Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz skylaner #5098 üzenetére
Kereső itt dob találatot a topikban, de tess:
Adom róla adomJól sejtettem, hogy mégsem NillkinSzakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
skylaner
senior tag
A quick circle tok mellé mit érdemes használni?
Fóliát vagy tempered glass-t?
Olvastam itt egy hsz-ban, hogy glass esetén a tok már "nem tapad" a kijelzőhöz.
Valóban így van? -
Jana018
csendes tag
Gyerekek, én azt nem értem, hogy ülök a gép előtt 1,5 óráig nem volt térerőm el sem tudtak érni, most meg fullos a térerő, hogy a ..... lehet ez????
-
Luser2000
addikt
válasz -FreaK- #5092 üzenetére
Köszi, megtaláltam.
Átsiklottam felette korábban.
Próbálgatom a 10c verziót egy kicsit. Addig meg jön majd valami még újabb (vagy T-s, vagy független).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Beléptem a klubba magam is és azt kell ,hogy mondjam fantasztikus a készülék. T mobilos 2/16-os változat. Az érdekelne, hogy miként lehet kihozni a telefonból a maximumot. Laikus vagyok a témában teljes mértékben, de úgy tudom vannak leírások amik alapján kezdők is boldogulhatnak a különféle telepítésekkel. Amit én szeretnék, hogy eltűnjön a sok t-mobilos vacak a telefonról és a legfrissebb, legjobb szoftver legyen rajta ami elérhető. Tudtok valami linket, kommentet ami ebben tud segíteni, amit végig lehet követni?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
geccoblaze
aktív tag
válasz Gyurike #5088 üzenetére
Mindannyiunknak mások a szempontok, amiket figyelembe vesz egy telefonnál. Látom az LG igyekezetét a szoftverfrissítések gyakoriságával. Hatalmas piros pont. Rengeteg szempontból tetszik a telefon, de nekem 150K-ért nem fér bele, hogy a vásárlásomban benne van az a létező kockázat, hogy a keret elrepedjen és a kijelző ne legyen egy síkban a kerettel. Ezért én szeretném a legjobban, hogy az LG mondjon erről valami megnyugtatót (pl. kiszűrtük a hibát, módosítottunk a gyártáson és a szeptember x-edike után legördülő G3-aknál ez már nem lesz gond), de egyelőre nem kapok ilyen infót.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
GAthersw
csendes tag
Ma egy hetes telóm hk i szofttal ma elkezdte hajigálni a jelet voda kártyával, a voda székházban (jelerősítés van az épületben). Újraindítás után pár perc és megint eldobja. Vigyem egyből szervízbe szerintetek?
-
Luser2000
addikt
T-s 10b szoftvert futtató készülékemre pár napja feltettem a 10i szoftvert, de csak normál flashként, nem törölve semmit. Működött is, gyors is volt, stb.
Csak napokkal később vettem észre, hogy az Üzenetek alkalmazás nem működik.
Hiába bökök rá, azonnal hibaüzenetet ad és meg se nyílik.
Csináltam újraindítást, töröltem az alkalmazás adatait, kényszerleállítást is nyomtam.
Semmi nem oldotta meg.Most a 10i-re ráengedtem a 10c T-s szoftvert. Ez helyre billentette szegénykémet.
Fura.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Gyurike
tag
Nekem ez a kijelző-leválás már kezd lerágott csont lenni...
Igen, ismerjük már mind a problémát, és már azt is tudjuk, hogy az LG garanciában javítja.Bár ha nem mondjátok, akkor szerintem én észre sem veszem... Nálam is van minimális elválás (1 hetes a telefon), de szerintem vastagabb a telefonon levő fólia, mint az elválás mértéke.
A javítás két hétig tart, ezért én egyelőre biztos nem adnám szervízbe a telefont, egyszerűen ez még messze van az ingerküszöbömtől. Legfeljebb ha súlyosbodik a helyzet (teszem azt fél év után porszem megy alá vagy ilyesmi), akkor viszem szervízbe.
Nem szeretném két hétig (vagy a Telemaxot ismerve akár egy hónapig is) nélkülözni a készüléket...Jelenleg én jobban várom, hogy a Real Racing 3-at optimalizálják G3-ra is... Letöltöttem az apk-t, feltettem, de eléggé szaggatós (gondolom az optimalizálatlanság miatt). Asphalt 8, Modern Combat 4, NFS: Most Wanted gond nélkül megy.
Valamint 4K (vagy minimum 2K) filmeket is szeretnék már, mert pl. a Transformers 4 előzetese 2K-ban veszett jól néz ki, főleg a robbanásos jelenetek.
-
tag
válasz geccoblaze #5086 üzenetére
Nálam is megvan a kijelző elválás de cssk nagyon pici tényleg. Egyébként lehet el sincs válva csak a kétoldalú ragasztó amivel felrakják vastagabb vagy a készülék ház. Mert az a ragszto valamennyire rugalmas.
[ Szerkesztve ]
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX; S24 Ultra
-
geccoblaze
aktív tag
Amelyiknél volt elválás ott mind a kettőnél a kijelző bal széle, közép tájékon vált el. És valóban szinte észrevehetetlen, a milliméter törtrésze, de ujjal kitapintható és igazán akkor vehető észre, ha közelről megnézed és lenyomod a kijelző szélét, ami ekkor visszasimul a keret síkja alá, majd elengedés után újra visszajön. Azért ha ehhez a jelenséghez hozzáveszem a mikrofon melletti repedés előfordulását, már kicsit durva. Pedig nagyon szeretném elhinni ennek a telefonnak, hogy az akit nekem szántak a koreai tech istenek.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
mckangi
senior tag
válasz DonLaca@ #5084 üzenetére
Rakjátok be az én csengőhangomat.
Erre még a szomszéd temetőben is felkelnek a hullák.
Mielőtt meghallgattjátok vegyétek le a hangerot,mert nem fogom a hangszóró cserét bevállalni 😃Poco F3
-
DonLaca@
senior tag
Próbáld úgy hogy az értékeken maximum +3-5 között módosítasz. Ha többet emelsz akkor túlvezérelted az erősítőt és valóban torzítani fog.
(#5082) V.Dave
Eu. szabvány szerint van beállítva a fülhallgató kimenetre adott maximális hang teljesítmény. LG valamiért kompletten az összes hangerőt lekorlátozza nem csak a fülhallgató kimenetet. Módolás után a szomszéd is hallja ha csörög a telefonod. -
Kasya
nagyúr
válasz DonLaca@ #5080 üzenetére
Dinamikusabb es hangosabb? Az utobbit alatamasztom, de az en fulemnek rosszabb lett a minosege nagyobb hangeron...
Mas:
Mult heten elojott nekem is a mikrofon repedes, pedig nem esett a telefon. Hajszal vekony csik, nem is latni...csak 10cm-rol direkt keresve. Anno Nokia N8-nal volt hasonlo, ha erosen ilesztettek oda a csavarral a muanyagot. Lehet itt is ilyen gond all fenn.A kijelzovedo folia karcolodik rendesen mar a QuickCircle alatt. Meg jo hogy rajt van
-
V.Dave
senior tag
válasz DonLaca@ #5080 üzenetére
Ezt most komolyan mondod? Miért állna érdekükben direkt butitani a telefont?
Geccoblaze:
Egész pontosan hol van ez a probléma a kijelzonel? Mert nálam is van egy kis le válás de annyira kicsi es eszrevehetetlen hogy nem is vagyok benne biztos[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
geccoblaze
aktív tag
válasz geccoblaze #4877 üzenetére
Ma rákérdeztem az LG telefonos ügyfélszolgálatánál, hogy hol tartanak a kérdéseim a kijelzőillesztési problémával kapcsolatban. Ígérték, hogy utánanéznek és visszahívnak. Így is lett. Elmondták, hogy találkoztak már a jelenséggel, és minden ilyen problémát garanciálisan javítanak. Arra vonatkozó kérdéseimre, hogy mit tesznek ez ellen a gyártósoron és mikorra várható a gyártási hiba teljes kiküszöbölése azt válaszolták, hogy ők itt Magyarországon csak a forgalmazással foglalkoznak, a gyártással nem. Ez azért egy kicsit kibúvós. Szóval eddig sikerült eljutnom Magyarországon a témában.
Egyébként az Árkádban megnéztem 4 üzletben a bemutató darabokat G3-okat:
- Telekom - Titán - illesztési problémás
- Vodafone - Titán - nincs illesztési probléma
- Telenor - Fehér - nincs illesztési probléma
- Media Markt - Arany - illesztési problémásTehát négyből kettő. Az LG helyében remélem, hogy ezt nem kell arányosítani a 10 millió eladott példánynál Vagy esetleg tartsunk egy házon belüli közvélemény-kutatást a tulajok között, mint a térerőproblémánál?
-
ebelef
csendes tag
válasz szabochris #5075 üzenetére
Persze!
A #4982-edik hozzászólásban lévő verziót töltöttem le. -
ebelef
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #5069 üzenetére
Vagy mindenki az új, Hongkongi I szoftvert használja!
Amióta ez van fent nekem is, 0%-os jel nélküli időt produkál a kicsike, nem ugrál a hálózat erőssége sem és tovább is bírja az akksija.
Arról már nem is beszélve, hogy tényleg még folyamatosabb lett a működés, pedig a H is elég jó volt már!Természetesen full wipe-pal telepítettem, így az emlegetett SMS-hiba sem jelentkezett nálam.
Eddig is nagyon szerettem ezt a telefont, de most még jobban imádom!
Aki teheti, az tegye fel mielőbb!Csak így tovább LG!
-
jacis
nagyúr
Lassul a topik érezhetően
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
mckangi
senior tag
válasz berbatov2 #5065 üzenetére
Már a fórumban volt róla szó.
Én ezt a hivatalos választ kaptam anno:
Tárgy: Lg garancia
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Amennyiben Ön a webshop-tól az LG Electronics Magyar Kft. által jóváhagyott, hivatalos jótállási jegyet kapta (képeslap méretű, csak magyar nyelvű füzetecske), valamint IMEI szám alapján a készüléket mi importáltuk hivatalosan, akkor igen, szervizeltetési probléma esetén fordulhat hozzánk.
Remélem, tudtam Önnek segíteni.
Poco F3
-
berbatov2
senior tag
Nezz be az lg ledlcd topikba ott irtak tobben, hogy annak ellenere hogy bolti garis a tv az lg magyarorszag szamla elleneben garizza. Ja es egy probat a beregisztralas is meger, mert ott is irja a garit.
Szerk.http://m.mobilarena.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_43113-43113.html[ Szerkesztve ]
-
flakter
tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy a linkelt képen jelölt ikon mit jelenthet?
"Bejelentkezés a hálózatba" szöveg jön elő, ha rányomok.
Vodafone hálózatról van szó. A készülék független.Sehol nem találok erről infót. Miután rányomok, böngészőt tölt be, ahol nem jön be semmi, csak a program kezdőoldala. Ilyenkor eltűnik az ikon, viszont, ha az adatkapcsolatot kikapcsolom, majd vissza, akkor újra ott figyel a kérdőjel.
Ötleteket várnék!
Köszönöm!
..FlaK..
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tomalbert #5047 üzenetére
Ilyen esetben anomáliák léphetnek fel... Backup külső SD-re, telepítésnél kártya ki vagy belső SD-re aztán kimented gépre, megcsinálod a telepítést, backup vissza és kész. Jelzem így is lehetnek anomáliák.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tomalbert
tag
Húzott már fel valaki új romot Normal Flash-el? Kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e, vagy bootloop lett a vége. Csak mert ha nem muszáj nem szeretném belakni a telefont minden egyes flashelés után.
-
lefkosia
őstag
Kivancsisagbol feltettem az antutu programot, nem mintha erdekelne. Legutobb talan S2-nel hasznaltam. G3 31% ujraindul mondvan tul magas a homerseklet. Mi lehet a bibi?
The Truth Is Out There
-
lefkosia
őstag
Szeretnék létrehozni mappákat a fő képernyőre, de ezt az opciót nem találom. Lehetséges, hogy csak program ikonokat tudok kitenni?
The Truth Is Out There
-
OptimusPrime
csendes tag
válasz mckangi #5029 üzenetére
Ezzel is próbálkoztam már, de nem jelenik meg a fájl. Vagy magával az mp3-mal van baj, mert zedge-ből van letöltve. Vagy egyszerűen a teló nem frissíti a készüléken található média információkat. Én ez utóbbira gondolok. De nem jöttem még rá, hogy milyen beállítás blokkolja ebben.
-
skylaner
senior tag
Az emag-nál megint akciós a G3, elég jó áron adják most.
Most már van 32GB-s verzió is. 2év garival 150e Ft.
http://www.emag.hu/search/LG%20G3Itt az ideje, hogy megrendeljem
-
Luser2000
addikt
szerény ismereteim alapján - a funkcionalitás oldaláról - mindegy, hogy gear1 vagy gear2.
touchwiz nélkül nem fog menni egy csomó minden. (pl. TW nélkül hiába teszed fel a GearManagert, nem lesz benne Gear Apps. Stb)
az android --> tizen átállás alapvetően megváltoztatta a korábbi helyzetet.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
-
Luser2000
addikt
használok, gear 1-et.
teljes funkcionalitás nem lesz (kell hozzá a touch wiz keretrendszer).
a telefon üzemideje markánsan nem csökkent.
mivel csak korlátozott a funkcionalitás én már össze sem párosítom a telefonnal.
(van egy Galaxy Tab S-em is, azzal megy vígan).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Darko
senior tag
Használ valamelyikőtök okosórát G3-al?
Érdekelne a telefon üzemideje, hogy így hogy bírja? Illetve, hogy a samu gear 2 képes-e teljes funkcionalitással működni?http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
mckangi
senior tag
válasz OptimusPrime #5024 üzenetére
Nyisd meg a gyári file kezelőt,majd abban a zene részt,bökj az összes zene opcióra (legfelül).
Tartsd az ujjad a zeneszámon,majd a felbukkanó menüből válaszd a beállítás csengőhangként lehetőséget.Poco F3
-
tomalbert
tag
válasz OptimusPrime #5027 üzenetére
Akkor viszont nem tudom mi a baj, nekem sikerült először is. mp3-at visz, az biztos. Nekem külső sd-n vannak a zenék, próbáld meg arról.
[ Szerkesztve ]
-
tomalbert
tag
válasz OptimusPrime #5024 üzenetére
Van a jobb felső sarokban egy + jel, azzal tudsz hozzáadni.
-
tomalbert
tag
Tudtok nekem olyan üveget linkelni ebayről ami csak a hangszórónál van kivágva? Esetleg valakinek van olyan és emlékszik honnan. Nem igazán tetszik az ami a kameráig van kivájva, meg nem is érzem biztonságosnak. De ez csak miattam van Mivel a legtöbb kép csak illusztráció, így nem merek látatlanba rendelni.
-
OptimusPrime
csendes tag
Nemrég vettem egy lg g3-at. Eddig minden királyul működött vele, de tegnap visszaállt a csengőhang az eredetire és azóta nem tudok egyedi csengőhangot kiválasztani, csak a telefon alapértelmezett csengőhangjai közül választhatok. Hiába próbáltam másolgatni a zeneszámokat a ringtones mappába, egyszerűen nem jelenik meg. Valaki tud segíteni?
-
V.Dave
senior tag
Ezt a hívás bemondót be lehet állítani magyarra?
Xiaomi mi 8 6/128
-
Lacy6
senior tag
válasz saintex72 #5009 üzenetére
Nem akarom lecserélni az M8-at. Csak szeretek tisztába lenni a konkurens termékekkel. Kíváncsiságból kérdeztem leginkább, meg azért mert szeretek tájékozott lenni az okos telefonok világába
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
mckangi
senior tag
válasz DonLaca@ #5007 üzenetére
Az LTEconfig.apk-t nem töröltem,nem hinném,hogy a T-Com-os 2G térerőt befolyásolná,na meg nem is akarom rootooni,ha nem muszály.
Azért érdekes ,mintha ennek a telefonnak a baseband része nem komálná a T-s hálózatot.
Másik 2 telefon is ugyanazzal a térerővel rendelkezik a voda meg a telenor hálózatán mint a G3-am.A másik kettő a Bluemobilos kártyával közepes jelerősséget produkál (2g),amit fixen tart.
Ez meg csak dobálózik vele.
A fene se tudja miért.Poco F3
-
DJ. Ru$y
félisten
Naptár tárolás vajon minek pörgeti a gépet? Leállítom direktbe, aztán megint aktiválja magát.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
jacis
nagyúr
A cimborám akinek a héten vettük meg a G3-at eddig S4-ese volt és ma egész délelőtt a pozitívumokat sorolta, hogy mennyivel jobb a G3 és hogy milyen szuper az LG UI.
Én meg vigyorogva (nagyképűen) rávágtam, hogy látod eddig erről beszéltem...iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
maka12
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintem a napokban bemegyek egy mediamarkt-ba aztán megnézegetem őket élőbe -
werna4
csendes tag
jacis és warcat, köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest