Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapi12
tag
válasz smidipeti1 #3872 üzenetére
Köszi a választ. Akkor a szoftver is szépen fut, gondolom javítottak azért rajta. Még egy kérdés, a vissza és a "beállítás" gombokat meg lehet cserélni, hogy a sorrend samsungos legyen? Akksiidő hasonló a Note2-höz?
-
DIEGO15
őstag
válasz smidipeti1 #3899 üzenetére
Órában mennyi az az x+1?
-
DIEGO15
őstag
válasz smidipeti1 #3907 üzenetére
Nos akkor ezek alapján egyenlő lehet a G3 és a note üzemideje,mert nekem ezzel megvan általában az 5óra kijelzőidő.
-
DIEGO15
őstag
válasz smidipeti1 #3911 üzenetére
Mindenképp érdemes frissítened, hogy melyikre, az már egyéni döntés. A H-t nem ismerem, az i-t tudom ajánlani, a j simábban fut, de nekem nem jött be üzemidőben.
-
DonLaca@
senior tag
válasz smidipeti1 #3911 üzenetére
Szerintem a H a legjobb. Hozza a J sebességet és sokkal jobb az energia és a memóri kezelése.
-
Kasya
nagyúr
válasz smidipeti1 #5104 üzenetére
Szokasos...purpledrake
Ejj..sok napot hagytam ki a forumbol. Most latom mik vannak...Dupla tok, magnes stb...
A kereso azert kidobta (#2382) GuruZone-t. Megkerdem tole milyen, de a 18 dolcsi rengeteg erte. -
szabochris
aktív tag
válasz smidipeti1 #5552 üzenetére
Örülök hogy tetszett barátom... :@
-
zoleeno1
veterán
válasz smidipeti1 #6596 üzenetére
+1, nalam is szinten, sokkal simabb a t-s i-nel. Egyre inkabb ott vagyok, hogy marad, nem kuldom vissza. Foleg igy, h nyitva van a bootloader
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz smidipeti1 #6598 üzenetére
Purpledrake, az mukodik az osszes verzio alatt. Egyszeru, keszulo 1. hsz-ben megtalalod a leirast
Honor Magic5 Pro
-
szabochris
aktív tag
válasz smidipeti1 #6603 üzenetére
Hali ! LG Smart World-be hol tudok regisztrálni? Nincs az országok közt Magyarország...
-
Grawens
senior tag
válasz smidipeti1 #6782 üzenetére
Rootolva is próbáltad?
-
Lecs@
addikt
-
DIEGO15
őstag
válasz smidipeti1 #7980 üzenetére
flashify-vel nem megy fel?
-
DIEGO15
őstag
válasz smidipeti1 #7984 üzenetére
Ez érdekes, akkor szerintem nem sikerült a twrp-t feltenni.
-
-FreaK-
veterán
válasz smidipeti1 #11297 üzenetére
A jobban futást az Antutura érted? Most komolyan? Mert annak aztán egészen pontosan kerek nulla köze van bármihez is amit a telefonodon a gyakorlatban tapasztalsz. Nem hittem volna, hogy ezt manapság még valakinek magyarázni kell.
Ahogy másoknak, nekem is csak gondom volt a HD-vel mostanság, egy idő után belassul, nem volt root (v5.0) meg hasonlók. Chupa ezzel szemben gond nélkül megy.
(#11298) zoleeno1: köszi, közben már megtaláltam én is
(#11299) DJ. Ru$y: jah, nekem is van bőven kábel, csak kicsit unom már, hogy át kell dugni néha a töltőből (mert mondjuk asszonyé is a töltőben csücsült), meg a kábellal utána vacakolni, hogy ne legyen útban stb.. Az igazán lusták wifit használnak!
-
plejik
addikt
Kinek mi, nekem a Chupa hasít, semmi lagg, vagy akadás... Elégedett vagyok vele, egy darabig marad is.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
álarc
aktív tag
Nálam a chupa AnTuTu 40512. Na miva? 😂. Csak proci feszültség állítgatásnál érdemes futtani, így történt az eset.
-
imi4199
tag
válasz smidipeti1 #24970 üzenetére
Köszi a gyors választ! Szuper! Milyen governor-t használsz? Vagy a Navel alapbeállításon már jó? Ha nem muszáj nem akarok a kernelben matatni környékig... Köszi!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz smidipeti1 #26804 üzenetére
.zip-ből tudsz telepíteni előre rootolt bumped ROM-ot, ha KDZ-vel rakod fel, akkor nem fog rootolttá "válni" magától.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Mr X
veterán
válasz smidipeti1 #27446 üzenetére
-
renee7
tag
válasz smidipeti1 #36828 üzenetére
Amit az asszonytól kapni fogsz... Tűzzel sose játssz! Annyit nem ér a Fulmics.
On: Ha memóriakártyára másolsz egy tetszőleges *.zip alapú romot, nem tudod a custom recoveryből wipe-ok után felküldeni?
-
atosan
veterán
5.0-ról nem elég a 120 megás frissíttő csomag, először a 6.0-át kell flesselni wipeokkal, utána mehet a 6.1, amit én ota-ról frissítettem, oda már nem kell wipe. Én is azt javaslom, mint renee7.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
DonLaca@
senior tag
Bekapcsoló gomb és hangerő le gombot egyszerre nyomva tartod, LG logónál egy pillanatra elengeded és utána nyomod tovább. Meg fog jelenni egy menü, kétszer az igent választod. Újraindulás után a recoverybe lép egyből a telefon. Onnan bármilyen romot tudsz telepíteni a memóriakártyáról.
-
gixxergabi
senior tag
válasz smidipeti1 #36850 üzenetére
Máskor előtte twrp-ből csinálj egy backupot a működő rendszeredről, és bármi gebasz van restore-val simán vissza rakhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest