Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
-
tothl
addikt
Én egyet elrontottam..
Egy dologra nagyon kell vigyázni.
Ez nem olyan, mint egy sima fólia, egy lehetőséged van alapvetően, tehát elsőre legyen jó a pizíció és legyen is pormentes.
Én elkövettem azt a hibát, hogy fölfedeztem egy porszemet alatta felhelyezéskor, és alkalmaztam a ragasztószalagos trükköt ami sima fólia felrakásakor bevált... hát itt nem, az életben nem tapad vissza többet, ha fölszeded..
De ha sikerül akkor nagyon frankó ! -
-FreaK-
veterán
válasz Zolint #12568 üzenetére
(#12567) samu100 kicsit félrevezetően írta a dolgot, amit ő írt gyári visszaállítás az nem a full wipe, hanem a Factory reset. A kettő nem ugyan az.
Ezt viszont felesleges megcsinálni, mivel a Flashtool-ban a CSE flash opció takarja a full wipe-ot, a normált választva pedig megmaradnak a programjaid és beállításaid. Factory reset nem kell előtte.Érdemes lett volna elolvasnod az összefoglalót mielőtt nekiállsz, ott le van írva minden, de végül is így sem lett gond ha jól látom
(#12573) eladogeppc: Nem. Ezt most nem tudom megint honnan vontad le, de ne terjessz már hülyeséget légy szíves. A telefon gyárilag is használja minden frekit, ahogy azt képen is mutatták neked.
Abból a tesztprogramból nem derül ki hogy mégsem, ezt is leírtuk többen. De ha esetleg neked mégsem (de honnan tudnád? Kell egy program ami figyeli, pl. Trickster mod. ) , akkor a te telefonod gyári hibás, vidd vissza gariba, mert szerintem a szar hőelvezetés miatt lehet (de szerintem nem úgy van ahogy gondolod).Ennél egyértelműbben már nem tudom leírni.
Ne terjessz ökörséget légy szíves! Rajtad kívül mindenki más telefonja rendes órajeleken megy, de szerintem a tiéd is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zolint #13137 üzenetére
Nekem van kérdésem.
Akku mit bír? Utálnám kétnaponta az órámat is töltögetni
Illetve komplett mire jó ez? Ha jön hívás, üzenet, mail, csipog a telefon mindig.
Na ekkor csipog az óra is? Hívnak, látom az órámon, utána megkeresem a telefont hogy tudjam fogadni?
Nem egyszerűbb egyből a telefont elővenni mint tájékozódni az óráról?Nem kötözködésképp írom, ne annak vedd, csak tényleg kíváncsi vagyok, mert kezemben sose volt még ilyen kütyü . Ezekben egyedül a kijelző tetszik, de nem bírnám ki, hogy töltögessem.
-
Exelsior
senior tag
válasz Zolint #21939 üzenetére
Köszi végre ami működik is. amiket találtam zárolva voltak.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest