Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puskmik
tag
válasz harry3 #43303 üzenetére
Igen azon túlmentem de kérdez még pár dolgot:
-Fixing Interanl SD-Card: itt az ajánlott "F"et nyomtam
és most sikerült elindulnia
Ha "Double-Sized System" nem lenne jobb? Vagy ez a kétszeres méret nem az 512es máret nem eggyezik meg az 512bm RAM-mal? Mert ha ezt választom akkor felajánlja a dual boot-ot vagy valami ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz puskmik #43304 üzenetére
Az SD kártya fix kell, mert anélkül nem látja a belső memóriát.
Próbáltam utánanézni. Ha egy rendszert használsz elég az 512MB, de ha már kettőt, akkor ugye a két rendszer nem fér el annyi helyen, ezért növelni kell. Felesleges 1024-re állítani, ha nem használsz ki belőle csak kevesebb mint 512Mb-ot. -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Lg optimus 2x utódja ez lesz:[link]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
andriska0725
tag
sziasztok. cm. pacman romhoz keresek külső-belső sd cserés zipet, amit eddig találtam, azzal nem indul el a teló..esetleg valakinek ötlete??
-
laci laci
addikt
válasz csampei #43313 üzenetére
Milyen érdekes ezek a telok ahogy írtad "régiek"és ismeretlenek az lg pedig új....Azért a kínaiak mindig kicsit előrébb voltak,vannak.Pl.:első tapizós telo...
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
puskmik
tag
Valaki tudna segíteni a fényerő beállításokban, hiába állítom automatikusra a gombok mindig teljes fényerővel izzik éjszaka is.
A rom TonyP 2.6 13 Kowalszky 122 kernellel.[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy pár kérdésem ROM-olással kapcsolatban. Most próbálom ROOT-olni a telót.
Az "All-In-One Toolkit" nevezetű progival megcsináltam a 3-as menüpontot, felraktam egy CWM 6.0.2.5-öt is és utána a progi kéri, az SUxxx. zip filet, ezt a telóra hova kellene tennem és honnan illetve melyiket szedjem le? Gondolom ha ez megvan, akkor kész lenne a ROOT...?Ezután van még valami, amit meg kell/érdemes csinálni vagy ezután már lehet felpakolni a ROM-ot?
Melyiket érdemes a moddoltak közül feltenni? Esetleg a gyári ICS-ből kilehet pucolni a felesleges memória/tárhely foglaló progikat, ha igen, akkor azt hogyan és milyen progival?Remélem kapok segítséget, Köszi előre is!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
harry3
őstag
válasz Dj Sügi #43318 üzenetére
Üdv.
Két alkalmazás közül választhatsz Superuser vagy SuperSU. Ha az elsőt szeretnéd, akkor a megfelelő változatot kell telepíteni attól függően hogy ICS vagy GB van a telefonon, a SuperSU esetén mindegy. Ezeket az AIO mappájában találod meg a SU mappában, a megfelelőt rámásolod a memóriakártyára és a recoveryből telepíted.
Már telepíthetsz romot, más nem kell. Én a Django 1.6.5-ös romot ajánlom, ebből pár felesleges alkalmazás ki van véve. Az ES File Explorerrel tudod a neked nem szükségeseket törölni, illetve az App Quarantin-nel fagyasztatod ideiglenesen vagy a Titanium Backup-pal (fizetős).(#43317) puskmik: Én akár mit próbáltam, nem tudtam nem sikerült. Ha autora tettem, akkor sötétben ugyan olyan erős volt, mint fényben (próbáltam az értékeken állítani), ha pedig manuálisra, akkor sokszor a képernyő feloldásakor minimálisra vette a fényerőt. úgy tudom, ez már régóta jelen van.
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz harry3 #43319 üzenetére
SuperSu-t szeretném feltenni, innen le is szedtem a legfrissebbet az 1.41-es zip-et, viszont ezt nem hajlandó felrakni csak az 1.25-öt, ami a toolkit mappájában van. Erre valami ötlet, vagy ha apk fájlal teszem fel az is megfelel? Pro és sima közt bármi lényeges különbség?
-
Dj Sügi
őstag
válasz harry3 #43322 üzenetére
Ez ok eddig. Leszedtem a DJANGOMANOUCHE X 1.6.5, amit ajánlottál. Érdemes Full wipe-ot csinálni?
Illetve mikor érdemes a cache/dalvik/data/factory wipeot csinálni?
A "KOB Kernels Features" lapon minden értéket alapon kell hagyni?
Melyik kernelt kellene felpakolni(valamelyik kovalski-t mondjuk), egyelőre a stock LG-t választottam a telepítőben...?Bocs a sok kérdésért, de bele kell rázódnom ebbe a ROM-olós témába egyszer nekem is. Persze olvasom is itt a HSZ-eket abban is sok okosság van.
-
harry3
őstag
válasz Dj Sügi #43326 üzenetére
Érdemes full wipe-ot csinálni rom telepítése előtt, illetve a mounts and storage-ban egy format system-et, hogy semmi ne maradjon az előző romból.
A telepítőben én mindenhol a disabled-öt és az inactive-ot választom, mert nincs rá szükségem.
Kipróbálhatod a KoB-öt és a Kowalski-t is, amelyik neked szimpatikusabb és jobban beválik.
Érdemes az Odex Me nevű programmal odexelni a romot, így elkerülhető a későbbi lassulás. -
deminos
aktív tag
válasz #99499520 #43328 üzenetére
Ez sajnos nem ilyen egyszerű. Ugyanis minden 2x más-más alulfeszelést visel el. Sajnos nem úszod meg a kísérletezést. Nekem pl. globál -50mV-on jó volt, -75mV is, de ennél lejjebb már nem tudtam menni.
Kísérletezni kell vele.Amúgy túl sokat szerintem ezen a telefon nem számít. Ígyis-úgyis sokat fog fogyasztani.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Probléma van Django 1.6.5 alatt a wifivel, látja a hálózatokat de nem tud csatlakozni és törölni sem lehet a már megjegyzett pontokat. Mit lehetne csinálni? Sajnos a telefon külföldön van egy hölyg ismerősömnél, ezért csak SKYPE segítség játszik.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Végrehajtottuk a törléseket, ezt írja ki, amikor bekapcsolod a wifit: "a WIFI TX power már nem engedélyezte a super user jogokkal egy interaktív felületnek". A routereket látja, el is kezd csatlakozni és annyi.
Mit tudnék még csinálni?Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz harry3 #43336 üzenetére
Sajnos nincs előttem a készülék és egy nőnek kell elmagyaráznom (könnyen tanul ): tehát menjen be az alkalmazásokba és keresse meg a TXpower alkalmazást de ott mire nyomjon? Ha látod le tudnád nekem írni, hogy el tudjam neki mondani lépésről-lépésre.
Természetesen az általa hátrahagyott XperiaU hibátlanul üzemel romolás után már több napja, úgy mondja, hogy egy mobil anomália, ő saját maga.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
harry3
őstag
válasz F.B.I. #43337 üzenetére
Keresse meg, indítsa el és ha kéri a rendszergazdai jogosultságot adja meg neki. Hátha az alkalmazás miatt nem tud kapcsolódni, mivel vissza lett utasítva és blokkolja, ugyanis az alkalmazás a WiFi-hez állítgatásához szükséges.
Ha nem működik azután sem, akkor sajnos nem tudom. -
esox
senior tag
CivZ-Multi_FLEX-rev3.0 romot érdemes felrakni django x.1.6.5 helyett? Idegesít már a lassúsága, néha újraindul (nem a viber miatt, vagyis mióta leszedtem is újraindulgat sajnos, bár nem olyan sűrűn). Szóval kellene egy friss rom django helyett.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
karcsika98
tag
Hali!
Gondolkodok rajta, hogy ilyen telefont vegyek... E között és az Xperia U között gondolkodok.
Szerintetek megérné? Jó ez a telefon? Nem szokott akadni? És jól viszi akár a komolyabb játékokat is?
Ha rá rakok mondjuk egy cm10-et akkor azzal kijavul az LG-által optimalizálatlan szoftver?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz karcsika98 #43341 üzenetére
Szia! A Sony GPU-ja erősebb, viszont RAM abban is csak 512Mb van. Én azt mondom, ha most keresel telefont, 1Gb RAM legyen a határ. Ha minden áron a kettő közül kell választani, szoftver miatt talán a Sony, ha azzal nincsenek optimalizációs gondok. Külső miatt meg LG, legalábbis az én szubjektív meglátásom szerint (anyaghasználat úgy eleve, plusz az a hülye csík a kijelző alatt a Sony-nál )
Tudom, most kb. nem mondtam semmit ezzel, de tényleg nagyjából egyforma a két teló, és tényleg el kellene még gondolkodni más alternatíván is.[ Szerkesztve ]
-
karcsika98
tag
válasz Balázs1986 #43342 üzenetére
Köszi.
De az 1gb ram-os telók már nem férnek bele a keretbe.
De azért ha szépen megkérlek válaszolsz a lentebb le írt kérdéseimre? -
Balázs1986
addikt
válasz karcsika98 #43343 üzenetére
Nos, jó
- Szerintetek megérné? - Nem írtad, mennyiért veszed. 30ezret megér.
- Jó ez a telefon? - Jó, de kísérletezgetned kell majd, hogy az adott példány melyik ROM-ot szereti.
- Nem szokott akadni? - De, egy idő után mindenképp. ROM és használat kérdése, hogy 50 vagy 500 óra után.
- És jól viszi akár a komolyabb játékokat is? - A legújabbakra nem mernék fogadni, 1 évesekkel még nincs gondja. -
karcsika98
tag
válasz Balázs1986 #43344 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Youtube-on láttam, hogy viszi a GTA Vice City-t is akadás nélkül, nem egy videót láttam, akkor gondolom ez igaz is nem? Mert én főképp játékra venni.
-
david_97
senior tag
válasz karcsika98 #43343 üzenetére
xperia U egy jól működő telefon,gyár ics alatt nyomkodtam,szépen tette a dolgát,de...ugyanugy vannak akadások,fagyásoknéha,viszont az akku ideje sokkal jobb
a kijelzője szerintem pocsék(fakó szinek,kisebb is,legalább is ránézésre) Remélem tudtam segíteni
Szerk: a játékok terén 2x is jól debütál,a Gangstar3-at nálam akadásmentesen viszi,max 1-1 kisebb röccenés!
néz videókat a két telóról ugyanazon játék mellett[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz karcsika98 #43345 üzenetére
Vice City-t nem próbáltam, de anno a sima GTA 3-at végigvittem rajta, nem szaggatott.
david_97 plusz infóit figyelembe véve akkor talán inkább az LG a jó választás.
[ Szerkesztve ]
-
Tesztelo.hu
senior tag
Én most próbálkozom ezzel a CivZ 3.0 ROM-mal, de egyszerűen nem lehet benne nyelvet váltani. Ha megpróbálom FC-vel elszáll a Settings. Full wipe-pal telepítettem többször is, de nem sikerül a nyelvváltás. Mások is panaszkodtak erre az XDA fórumban, de mindig az volt csak a válasz, hogy másnál meg jó.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Tesztelo.hu #43348 üzenetére
Megoldottam a Set Locale app-pal, de kérdés, hogy mennyire lehet bízni a ROM-ban, ha már a területi beállításoknál elszáll...
-
karcsika98
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest