Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
berbatov2
senior tag
Nezz be az lg ledlcd topikba ott irtak tobben, hogy annak ellenere hogy bolti garis a tv az lg magyarorszag szamla elleneben garizza. Ja es egy probat a beregisztralas is meger, mert ott is irja a garit.
Szerk.http://m.mobilarena.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_43113-43113.html[ Szerkesztve ]
-
berbatov2
senior tag
válasz Arween #24450 üzenetére
En pont 1 hete vettem hasznaltan tobb mint 1 ev garival patika allapotban 64k huf-ert. Egy sima optimus g-t valtott, azon is mindent gyarin hagytam root nelkul, pont mint ezen.
Egyedul a melegedes ami egy picit zavar pedig nem is jatszom, csak tartalomfogyasztasra hasznalom. A tobbi kulcsfontossagu tenyezoben szvsz rendben van a telo.
Biztos nem cserelem vagy ket evig. -
-
berbatov2
senior tag
válasz kovacs.adam9 #25794 üzenetére
Ha nem tud cserelni, akkor kotelezheto az eredeti allapot visszallitasara, valami ilyesmirol szol a tv.
-
berbatov2
senior tag
Nalam mindig ebresztett eddig! Kopp kopp...
-
berbatov2
senior tag
Itthon ket router oszt wifit. Van-e valamilyen alkalmazas ami helyettem manageli, hogy epp a legerosebb jelre kapcsolodjon a telo?
-
berbatov2
senior tag
Olvastam már a problémámról, visszaolvastam de nem találtam meg a megoldást.
Szóval Vpn-t állítottam be. Eddig knockodra éledt a telefon, de a vpn miatt kötelező volt pin kódot használni. Most visszaállítanám a kk-t de szürkén van, nem engedi kiválasztani.
-
berbatov2
senior tag
Par napja hasznalhatatlan a chrome bongeszo. Nem tolt be semmilyen weboldalt. A gyari viszont jol mukodik. Chrome beallitasokban nem talaltam semmit. Valakinek hasonlo problemaja nem volt?
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Gariztatashoz eleg a keszuleket vinni, vagy kell nekik doboz tolto stb? -
berbatov2
senior tag
válasz SkyLine3000 #36857 üzenetére
-
berbatov2
senior tag
Elromlott a hangszoro a teloban. Ez kulonallo alkatresz vagy alaplapcsere
? Kb 3 nap van a garibol es a keretrepedes miatt viszem be, de nyilvan ezt is szeretnem csereltetni. Elnezest de nem olvastam vissza a hangszoro is tipus hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs