nem tudom. Próbáltam win7, vista, xp, másik usb kábel stb. A kdz kidob phone not found hibával. Minden driver fenn van, másolok ide oda a telón, de ezt nem sikerül elkövetni. Az lenne a jó, ha lenne cwm és sd kártyáról lehetne fellövöldözni a romokat mint a 2xemnél.
-
darthdenes
tag
válasz karoly70 #5077 üzenetére
Tegra=szaxi. Nyers számításokban biztos sokkal erősebb. Tehát ha játszol akkor jó választás, és itt érkezünk el a szaxihoz, mert a játékgyártók nem igen gondolnak tegrára így kevés a jól megírt játék rá. Energia igényes stb. Egyedül a jobb kamerát meg a szebb kijelzőt irígylem, mást biztos nem. Nem véletlen esik annak a telónak az ára. Jó az L9 2x után biztos
-
darthdenes
tag
válasz bubus66 #5246 üzenetére
Bubus nem akarok kötözködni, de szerintem durván túl értékeled a Blacket. Semmiféleképpen nem lehet 1lapon említeni az L9-el. Volt Blackem amit Zte blade után vettem. Nem éreztem annyival jobbnak mint amennyibe került. Gyorsaság talán picit volt jobb, de nekem nagyon darabosan működött. 1hónapig volt meg aztán lepasszoltam anyámnak. Neki a kánoán volt Huawei x3 után. Beszereztem egy 2x na az már lényegesen jobb volt szinte minden téren. A várva várt ics a szopás tengerét hozta el, nem az ígéret földjét mint sokan vártuk. Érdekes módon a Blackre jobban sikerült az ics, de annak az állandó sd kártya eldobás kergeti anyámat az őrületbe. A black egyre döcögősebb kezd lenni. Lehet újra kellene pakolni, full gyári még root sincs csak pár appot letiltottam. Alapvetően muter szereti. De én frászt kapnék tőle. L9 1hónapja van meg. Eddig tetszik. Jobb kamera és a belső nagyobb tárhely kellene. Bár visszaraknám v10a az mintha jobb lett volna, kicsit virtuális takarító vagyok és szeretném kiszedni a nem használt alkalmazásokat. De nem sikerült sehogy se, ezért csak fagyasztottam őket. Így is jól el vagyok a gyári rommal, nem igazán agyalok a folyamatos cserén mint pl a 2x esetén.
Összegezve: az Én igényeimnek megfelel, jó teló. -
darthdenes
tag
A vaterán fellelhető tokok közül milyet érdemes venni? Többen írták a Nilkint. Melyik a jó a kemény vagy a szilikonos tok? Vaterás linknek örülnék. Köszi.
-
darthdenes
tag
válasz Long Man #5790 üzenetére
Szerintem is fasza masina. 50 rongyért vettem a vaterán és nagyon meg vagyok vele elégedve. Jobb kamera kellene bele, ennyi az össz negatívum ami az én felhasználói szokásom alapján kellene még bele. Üzem idő egész jó, gyors stb sajnos ennél jobb alternatíva súlyos 10ezrekkel többért lehetne csak találni. Leszámítva a kínai csodákat amikkel nagyon szemezek, de amíg nem tapizhatok egy olyat addig tárgytalan a csere eshetősége.
-
darthdenes
tag
Visszatérvén a tegnapi tok témára. Valakinek van ilyen:
[link]
Mi a tapasztalat? -
darthdenes
tag
válasz sarkanyolo2 #5826 üzenetére
Megrendelve.
-
darthdenes
tag
válasz Azharel #6237 üzenetére
Ha megoldásként az aku kalibrációs misztikumra gondoltál, akkor töltsd fel 100% a telót utána csinálj egy gyári beállítások vissza (vagy factory reset) dolgot és merítsd le kikapcsolásig. Ezzel meg kellene tanulnia a helyes aku állapot mutatást a telónak. (Utána többször ne merítsd le csutkáig, mert Li-ion és Li-po aksik ezt nem igazán szeretik) Valamint az alkalmazás kezelőben a nem használatos dolgokat fagyaszd meg. (arc alapú felismerés, naptár szinkron és a google navija stb....) Ezek is szépen eszegetik a mA az akuból és a ramot is foglalják.
-
darthdenes
tag
válasz #38464487 #6488 üzenetére
Zene téren szerintem sokkal nagyobb jelentősége van a tömörítésnek, a használt lejátszó szoftvernek (pl Jetaudio) persze túlnyomó részt a fülesnek. Jó nevű gyártók általában megfelelően szólnak. Egyszer tapasztaltam bődületes nagy különbséget: ZTE blade vs. Sony Ericsson C901. Itt ég és föld volt a különbség a SE javára.
Egyedül a számban nagyobb 8mp kamera szól a Sony mellett, de a mobilarénás tesztképeket elnézve az is elég ergya. Meg kell tapizni mindkét telót és amit jobbnak érzel fogásra/érzésre válaszd azt. Szerintem ez egy nagyon fontos rész amit sokan hajlamosak elfelejteni. Rendzser sebességben kb hasonlóak.
Aksi: Ugyan olyan felhasználás mellett: (nem használt progik letiltva) általában opera minivel 2G netezve 50-70% fényerőnél simán 4-5óra kijelző használat elérhető. Zte blade-Lg Black-Lg-2x ugyan olyan felhasználási feltételek mellett kb 3óra kijelző használatot bírtak maximum!!!!!
Bőven a legjobb eddig aksi szempontból ez a teló. A nagy fényerő 70% felett valamint 3G, wifi, Gps, KÉKfog, bekapcsolva ez rohamosan csökken.
Normál használattal 2 nap használat és 3óra kijelző idő megvan. Viszont ritkán telefonálok és így nem tudom, hogy az mennyire eszi..
Jb van a telón. Én szeretem. Egyedüli negatívum az én igényeimnek gyenge fényképezés. -
darthdenes
tag
Akik az aksit fikázzák, legyenek szívesek már leírni hogy milyen telefonjuk volt ami ennél többet bírt?
Nekem egyedül SE c901 volt ami kis hílyán 1 hétig elketyegett. De amikor felismertem a tényt hogy lehet vele netezni, 1 nap alatt azt is sikerült lemeríteni.
Kolléga Zte blade 3ma tud hasonlót L9hez, de abba mekkora is a vas? -
darthdenes
tag
Mi a rekord 2 újraindítás között? Nekem lasan meg lesz az 500óra de nem tapasztaltam komolyabb anomáliákat.
-
darthdenes
tag
Cseréltem telefont, de hiányzik az ébresztés (Good morning ) dala. Kicsit perverz, de nekem tetszik. Illetve a Twinkle értesítési hang. Ezeket honnan lehet beszerezni? Valaki feltöltené??? Please.....Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest