Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloss
őstag
válasz lortnok #42849 üzenetére
Igen, az ajánlott beállításokat használom:
PSP, Hotspot, Aktív energiakezelés bekapcsolva.
TX: 10dBm
LED: 10
Olvasási sebességek: 512
USB: be
Din fsync: be
Max Load Balance (kk124)CPU:
Min 216MHz
Max 1.2GHzNem tudom mennyit számít, mert mindig így használom. De tény, hogy 4.2.2 alatt azért sokkal jobban merül az akku.
-
david_97
senior tag
válasz Lisztharnat #42860 üzenetére
nekem azzal a legjobb az akku idő! a többivel lefagy a rendszer,ezért azt használom!
-
Pittyolo
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Néhány hete vagyok O2X tulaj,sokat olvasgattam ezt a fórumot (is),és amint hozzámjutott a telefon,első dolgom a ROM csere volt. Gondoltam megosztom veletek tapasztalatomat:
Régi bootloaderrel volt a telefon,azt nem akartam első körben piszkálni,úgyhogy olyan ROMot kerestem,ami erre rámegy. A tonyp féle ParanoidAndroid-ot választottam,a legújabb verzióját (2.6 - build 13),a kernel az alapból vele járó kowalsky 122. Azt kell hogy mondjam jó választás volt részemről,a telefon stabil,eddig a 3 hét használat alatt 2 fagyásom volt és semmi más hibával nem találkoztam,az aksi pedig közepes használat mellett nálam másfél napot kibír.
Ha valaki ROM keresésben van,akkor a Paranoid-ot csak ajánlani tudom! -
djnyakesz
aktív tag
Srácok a Tonyp4-el és 122-es kernellel kapcsolatban:
NewBL van fent, de a kamerám minősége iszonyatosan sokat romlott! Felraktuk már david97-el a feav ics camera v3-t ami eddig szupi volt, de most ez is pixeles, homályos, hányásMásnak is volt ilyen gondja? Illetve mit tegyek hogy jobb legyen a minősége a képeknek/kamerának!
köszi
-
csampei
senior tag
válasz djnyakesz #42864 üzenetére
mit tegyek hogy jobb legyen a minősége a képeknek/kamerának!
Állj vissza a 2.3.4-re!Jobb ötletem nincs,de szerintem senkinek se lesz...
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
QG
tag
Úgy néz ki valami hiba lehetett az USBvel, vagy a kábellel, vagy a géppel. A céges gépről simán feltettem a 2.3at
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, akit érdekel, innen letölthetőek TonyP CM10.1 ROM-jának teszt buildjei, én a 4.8-ast használom, sebességben/stabilitásban eddig felülmúlja a sima 4es verziót:
http://server02.xdafileserver.nl/index.php?dir=Developer/tonyp/CM10.1-T-Builds/testbuildsZenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Tesztelo.hu
senior tag
9 óra alatt 55%-ot merült az aksi úgy, hogy csak pár üzenetet küldtem a Whatsappon nap közben. Az akkuinfó app szerint a kernel evett meg 29%-ot. Nem sok ez egy kicsit?
Django X1.6.5, kernel: KoB 0.7 -
djcir
tag
Hello
Android 4.0.4 van a telomon rootolt, de nem tudom rávenni a telot hogy cwm induljon és nem találtam leírást sem
Valaki tudna egyértelmű leírást linkeli??::::::::::::::::::::::::::::::---========="Már a jövő sem a régi"=========---::::::::::::::::::::::::::::::
-
patrik321
csendes tag
Lg optimus 2 x vagy samsung galaxy s advance vagy még LG prada 3.0.Nem tudom eldönteni,akinek ilyen telefonja van,írja már meg,hogy milyen és nálam fontos a játék.Melyik a legjobb játékra?
-
-
david_97
senior tag
válasz #99499520 #42889 üzenetére
http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=LG%2FOptimus+2x+%28P990%29%2FROMS%2FDjangoManouche+ROM%2F
az x1.2.1-el próbálkozz,és a benne levő kob 0.3oc kernellel a rom pedig a V30A legyen,cwm-ben full wipe kell előtte,majd mehet fel a dolog mint a kernel
A FULL WIPE TÖRLI A NÉVJEGYEKET,ALKALMAZÁSOKAT! A BELSŐ/KÜLSŐ MEMORIA TARTALMA NEM FOG ELVESZNI,a névjegyeket előtte szinkronizald a googleval h vissza tudd majd állitani[ Szerkesztve ]
-
Csorosz
aktív tag
válasz LilProphet90 #42867 üzenetére
Linkelni tudnál egy leirást a felrakáshoz?
"Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
harry3
őstag
válasz david_97 #42896 üzenetére
Én csak azért nem váltok 2.3-ra, mert csúnyán néz ki. ICS-nek szebb a felülete.
Tutu7030: Kowalski-val használtad? A 124-es kernellel nagyon jó volt, de ha gyorsan mozgó tárgy van a kamera előtt, akkor beszaggat, zöldesen villog a kép, de utána jó lesz, de hirtelen mozgás esetén újra előjön (pl. kocsiból, vonatból készít valaki képet).
A CPU beállítóban mit érdemes beállítani, ha kímélni szeretném az akkut?
-
Tutu7030
veterán
válasz harry3 #42897 üzenetére
Ha jól emléksze, KoB volt rajta, nem Kowalski. Annyi hibája volt/van, hogy a gyorstöltés miatt az usb kapcsolódás nem működik.
david_97
Dehogynem! A "Gén" pl a gyári felület/rom különb, mint a 2x-en bármelyik rom. És még stabil is.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest