Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
geccoblaze
aktív tag
válasz geccoblaze #761 üzenetére
Hogy megválaszoljam saját kérdésemet, amíg mindenki leszkanderozza a "Laggol. De nem is. De igen. De nem. De neked nincs is G3-ad. De neked se." vitát az alábbi MM-ekben van elvileg BPen: Pólus, Mammut, Westend, Stop Shop
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
gery2123
őstag
válasz geccoblaze #769 üzenetére
Az a baj az ilyen kiallitott telefonokkal, hogy soha se azt az élményt nyújtja amit egy otthon saját ízléseinken beállított készülék. Persze valami mérce lehet. Én is holnap megyek el Debrecenben a MM - be megnezni.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
DonLaca@
senior tag
válasz geccoblaze #779 üzenetére
MLT-re gondolsz valószínűleg. Engem nem figyel mert letiltom . Nem is a figyelés miatt hanem mert sok erőforrást és energiát használ.
-
techergo
csendes tag
válasz geccoblaze #1056 üzenetére
Kb. 1% tölt percenként.Külföldi teszten 0-100%-ra 120 percet írtak.A töltési idő szerintem rendben van.
-
Revoltek
aktív tag
válasz geccoblaze #1152 üzenetére
Nekem is van ilyen térerő gondom de szerintem nálam a lakás miatt van, mert csak bizonyos pontokon dobja el de ott az összes telóm ezt csinálta. Töltő csati nálam is nehezen ugrik be a helyére. Melegedést a telefon tetejénél a kameránál vettem észre. Másik: visszatettem dalvikba és a menüben tényleg van röccenés, art-ban viszont nem tapasztalom. Quadrantban és Antutuban ti mekkora pontszámokat szoktatok kapni?
[ Szerkesztve ]
-
japunk
aktív tag
válasz geccoblaze #1504 üzenetére
Nekem meg az írjon privátban, akinek van 32 GB Titan független, azzal az infóval, hogy honnan van.
The owls are not what they seem.
-
krisztyann
tag
válasz geccoblaze #1710 üzenetére
A Voda háromszor van.
-
Kasya
nagyúr
válasz geccoblaze #1710 üzenetére
Na most en tettem egyet a T-mobile allando problemara...de ez nem igaz. Sokkal inkabb alkalmi problema lenne a helytallo. Kellene egy koztes pont is
-
Pistakiss
őstag
válasz geccoblaze #1760 üzenetére
Háát!
Hétfőtől tudok nyilatkozni, Vodafone, ha még addig él a felmérés"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
tothl
addikt
válasz geccoblaze #1814 üzenetére
Elsőre mindig gyorsak, hogy használható legyen a telefon, utána meg csesznek frissíteni.
Mondjuk most a Samu is monnyon le ezzel a sok régiós S5 mizériával, eléggé belassult emiatt a frissítések üteme. -
rgeorge
addikt
válasz geccoblaze #2151 üzenetére
Azt se ártana feljegyezni, hogy kinek honnan származik a G3-a, és milyen (16/2 vagy 32/3).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Pistakiss
őstag
válasz geccoblaze #2151 üzenetére
Háát!
Nálam, Vodafone, sem tapasztaltam térerő gondot. Majd szeptemberben a suliban derül ki, mivel ott vannak helyek, ahol a HOX-nál nem volt gond, de más telefonokkal és más szolgáltatóval igen"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
V.Dave
senior tag
válasz geccoblaze #2332 üzenetére
Hát nem vagyok elájulva a menü kinézetétől és felépítésétől, pedig megnyomkodtam a mediában a telefont. Nekem a kinézete túl puritán, a felépítése meg túl lett bonyolítva. Az már csak hab volt a tortán, hogy a lopásérzékelő bigyót majdnem a kijelző közepére ragasztották, hogy lehet valaki ennyire ostoba de most komolyan
Xiaomi mi 8 6/128
-
Maxentius
addikt
válasz geccoblaze #2767 üzenetére
Annyira nem meglepő, sokan megváltásként tekintenek a 805-re, de csak a GPU fejlődőtt textúra-szinten, a CPU meg csak pici gyorsítást kapott... majdnem annyi a különbség, mint a 800 és a 801 között.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
gery2123
őstag
-
krisztyann
tag
A launcher vajon gyári?Mert más mint a 801-esen.
(#2768) zola 3845#*855#
(#2772) gery2123 Ja, én hang nélkül néztem. Akkor tényleg nem sokat számít az s805.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Jol latom, hogy a Cat-nek vastagabb a kavaja, vagy csak erzeki csalodas? Elvileg ugyanannak kellene lennie, nem?
-
dave182
senior tag
válasz geccoblaze #3736 üzenetére
Szerintem nagyon jó a fényerő,még nem volt olyan szituáció, hogy ne lett volna elég...
-
DJ. Ru$y
félisten
Olyannyira, hogy még napszemüvegben is olvasható napsütés mellett full fényerőn.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Lacy6
senior tag
Link
Szerintem a sorrend: M8, S5, 5S, Z2, G3Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
jacis
nagyúr
válasz geccoblaze #4000 üzenetére
Nekem nem még, de ha ennek el kell repedni akkor az enyém megint rossz így küldöm is vissza
Amúgy a V10i tényleg nagyon jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
saintex72
aktív tag
válasz geccoblaze #4404 üzenetére
A g3 egyben a flex 2 is. Mi ezzel a gond? Én ezért még jobban szeretem
A note meg mind be van égve ami kiállított.
Az utolsó mondatnak semmi köze a témához, de igaz. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz geccoblaze #4866 üzenetére
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
geccoblaze
aktív tag
válasz geccoblaze #4868 üzenetére
Ezt a levelet küldtem el az LGnek. Várom a válaszukat:
Tisztelt LG Ügyfélszolgálat!Új telefon vásárlása előtt állok. Eddig nem volt LG telefonom, de az LG G3 készülék nagyon elnyerte tetszésemet. Alaposan utána olvastam, és több szempontot figyelembe véve ezt látom most számomra a legjobb készüléknek, egy jelentős problémát leszámítva. LG G3 tulajok beszámoltak róla, majd én is személyesen tapasztaltam több LG G3 készüléknél, hogy a kijelző bizonyos helyeken a milliméter törtrészényire elválik a kerettől. A kijelző széle ezeken a helyeken visszanyomható a keret síkjába, ám újra visszaugrik. Úgy tudom Önök is tudnak a problémáról. Ez azért engem jelen pillanatban visszatart egy 140-170 ezer forint környékén értékesített flagship modell megvásárlásától. Kérem, adjanak érdemi választ az alábbi kérdéseimre. :
1. Mi az oka a kijelző elválásának?
2. Le lehet e szűkíteni, hogy mely típusokat érinti a hiba (pl. 16 vagy 32 GB-os, vagy bizonyos régiókba küldött)?
3. Mit terveznek tenni a már értékesített hibás készülékekkel (javítás, csere, utalvány, stb)?
4. Visszahívják-e a boltokból a még nem értékesített, gyártási hibás készülékeket?
5. Tettek-e lépéseket a gyártósoron, hogy kiküszöböljék a hibát? Mikortól érhetőek el a helyes gyártási eljárással készülő G3 készülékek?
Válaszaikat előre is köszönöm. Azokat szándékozom megosztani a felhasználói fórumokkal és a szakmai oldalakkal is.
Remélem, hogy válaszaikkal megnyugtató megoldást nyújtanak erre a problémára, és elhárul az akadály, hogy G3 készüléket vásárolja Önöktől.Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
jacis
nagyúr
válasz geccoblaze #4869 üzenetére
Erre hogy milyen válasz jön nagyon kíváncsi vagyok. Letagadják-e vagy tökösek és bevállalják a korrekt választ.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
_Ata_
tag
válasz geccoblaze #4877 üzenetére
-
geccoblaze
aktív tag
válasz geccoblaze #4877 üzenetére
Ma rákérdeztem az LG telefonos ügyfélszolgálatánál, hogy hol tartanak a kérdéseim a kijelzőillesztési problémával kapcsolatban. Ígérték, hogy utánanéznek és visszahívnak. Így is lett. Elmondták, hogy találkoztak már a jelenséggel, és minden ilyen problémát garanciálisan javítanak. Arra vonatkozó kérdéseimre, hogy mit tesznek ez ellen a gyártósoron és mikorra várható a gyártási hiba teljes kiküszöbölése azt válaszolták, hogy ők itt Magyarországon csak a forgalmazással foglalkoznak, a gyártással nem. Ez azért egy kicsit kibúvós. Szóval eddig sikerült eljutnom Magyarországon a témában.
Egyébként az Árkádban megnéztem 4 üzletben a bemutató darabokat G3-okat:
- Telekom - Titán - illesztési problémás
- Vodafone - Titán - nincs illesztési probléma
- Telenor - Fehér - nincs illesztési probléma
- Media Markt - Arany - illesztési problémásTehát négyből kettő. Az LG helyében remélem, hogy ezt nem kell arányosítani a 10 millió eladott példánynál Vagy esetleg tartsunk egy házon belüli közvélemény-kutatást a tulajok között, mint a térerőproblémánál?
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
tag
válasz geccoblaze #5086 üzenetére
Nálam is megvan a kijelző elválás de cssk nagyon pici tényleg. Egyébként lehet el sincs válva csak a kétoldalú ragasztó amivel felrakják vastagabb vagy a készülék ház. Mert az a ragszto valamennyire rugalmas.
[ Szerkesztve ]
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest