Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Tesztelo.hu #43348 üzenetére
Megoldottam a Set Locale app-pal, de kérdés, hogy mennyire lehet bízni a ROM-ban, ha már a területi beállításoknál elszáll...
-
Balázs1986
addikt
Talán semmit se ér, de CWM / Fix permissions próbát még tehetsz. Legalábbis, ha azt nézzük, hogy a nyelvválasztás prog. szempontból annyi, hogy egy másik leírófájl (gondolom xml) kerül használatra, szerintem a gond az lehet, hogy nincs jogkör beállítani. És mivel eleve nem kellene hozzá root, a Superuser megléte se ér semmit, nem kér engedélyt, csak lehal a beállításkor a rendszer. Ezért gondolom, hogy bár lehet, hogy téves az agymenésem, de egy próbát érhet.
[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
Én felraktam, nyelv is ok volt (EN, HU), DE annnnnnnnnyira qrva lassó a django 1.6.5höz képest, hogy ma visszaraktam a jó öreg djangot.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest