Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
Üdv Guruk!
Olyan kérdésem lenne,hogy használtam vennék mostanában ilyen telót.Mire figyeljek,hogy ne kurjantsanak át vele?Mik a gyengéi,rejtett hibáit hogy lehet tesztelni?Gondolok itt alaplap,proci,kamera stb...
Köszi előre is azoknak akik segítenek!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz mr.szabados #40222 üzenetére
Hát köszönöm,de ezzel nem lettem előrébb!
A kérdésem még aktuális: hogy ha használtam vennék mostanában ilyen telót.Mire figyeljek,hogy ne kurjantsanak át vele?Mik a gyengéi,rejtett hibáit hogy lehet tesztelni?Gondolok itt alaplap,proci,kamera stb...
Köszi előre is azoknak akik segítenek!Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
Üdv!Na megvan a kicsike!Egyből az elején egy kérdés:A bootloaderek között (régi/új nyitott/zárt) lehet mozogni szabadon,vagy téglásodás várható?És ha lehet egy gyorstalpalót írna valaki?Az AIO szerint ezen új van,és elvileg nyitott!De ahogy észreveszem,erre nincsenek hibátlan romok.Vagy ha vannak valaki egy linkel meg tudna dobni?
Előre is köszi!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40287 üzenetére
Nekem a szövegbevítel FC-zik!Mondjuk én most a S3 Look & Feel v2 + [CM10] romot tettem fel,de nem gömbölyű!Ha nyitott bootloader és új particiókiosztás vagy mi a trutymó,akkor régebbi romokat,mint például a Django fel se tudom már rakni?Mert az ugye GB alapú.Vagy van mód a downgrade-re?
S.O.S ez sürgős lenne!
Ja és mocskosul halk!!! Nem hallom ha csörög!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
Még egy kérdés: Az AIO-val lehet a régi,és új partíciók között mászkálni,vagy téglásodik?
Szeretnék feltenni egy 2.3.x romot,de mivel új a BL,és nyitott nem merem kockáztatni!Valaki érdemileg erre tud választ?
-
-
csampei
senior tag
válasz Algotis #40301 üzenetére
Én tegnap pont ezzel a rommal kezdtem LG3 Vision v2 ,de nagyon nem jött be!Úgy be tudott lassulni,hogy eszméletlen,meg egy pár helyen FC hegyek! Most feltoltam ezt: LGP990_V30A_Opti-ICS-0.8_Root_Face-Lock_init.d_CWM6 Ez eddig oké,meg tud mindent,de ez is be tud lassulni rendesen!Bár FC nem volt.A CM romoktól idegenkedek mert Elég régóta van Androidos készülékem,de még eddig egyiken sem volt tökéletes a CM.Talán a Defy+ nál a CM7 az rendben volt
Összegezve:egy "hülyebiztos" rom kellene,ami stabil,és gyors,és még az akkuval is jól bánik!Létezik ilyen erre a készülékre?
-
csampei
senior tag
válasz Koniman #40302 üzenetére
Mit műtöttél vele,vagy rajta?Mert bár ennek a készüléknek nem vagyok még nagy szakértője,de ha az új Bl-re toltad vissza a régi backupot akkor ott már vérzik a dolog szerintem!Mondjuk az AIO figyelmeztet is hogy ha BL-t cserélsz,akkor a régi backupot felejtsd el,ha jól értelmeztem a sekélyes angol tudásommal!
(#40304) Algotis
Az elvileg nem csak a kinézetében más?
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz Algotis #40306 üzenetére
Én is azért toltam fel,mert pár hsz-el feljebb dicsértétek,de mire belaktam,gyakorlatilag a használhatatlanság határát súrolta Mint írtam a szövegbeállítások egyből FC-t dobtak,a kamera hol ment hol nem,stb...Ezért is keresgélnék még valami nagyon gyors,és stabil romot.Nem vagyok a elkötelezve a számok felé,tehát 2.x.x 4.x.x rom bármilyen jöhetnek ami tényleg hajaz a tökéletes felé.
(#40307) Koniman
Na ezt már így nem tudom.Még csak most ismerkedem ezzel a készülékkel.Nekem a driver telepítés után szépen futott minden az AIO-val,de csak és kizárólag abban az egy USB portban amivel elsőre próbáltam!Ha átdugtam másikra nekem is leállt (meg a szívem is hogy tégláztam,de szerencsére nem) Ebben valaki olyan fog segíteni aki már széthaxolta a telóját,és ismeri minden porcikáját+hibajelenségét.
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
A Django 1.7-hez valakinek lefekvőbe nincs meg a swiss téma?Az XDA-ról nem tudom letölteni!Esetleg alter link?
-
csampei
senior tag
válasz mr.szabados #40332 üzenetére
Köszi!Most megfingatom az 1.7.1-et aztán kipróbálom!Mondjuk akármilyen régi,piszok gyors!Érzetre is,és quadrant szerint is(3360 pont)!A Kamerakezelése is jobb mint az eddig próbált romok alatt.Eddig tetszik,csak a kinézet az elég puritán
-
csampei
senior tag
válasz kemcsi #40344 üzenetére
Videó nézés= 100% proci hajtás (főleg ha nem konvertáltad,mert minek is sokak szerint) Bónuszként 140%-on proci azaz 40%-os túlhajtás amikor legfeljebb 20% a tűrés,de tartós igénybevétel esetén az sem ajánlott...hát szóval lehet hogy valami "meg lett főzve"!De csodák vannak!Én nem bíznék benne hosszútávon,de ne legyen igazam!Sőt!Sikerüljön szoftveresen feléleszteni!Csak az esélyeket latolgattam...
-
csampei
senior tag
válasz mr.szabados #40346 üzenetére
Az milyen?
-
csampei
senior tag
válasz mr.szabados #40348 üzenetére
Az "Emelt prtíciós gingerbread" az milyen?
Most pont a partíciókat piszkálom,most ott tartok,hogy 6Gb szabadon használható a történet,és elfér minden!Csak tudnám,hogy minek,amikor még a 32Gb-ból is 7Gb szabadon áll?
Hülye vagyok azt ez van!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz Th3Ac3 #40352 üzenetére
Egy kicsit írnál az aláírásodban szereplő rom+kernel párosításról (Django Manouche 1.5 (ICS 4.0.4.), Skywalker 2.1 32RH) mi műxik,mi nem,SIM-et kezeli-e rendesen,a fényképezője,kamerája,milyen,rammal hogy gazdálkodik,akadások FC-k vannak-e?
Előre is köszi!
-
csampei
senior tag
válasz Th3Ac3 #40358 üzenetére
Oké köszi, a véleményt,és tapasztalatot!Lenek már letöltöttem (gugli a haver ) A következő rom az lesz amit feltolok!Most a Djangó 1.7.1 van fent tegnaptól,megtúrva a Swish TP-vel,így már néz is ki valahogy,és eddig meg vagyok vele elégedve . Ram 220-140 Mb között gyorsaság kiemelkedő,érzetre is,a Quadrant most reggel 3400 körül(4 mérés) még az Antutu 7000-7200 pontot(3 mérés) hozott tuning nélkül azaz 1000Mhz-en.Nincs akadás,röccenés,az meg hogy ősrégi rom???? Ki nem sz@rja le Nekem nem a romok verziója a mérvadó,hanem a megbízhatósága,és a működése,és persze nem utolsó sorban a fogyasztása!A Kamit illeti 1080p-ben is tudja 30 Fps-t (Vlc-vel tesztelve) valamint a fényképező része is sokkal jobban kezeli a kamszenzort mint az eddig romok amiket néztem!Képstabilizátor is benne,és rendesen működik is nem rontja a minőséget,a WIFI,és 3G-adatforgalom is hipergyors (20ms-os ping-et még egy telóm,és egy romom se produkált).Tehát egyenlőre marad,de megunom (ami nálam sose lehet tudni hogy 2 nap,vagy 2 hét ) Akkor feltolom mindenképp!Mert még azt a vonalat nem próbáltam ki!
-
csampei
senior tag
válasz Th3Ac3 #40377 üzenetére
Nekem ami még sarkalatos dolog az a hangerő!Egyik ICS,vagy CM,vagy JB rom alatt se produkált olyan hangerőt,hogy mondjuk egy átlagos utcazaj mellett meghalljam a telót!A másik verzió hogy tönkrement a hangszó,de mivel nem recseg nem torzít így az szerintem kilőve!Vagy a harmadik alternatíva hogy az SE Xperia Arc/s hez hozzászoktam,mert az baromi hangosan tudott szólni!Erre valami megoldás?Nem ilyen booster progikra gondolok,hanem valami másra(de nem is a fülpucolásra )!
-
csampei
senior tag
Guruk!!!!!Mi a túró lett a Django romokkal,az XDA-n????Eltűnt az összes!Se topikok,de a régebbi letöltőlinkek is mind halottak!
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
válasz Tutu7030 #40387 üzenetére
Majd ha lecsorog belelesek,hogy miért kisebb,mit szedett ki belőle,vagy egyáltalán életképes-e,vagy csak kib@szás Ezek után????Ilyet még nem láttam,hogy valaki,aki romol,és nagy a tábora nemzetközi szinten is egyik percről a másikra törli magát minden fórumról!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz Algotis #40393 üzenetére
Na akkor nem csak én küzdök ezzel a problémával? Elárulom,ha felcsapsz egy 2.3.x vagyis speciel én a Django 1.7.1 et felraktam ugye,és ott hangosabb mint bármelyiken!De nekem így se elég hangos,de legalább kétszer hangosabb mint az eddig próbált 4.x.x-es verzákon
-
csampei
senior tag
válasz Algotis #40398 üzenetére
Nekem sajnos olyan szinten nincs összehasonlítási alapom,hogy milyen volt,mert használtan került hozzám!DE!!!Egy Defy+-hoz képest is halk,az SE Arc/s-hez képest csak suttog,kb az SGS szintjét hozza,mert nekem az volt még baromi halk!De mivel mint fentebb is írtam nem torzít nem recseg,így nem hiszem hogy a hangszórója könyökölt volna ki,de bármi megeshet!
-
csampei
senior tag
válasz csampei #40399 üzenetére
A Playről szedd le a speaker boost appot tedd fel!Ha azzal tudsz még plusz hangerőt adni neki,úgy hogy nem torzít,akkor a hangszóró rendben van!Akkor sajnos a gond szoft jellegű!
-
csampei
senior tag
Viszont érdekesség,lehet hogy csak nekem új,hogy kipróbáltam fülessel (Mixzing) és olyat szól hogy vertem egy hátast tőle!!!!!!!!!!!!!Az SE volt eddig csúcs ha zenét hallgattam,de a 2X gyakorlatilag sz@rráveri!!!Cseng a fülem!És semmi torzítás!Hiába húzom fel a 30-60Hz-et csutkára semmi torzítás!Ilyen még egy telómon se volt!Besz@rok!!!!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40411 üzenetére
Pontosan azt!!!Van benne vagy 7 téma(Aroma) !Azért ekkora!Jó dolog!
Én feltoltam a Swish témát belőle és qrva jó!Bár a "working" animációt(amikor dolgozik,vagy keres,ált kör forog vagy mi) lecseréltem benne mert az nagyon trágya lett!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40413 üzenetére
Szétkapod a framework-res.apk-t TC,és/vagy Winrar,a drawable-hdpi mappát kiszeded belőle,megnyitod ott lesznek az ikonok,stb.Fogsz egy olyan témát amiben van ami tetszik,de speciel nem erre való,azzal ugyanígy jársz el.Ha megvan a két mappa akkor egyszerűen kicseréled benne az ikonokat,ügyelve hogy az ikonok nevei ugyanazok legyenek!!!Ha ez megvan fogod a módosítandó témádat,megint szétkapod az framework-res.apk-t,megkeresed a drawable-hdpi mappát,és törlöd,majd a módosított drawable-hdpi mappát,beleteszed!Elvileg újra fogja csomagolni,és úgy is kell tennie.Ha ez is kész mehet a telóra! Ha mindent jól csináltál akkor a módosított téma fog megjelenni a bootolás után!Ha nem akkor jobb esetben FC hegyek,rosszabb esetben BOOTLOOP!Amúgy nem túl egyszerű a játék,de nem is bonyolult!erősen ajánlott egy kétmonitoros PC hozzá,hogy láss mindent,bár csináltam már egy monitoros géppel is,csak ott kicsit nehezebb a történet!Tőszavakban ennyi!Aki érti tudja,aki nem az bele se fogjon!
UI:vannak olyan témák amiben a lényegi rész a system/systemUI.apk-ban van,az eljárás ott is ugyanez!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40416 üzenetére
Ram modult cserélni???Mondjuk kell hozzá egy műszerész!És ezek valamelyike:
vagy ez
A legtutibb ramhack!!!!!
Viccet félre!A p999 az Ő lenne: [link]
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40418 üzenetére
Pár hszel fentebb valaki írta hogy valami sky mittudoménmilyen kernel kell hozzá,és azzal engedi!Keress kicsit vissza,de lehet hogy nem...
Szerk már láttam!szelektív látásom van! A nagy számok tudod
[ Szerkesztve ]
-
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40425 üzenetére
De az az "egy akadas max egy hét alatt" egy hétig tart Na jó csak vicc volt!Bár személyes tapasztalat,nem csak ezen a telón,de az előzőkön is,hogy a 4.x.x rendszert nem pont ezekre találták ki.Lásd Alcatel OT995 Egy kalap kaki az ics-elArc/s hááááááát elmegy már amivel,Moto Defy+ kalap kaki,és majdnem mindegyiken a RAM kezelés vérzik el,meg úgy alapból a kevés vas!Vagy inkább az optimalizáltság hiánya.Ezen mikor próbáltam eleinte meggyőző volt,de mire belaktam (240 telepített app) addigra hát izé szóval használhatatlan lett.Most a 2.3.4-el kimagasló!!!De minden téren!
Amire én használom:
-navi
-kamera távfelügyelet (több megfigyelő rendszer felügyelete,ez 4-16 kameráig egy egy terminálon)
-net
-fénykép/videó felvétel
-ritkán zene
ezekből adódóan az akksi fogyasztás is elég mérvadó.Vagyis 1 napot ha törik ha szakad de ki kell hogy bírjon!Na most ezen dolgok használatához eddig kompromisszumok nélkül jó a 2.3.4.
-
csampei
senior tag
válasz david_97 #40428 üzenetére
Ez teljesen egyértelmű!Én már kinőttem a játékos korszakomból (mondjuk érdekes is lenne a koromnál fogva,ha nem ) Wifi...Az csak itthon,amúgy mobilnet (3G) és elég nagy adatforgalom,a távfelügyelet miatt is,de ha kevés a kijelző,akkor net osztva laptopra.Tehát nekem ez munkaeszköz.Vagyis nem engedhetem meg azt hogy bizonytalan legyen bármilyen területen.
-
csampei
senior tag
Találkozott már valaki olyan jelenséggel,hogy a kijelző alján mintha a bevilágítás nem lenne folytonos,és két sötétebb folt megjelenik,ami a kijelző hossz feléig tart.Ez az alján olyan szélességben a kijelző felénél van,a másik a háromnegyedénél.Reboot után ez a jelenség megszűnik!Mi lehet ez?A kijelző kezd haldokolni?
-
csampei
senior tag
válasz god992 #40433 üzenetére
Akkor kezdek megnyugodni!Mondjuk arra is gondolok,hogy merítem,és még a batt stat vacakol,lehet hogy alámerült?Mert az is tud érdekes dolgokat produkálni!Na mindegy azért köszi!Kicsit megnyugodtam!
-
csampei
senior tag
válasz szMartin17 #40435 üzenetére
Lehet!De ez romfüggő!A CM romokra egyszerű,mert letöltöd,telepíted,majd a theme chooser-rel kiválasztod,és használod.Ami nem CM alapú azaz Stock alap azokra update.zip formában lehet csak,CWM-ből!Ennek annyi a veszélye,hogy ha nem az adott romhoz az adott témát rakod,akkor BOOTLOOP lesz a végeredmény!Tehát oda kell figyelni,és kezdőknek mindíg kötelező egy CWM-es mentés a témacsere előtt!Mert ha beüt a krakk akkor csak visszaállítod,és ennyi!
-
-
csampei
senior tag
válasz Th3Ac3 #40455 üzenetére
Lehet hogy az egyik fekete füst a pápaválasztásnál valami központi szerver jelzőfüstje volt Azóta nincs tisztességes net egész Olaszhonba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik