Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacy6
senior tag
válasz gdavid007 #224 üzenetére
Ha a lagg és a sebességvesztés nem érdekel akkor igen. Jobb üzemidő, kamera, kijelző, Hangszóró.
Méretbeli különbség sem elhanyagolható, de ha nem zavar a telefon nagysága akkor jól jártál mert a készülék 76.4%-a kijelző. Ebben igaz nem sok az előrelépés a nexus 5---> 72.3%. Összességében egy kicsit a felhasználó élmény rovására menne a váltás, de sok mindenben előrelépést jelentene. A pénz és a felhasználói szokás ismeretében tudnék biztosabbat mondani.(#229) Sn00k: Lehetséges, de sebességbe akkor sem fogja hozni a Nexus 5 szintjét. Majd meglátjuk, hogy mit hoz a frissítés
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Melegedni mennyire melegszik? Nagy bátyám vett egy G3-at és állítólag egy kis nyomkodás után újraindították a telót, mert annyira melegedett, hogy azt hitték beakadt vmi alkalmazás. Aztán rájöttek, hogy ilyen de nem bosszankodik, mert azt mondta így legalább van egy hordozható rezsója. Akadásról még nem kérdeztem, mert németbe van, de az ott levők mind megerősítették a rezsó feature-t.
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Ilyen nincs. Tökéletes telefon nincs. Valamibe az eggyik valamibe a másik a jobb. Szerintem ilyen kategóriába már csak a külső ami nagyon fontos. Valakinek ez tetszik, valakinek más.
-
Lacy6
senior tag
Valóban nagyon jó az audio output része a telónak, de azt is túlzás mondani h alázná a többit. Kicsit tisztábban szól, de hangerőbe a HTC M8 sokkal jobb. A G2 meg gyengébb hangerőbe és minőségbe is.
GSMArena oldalán van egy egész korrekt teszt róla.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Revoltek #959 üzenetére
GSMArena által írtam ezt. Nézz utána a dolgoknak.
Az G2 az S5-el szemben is vesztes volt audio output összehasonlításban...Az M8-at meg az S5-től is jobbnak tartják.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz saintex72 #1019 üzenetére
Nem írtam rá, hogy jobb készülék csak a megtévesztő információt javítottam. Gondolom neked is jobb, hogy tisztábban látsz és nem csak elfogult véleményeket olvasol.
-
Lacy6
senior tag
Érdekes, hogy a GSMArena szerint netezéssel full fényerőn nagyon könnyen le lehet meríteni ezt a 3000 mAh-s akksit. --->Link
Z2 ehhez képest nagyon jó--->Link
Valóban ekkora a különbség? Volt Z2 tulajok nem tudom vannak-e, de érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz d@minator #1060 üzenetére
Készenlét, zenehallgatásra meg telefonálásra kiváló mert nagy az aksi és nem fogyaszt a kijelző. De én pl. szinte egész nap 100%-os fényerő mellett sokat használom a kijelzőt. Nemsokára lesz nálam pár napra rokon G3-asa. Nem mintha a váltáson egy kicsit is gondolkoznék, csak a tisztánlátás miatt tesztelem.
-
Lacy6
senior tag
Ha a lagg és a sebességvesztés nem érdekel akkor G3. Jobb üzemidő, kamera, kijelző, Hangszóró.
Méretbeli különbség sem elhanyagolható, de ha nem zavar a telefon nagysága akkor jól jártál mert a készülék 76.4%-a kijelző. Ebben igaz nem sok az előrelépés a nexus 5---> 72.3%. A pénz és a felhasználói szokás ismeretében tudnék biztosabbat mondani.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz saintex72 #1120 üzenetére
Nekem is van egy hajszálkarc az M8 kijelzőjén, pedig nagyon vigyázok mindig a cuccaimra. Igaz tényleg csak akkor látszik ha nap fele fordítod és keresed a karcokat. De még nem rakok fel fóliát, mert nem szeretem. Pedig komolyan nem értem, hogy elvileg az is GG3 és nagyon vigyázok a telóra és ott a hajszálkarc...
-
Lacy6
senior tag
válasz -FreaK- #1369 üzenetére
Notebookcheck oldalán egész jó tesztek vannak: LG G3
Ami érdekes, hogy max fogyasztásra 9,1 Watt-ot zabál ami kicsit durva pl. a G2 4,8 Watt-hoz képest.
Melegedés is G2-nél---> 38.7 °C , G3-nál---> 42.2 °C. Azért tényleg nagy butaság volt szerintem ezzel a kijelzővel elrontani ezt a készüléket. Sokkal sokkal jobb lett volna a Full HD-nál maradni.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Nem hiszem, hogy ugyanazt kapta. A GSMArena teszt szerint a G2 audio output összehasonlításban gyengébb volt mint a S4,S5,HTC One, Note 3. A Z1 esetében döntetlen lett. Viszont a G3-ra azt írták, hogy az M8-al együtt a legjobbnak számít.
(#1376) szab.tam: Szerintem ez csak a kiugró max érték lehet. Amikor hirtelen megterheli valami akkor fogyaszt ennyit egy nagyon rövid ideig. Akkor is nagyon magas érték, mert szinte az összes jelenlegi csúcsdroidnál 4-5 W-nál többet nem mértek max. fogyasztásra.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz HUTCHDB #1391 üzenetére
Szerintem tisztaságra ahogy a tesztekben is írják nagyon nehéz dönteni még profi fejhallgatóval is. Annyira közel vannak egymáshoz, hogy szinte csak az dönt kinek melyik hangzásvilág jön be. Viszont a tesztekbe szinte mindenhol a hangerő miatt bukott meg az G2. Ha vmi komolyabb fejhallgatót használ az ember akkor azt már nem tudná úgy meghajtani mint pl. az M8. Itt már nagyító alatt nézzük a dolgokat
-
Lacy6
senior tag
De kaptam ma infót, hogy az M8 és a G3 is sárgul elég nagy százalékban, pedig mind a kettő friss modell.
Nem tudom hogy ezt az infót hol hallottad, de a fórumba szinte senki nem panaszkodott ilyenre. Főleg azért is mert ez a hiba később jöhet elő. Szerintem ez miatt meg se forduljon a fejedbe, hogy bármelyik készüléket kihúzod a listáról.
-
Lacy6
senior tag
válasz ForRedGlory #2742 üzenetére
A Sony Z2-nél is van kopogtatásos felébresztés. Viszont kopogtatós kód beállítás még nincsen. Az M8-nál viszont vannak motion launch gesztusok ami szerintem szuper dolog.
Az a jó nekünk ha másolják a jó ötleteket. Még jó h az LG nem Apple és nem védette le a kopogtatós feloldást.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Pepeninho #3251 üzenetére
Nálam is elsődleges a kinézet. Ha valami nem annyira tetszik lehet bátmilyen jó nem veszem meg. Amúgy én nem használok tokot az M8-hoz. Lehet én vagyok a hülye, de a toktól nagyobb lesz és veszít a szépségéből.
-
Lacy6
senior tag
válasz nederlanden #3477 üzenetére
Mit értesz ez alatt: annyira zavaros a használata és bizonytalan a működése/érintésre,gyors pörgésre stb.
Elég zavarosan írtad le a problémádat. Az meg nem túlzás hanem egyenesen baromság, hogy középkategóriába soroltad a jelenlegi piac leggyorsabb készülékét. grat. Az M8- nak egyedül a kamerájába lehet belekötni ezért is nem értem, hogy mi a volt a problémád...Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz geccoblaze #3736 üzenetére
Link
Szerintem a sorrend: M8, S5, 5S, Z2, G3Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz gery2123 #3744 üzenetére
A fényerőre értettem a sorrendet.
(#3745) DJ. Ru$y: Valamennyire csak mérvadó. Sajnos nincs meg az összes csúcskategóriás készülék, emlékezetből meg nehéz összehasonlítani. Így marad ez, hogy tesztkép alapján megnézni hogy mit tud fényerőben. Másik lehetőség, hogy összehasonlítani valamelyik nagyobb üzletbe ahol meg lehet nyomkodni őket.
-
Lacy6
senior tag
válasz DJ. Ru$y #3761 üzenetére
Valóban, de időigényes és nem is biztos hogy van rá lehetőség.
Ez azért mégiscsak egy hivatalos és elég nagy tesztoldal által csinált tesztkép. Nem egy amatőr által csinált homályos valami. Azért valóságalapja biztos, hogy van nem hiába csinálták.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz mediumgecso #3961 üzenetére
Én inkább egy fényképezőgépet ajánlanék ilyen célra. De te tudod...
-
Lacy6
senior tag
válasz nederlanden #4303 üzenetére
Nyugi ott is van hiba. Nem is egy.
-
Lacy6
senior tag
válasz nederlanden #4313 üzenetére
Úgy mondom, mindig lehet találni hibát amiért nem venné meg az ember. Lötyög a Home gomb és ezért minden nyomásnál "cuppogó" hangot ad ki. Tessék egy gyártási hiba. Utána meg lehet írogatni, hogy ezért nem veszek, mert lötyög a gomb és ez nem engedhető meg a 250 ezres árkategóriába. Ilyenre gondoltam
-
Lacy6
senior tag
válasz nederlanden #4573 üzenetére
áhh Iphonenál nincs ilyen. Az mindent bír, még saját hibádból se lehet tönkretenni mert azonnal javítja önmagát. esélytelen vele bármilyen vandalizmus....
-
Lacy6
senior tag
Szerintem annyira eltérő vélemények vannak erről a G3-ról ,hogy ilyet én még nem láttam komolyan. Így nem tudom eldönteni, hogy tényleg kinek higgyen az ember. Szerintem nem is lehet, így inkább csak a tesztekre próbálok hagyatkozni.
Bátyám most mondta, hogy németbe a szobatársa lecserélte a G2-t G3-ra és egyszerűen gyűlöli. Teljesen alap felhasználó, egy tesztet nem olvasott el, csak azt hitte, hogy az utód csak jobb lehet. Erre azt mondta, hogy sokkal lassabb, akadozik, melegszik és az üzemideje is rosszabb. A kamerába jobb csak szerinte.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy van egy réteg aki így éli meg a G2-ről G3-ra váltást, viszont van aki lehet jobban ért hozzá és addig romolgat amíg jobb nem lesz a teló és utána örül. Eléggé érdekes mindenesetre, hogy amit én láttam az mind akad, de többen vaj sima működésről beszélnek.
Talán annyit kérdeznék a G3 tulajoktól, hogy ha valaki teljesen alap felhasználó és csak használja a gyári rendszerrel amit lefrissít akkor is beszélhetünk vaj sima működésről?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
válasz saintex72 #5009 üzenetére
Nem akarom lecserélni az M8-at. Csak szeretek tisztába lenni a konkurens termékekkel. Kíváncsiságból kérdeztem leginkább, meg azért mert szeretek tájékozott lenni az okos telefonok világába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest