-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz DIEGO15 #7598 üzenetére
pont ezt csináltam meg, gondoltam hátha... erre el se indul a teló, az lg logó után csak villog az értesítési led, és semmi... beszarok komolyan... pedig az eredetit másoltam vissza...
pedig de nem volt kedvem ma romolni...
nálatok semmi ilyen gond mi?[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
lol, most nézem, nekem meg eltűnt a quickmemo a sávból, ki sem lehet választani a beállításokban... wtf?
más: különös dologra lettem figyelmes, nem működik a hangeffekt sem a képernyőzárnál, sem a tárcsázóban... Délután még tuti jó volt, emlékszem rá, most semmi... beállításokban pipa bent van, restart megvolt, többször is, de semmi... ötlet?
Honor Magic5 Pro
-
fmfizikus
tag
válasz imi4199 #7540 üzenetére
Sziasztok! Én ma cseréltettem ki a térerő ingadozás miatt. Maga, hogy hány pálcikás a móka nem zavarna, de azt amikor egy 150 e forintos telefon éppen telefonálásra nem tökéletes, azt nem tudom megbocsájtani. Már pedig nálam a térerő ingadozás miatt beszélgetés közben kihagyott a hangom. Olyan volt mint ha megszakadt volna kapcsolat pár másodpercre, és mégsem. Illetve miközben a másik fél beszél néha be-be kattant a hangszóró. Más ilyet tapasztalt?
Egyébként már a T-s simet is kicseréltettem, mert azt hittük, hogy a szolgáltató a ludas. De nem. A Vodafone-os kolléga meggyőzött erről.És sajnos ez újabb készülék ugyanolyan. Egyébként független a masina.
Én kezdek beleőrülni, és tanácstalan vagyok. Pedig nagyon szeretném ezt a telefont, de így le kell mondanom róla.
-
Kasya
nagyúr
Hat ez a QuickMemo+ ikon kikeszit...ujrainditas utan is visszkerul bal legelso ikonnak. Akkor is ha bent hagyom, csak a sor vegere teszem
-
DIEGO15
őstag
Ez a gyári érték, ha jót néztem. Egyébként ez kétélű fegyver a tapasztalataim alapján, gyenge soc nál szoktam viszonylag magas értékre állítani, mert úgy kevésbé terhelt a proci és gyorsulást hoz, de a G3 ba szerintem nem kell ilyesfajta gyorsulás, inkább a multitasking növelése fontos.
A korábban írt értékek a memory manager optimum módját takarja. Ezen persze lehet finomítani.
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
Igen a 258-nál kezdődik. Már korábban is volt egy tippem, hogy ez az ami, de most volt egy kis időm és lecsekkoltam. Szóval a memory manager és társai gyakorlatilag a gyári értéket módosítják ideiglenesen, így viszont maga a rendszer fog ezekhez a megadott értékekhez igazodni.
-
DIEGO15
őstag
Sikerült kiváltanom a Memory Manager-t
System/build.prop banro.sys.fw.mOomMinFree1=50000
ro.sys.fw.mOomMinFree2=62000
ro.sys.fw.mOomMinFree3=74000
ro.sys.fw.mOomMinFree4=46000
ro.sys.fw.mOomMinFree5=58000
ro.sys.fw.mOomMinFree6=69000Az eredeti értékék helyére ezeket kell írni. Tesztelve. ;-)
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Van egy sima szilikon tokom is, most abban van, ettől nem lett sokkal nagyobb. Max, ha nem jön be a nilkin, eladom, nem volt vészes az ára amúgy se Csak valami kell rá, mert fosok, hogy kicsúszik a kezemből, ezek a tokok/keretek azért sokkal biztosabb fogást adnak...
(#7582) DJ. Ru$y: köszi, én is röhögtem magamon de nem egy masszív darab ez, úgyse használtam volna semmire A fólia meg olyan (nem tudom a többi milyen), hogy kb fél-1 mm-el keskenyebb, mint maga a teló, szal annyi hely pont van, hogy elférjen a tok... remélem ez a sima szilikon ami van nem pattintotta fel.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz DJ. Ru$y #7578 üzenetére
mondanám neked adom, de kapásból a másik irányba kezdtem el hajlítani és eltörtem
Ilyen Nillkin keretet is rendeltem, narancsot, ennek is jönnie kell a héten
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
anti1966
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
DJ. Ru$y
félisten
-
zoleeno1
veterán
válasz anti1966 #7576 üzenetére
Az nem felrakás, a full wipe a gyári beállítás visszaállítása
Más: Rendeltem egy ilyen 9H tempered glass-t
1000 huf volt, ma jött meg, teljesen korrekt Benne volt a kitben minden ami kell (alkoholos törlő, száraz kendő, szöszlehúzó fólia, az a tartó kártya vagy mi, meg egy konnektor átalakító, ami valszeg véletlenül került bele ).
Sima fóliát már raktam fel párszor, ilyen üveget még nem, de elsőre pöpecül sikerült[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz steveboy86 #7572 üzenetére
Igen, a legtobbhoz, mivel rendszer szinten vegeznek modositasokat.
Honor Magic5 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
-
anti1966
tag
Ha azt írja ki, hogy az Üzenetek leállt, mi a teendő?
Nem is tudom elővarázsolni, írni sem és olvasni sem tudok.
Mármint SMS-t.[ Szerkesztve ]
-
steveboy86
tag
Előre is elnézést kérek, ha baromságot kérdezek, de ezekhez a Memory Manager meg hasonló programokhoz is kell rootolni a készüléket?
-
saintex72
aktív tag
Többször észrevettem, hogy eltűntek alkalmazások a telefonról anélkül, hogy töröltem volna.
Most vettem észre a smart cleaning üresjárati alkalmazások részét. Banyek, egy hónapra volt állítva. Ha jól értem amit nem használtam egy hónapig azt törli.
Ilyet álmomban sem gondoltam volna. Átállítottam 6 hónapra. De legalább már tudom hova lettek az eltűnt programok.Bár lehet én nyomtam a tisztításra és a benne lévő programokat én töröltem, csak nem tudtam, hogy ezzel nem csak a memóriából törlöm hanem a telefonról is.
[ Szerkesztve ]
-
skylaner
senior tag
Bejövő hívásnál ha lefordítom a telefont akkor csak lenémítja a csengőhangot, de a telefon csörög tovább. Viszont Bog a tesztben ezt írta:
"...lehet a hívásokat fogadni úgy, hogy a fülünkhöz emeljük a telefont, ha megfordítjuk, akkor azzal el is utasíthatjuk ezeket.."Csak nálam nincs így, vagy Bog elírta ?
-
k5.20
senior tag
M-re épülő főzet: [link]
-
hekedi333
újonc
Sziasztok! Nekem az a bajom, hogy magasabb fényerőnél, vagy kamera használat közben/után sűrűn kikapcsol a telefon, akksi kiszedés-visszarakás után megy újra. Mi lehet a baj/megoldás? Köszönöm!
06205396130
-
-FreaK-
veterán
-
Land
veterán
Hogy szuperál az 1.7-es HD ROM?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
torok6
aktív tag
Észre lehet valamit venni a 2GB meg a 3GB-os modell között? Ezt úgy értem hogy gyorsabb e meg nem döcög e be a telefon. Vagy nincs különbség?
-
delon
tag
A K-9 e-mail kliensnél hol lehet beállítani a beérkező levelek hangeffektusait sehol sem találom.
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
Lecs@
addikt
válasz geris197 #7547 üzenetére
Transparent természetesen az időjárás is van full transparent, de most nem vagyok gépnél. Úgyhogy nem kell keresned másikat....
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
geris197
tag
HELP! Valamit elcsesztem és nem tudom visszaállítani.A gyári,originál időjárással lett valami.Akartam megint megcsinálni hardreset után az átlátszó időjárást,de úgy elrontottam,hogy ha rányomok akár a widgetjére akár a menüben az időjárás ikonra kidob egy ablakot ezzel a felirattal: Az időjárás-előrejelző alkalmazáshoz időjárás-előrejelzési témára van szükség a következőbőlrissítési/App központ.Megnyitja a következőt Frissítési/App központ? Igen-Nem Igen megnyomásánál eldob az Alkalmazás frissítés-be,de ott nincs semmi időjárással kapcsolatos frissíthetőség.
Mi lenne a megoldás,hogy ismét legyen gyári időjárásom?Hard resetet ismét megcsináltam,ez nem segített. -
zoleeno1
veterán
válasz #Dániel #7538 üzenetére
Miután átrágtad és értelmezted az első hsz-t, ezeket nézd még meg:
[link] (hsz második része, rejtett menüben találod: 3845#*855# értékeket állítsd on/eneabled-re
[link] (hsz második része) - Memory manager
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
imi4199
tag
A térerő nálatok mennyire liftezik, instabil?
Mint írtam a PVS 2 ellenére elég sima a rendszer.
Viszont hamarosan áttérek úgyis főzött ROM-okra,meg vannak mindenféle MOD-ok is..., kíváncsi vagyok a thermal-MOD mit mutatna nálam.
ART-ot érdemes engedélyezni? Gyorsabb tőle a telefon?
Kíváncsiságból lefuttattam (egy hosszabb böködés, nyomkodás után) 6x egymás után az AnTuTu-t, ezekkel az eredményekkel: 1.) 38713; 2.) 37187; 3.) 36141; 4.) 34361; 5.) 33039; 6.) 33569 (itt megállt a csökkenés). Ezek alapján azt mondom, hogy ha a térerő nem okoz gondokat (holnap tartós teszt a melóhelyen) , akkor marad. A legjobb AnTuTu eredményem ma a csere és belakás után kerek 39000 pont volt.
Jók ezek a számok szerintetek? -
#Dániel
tag
Sziasztok
Érdeklődnék a telefon iránt. Ilyet szeretnék venni és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
A fórumot olvasom bőszen.
Írtak, mondtak, panaszkodtak hogy a készülék akad. Na most ennek mennyire kell, lehet hinni? Valóban így van? Ha igen, ki lehet küszöbölni?
Van amire oda kell figyelni vásárláskor?
A készülék alapjába véve... f@sza ?Ui: Már olvasom a leírást! Sry
Köszi
D.[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
na megvolt a mai random reboot is használat közben. Fényerő minimumon volt. Szeretem ezt a vodás L verziót \o/ bár tudom nem ez fogja megoldani a dolgot, de most át is állítom ARTra. Megnézem mennyire fagynak rajta az appjaim
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz imi4199 #7532 üzenetére
A topikban mar alakulgat egy csoport akik szivesen felvasaroljak az uj, alig hasznalt, pvs6 alatti keszulekeket barati aron
Nem erdemes foglalkozni vele szvsz. Igaz, ennek az erdemi haszna akkor derulne ki, ha egymas melle tennenk osszehasonlitani egy-ket pvs x-y keszuleket. -
imi4199
tag
Ma megvolt a csere a Voda-nál (még nem volt két napos a telefon). Megmutattam a csinos, segítőkész hölgynek, hogy mi a tünet és azonnal cserélte is.
A térerő eldobálás kézfogással az megszűnt, de van alapból egy térerő liftezés, ami szinte állandó (nem folyamatos), de talán nem olyan mértékű mint a kézfogásos esetben volt. A telefon amit kaptam régebbinek tűnt,mert még valami "a" jelű szoft volt rajta, erre jött rá a 3 frissítés így lett "l" a szoftver verzió (az első teló csak egyet frissített). Az "a"-s szoftverrel laggolt mint az állat (most már tudom mit tapasztaltak itt töben az elején)...
Gép valamivel simábban fut még kevesebb laggolással (még a galériából kilépéskor sem csinálja), nagyon kell keresnem.. Mindez annak ellenére, hogy a PVS értéke a rejtett menü szerint 2 (speed3-pvs2-bin-v1) !!!
Az első telóé Pvs 7 volt...Ez szerintetek gáz? Vagy cseréltessem ezt is az ingadozás miatt?[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz panaceah #7530 üzenetére
Ha három napon belül vagy vidd vissza és kérj elállást, vagy cserét. A sim-et nem kell említeni, kutya se veszi eszre szerintem
De én jó esélyt látok rá hogy cserekkel gariba. Viszont mivel új a készülék, nem biztos hogy őrüknél ha maris megbontanak.
Más:
Én is kézzel vágtam ki. Igaz, egy pdf formát nyomtattam ki alapnak.[ Szerkesztve ]
-
panaceah
csendes tag
válasz zoleeno1 #7528 üzenetére
Persze, természetesen nem így szeretném odavinni, hogy bedugtam egy átalakítót és letépte a SIM Pineket. Írtam most az LG-nek is, kiváncsi vagyok mit mondanak rá.
Most azt mondta egy kollégám, hogy ő adott már le így készüléket és megcsinálták a szervízben.
[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz panaceah #7523 üzenetére
Volt itt ilyen hiba már, ment is alkatrésznek a készülék szintén átalakító (ájfónról jött a srác). Ez a te hibád, nem a gyártóé, ezt nem fogják garanciában megcsinálni, legalábbis nem ingyen.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
zoleeno1
veterán
válasz -FreaK- #7521 üzenetére
ismétlés a tudás anyja
(#7523) panaceah: gari, sim aljzat csere, adaptert elfelejteni
(#7526) DIEGO15: mákod van, engem is óva intettek ezektől a házi barkácsoktól, mert könnyen el lehet cseszni a pineket nem konkrétan g3-nál, akármelyiknél. Eleve ingyen cserélik a szolgáltatók, mi értelme?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
k5.20
senior tag
-
panaceah
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy LG G3-at. NANO sim-em van és adapterrel akartam belerakni akkor elferdítette a SIM pin-eket, nem is érzékeli a sim kártyát. Kipróbáltam nano sim-el, azt sem látja. Van valakinek ezzel kapcsolatban bármiféle tapasztalata? Olvasgattam kicsit neten és elég sokan írják, hogy silány a sim slot. Garanciában javittatnám.
-
-FreaK-
veterán
Én is úgy gondoltam hogy rootolva van, de mikor elindítottam a Titaniumot kiírta, hogy nincs root engedély, ezért azt hittem, hogy mégsem.. Milyen következtetést vonsz le ebből? szóval, akkor gondoltam PurpleDrake, de az ugye nem ment. SuperSU-ban volt valamiért letiltva a program, nem tudom hogy miért, én manuálisan biztos nem tiltottam le. Épp hogy felment a rom, az volt az első lépés, hogy leszedtem a titaniumot.
OTG-re gondoltam én is, valahol van egy kábelem, de addigra már lejött az M KDZ, szóval inkább ment fel az. Legközelebb viszont tuti azzal csinálom.
Jah, és hogy még szebb estém legyen, a Titaniumban mikor kijelölöm az eltávolítani kívánt programokat, véletlenül bepipáltam a Play szolgáltatásokat is, így a Play áruház szanaszéjjel fagyot. Ennek örömére rakhattam újra a romot, de elsőre data wipe nélkül, így a hiba nem szűnt meg, úgyhogy wipeolhatok mindent megint. Nagyon elegem van már mára az Android-ból
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz -FreaK- #7516 üzenetére
jaaa, hogy ez már a fűzött 1.7 HD, így értem, persze, az eleve rootolva van Azt hittem még előtte nem ment a kdz flash után
k.520: OTG kábelem most nincs itthon, nem tudom kipróbálni. De akkor te ránézhetnél egy másolásra, TWRP-ben, hogy megy e
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
skylaner
senior tag
Valaki még nem próbálta ki Grawens Zárképernyő mod-os leírását ART-on?
Működik?
Ha nem, hogyan lehetne megcsinálni ART mellett? -
-FreaK-
veterán
Istenkirály.
Új rom fent. Rootolnám pupledrake-el, de az első restartkor a recovery-be lép be.. így aztán nem tudok rootolni. Kezdek nagyon ideges lenni. -
zoleeno1
veterán
válasz -FreaK- #7507 üzenetére
Kipróbáltam, mert kíváncsi voltam, de nekem se engedi... Feljön a másolás ablak, de nem indul el a folyamatjelző csík rajta, aztán kiírja, hogy nagyobb a fájl, mint az eszköz korlátja
Kisebb fájlokat szintén enged másolni, pl egy képet... passz
De legalább tudom, hogy legközelebb ez lesz a sorrend full wipe előtt:
TWRP-ből 1x csak az internal storage-t wipeolom, utána bekapcsolt állapotban felmásolom a romot, vissza TWRP és full wipe, kivéve az internalt... utána megy fel a főzött rom...(#7508) Kasya: igen, ez valami bug, sokan mondták már... mondjuk engem nem zavar ott, annyi, hogy hátrébb helyeztem, az nem változik restarttal.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Kasya
nagyúr
A quickmemo-t hogy lehetne az értesítő sav /vagy mi a neve/ fölső sorából kilőni, hogy ne légyen ott az ikonja?
A hagyományos módszer nem megy, mert újraindítás után megint ott van. -
-FreaK-
veterán
-
zoleeno1
veterán
-
Gabe123
aktív tag
válasz zoleeno1 #7502 üzenetére
Szerintem ez már az elejétől (most 2hónapos ) ott volt csak nem vettem észre, mert rajta volt a gyári fólia az alján és csak most szedtem le mikor a fényképen megláttam hogy mi van ott, hát szerintem én sem fogom szétszedetni de csak így az eladásnál kicsit zavaró.
[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
-FreaK-
veterán
Valaki help.
Telepíteném az AndroidHD 1.7-et, letöröltem mindent a belső tárhelyről meg wipeoltam mindent, most, TWRP-ben másolnám fel a rom fájlt, de nem engedi, mert azt írja nagyobb, mint a belső tárhely fájl méret korlátja. Wtf?
Szóval most ott tartok, hogy nincs rendszer a telón amit bootolhatnék, viszont nem tudom rámásolni a romot..Azt meg tudom tenni hogy KDZ flash és a rendszerből felmásolom a fájlt de az plussz fél óra.
-
zoleeno1
veterán
válasz Gabe123 #7490 üzenetére
Kíváncsi vagyok nekem mikor fog ez elő jönni, mert én nyüstölöm a jack aljzatot rendesen... Sokat hallgatok zenét róla, legtöbbször farmer zsebben van közben, motoron vagy kerón, ott meg azért feszül vmennyire Bár az is biztos, hogy én ezért nem szedetném szét, max a gari végénél...
Honor Magic5 Pro
-
eami
veterán
ezt épp youtubeon De google pluszon aktív az arc akitől nyertem
ez egy privát youtuber volt. de nagyobb oldalakon mint androidpolice vagy AndroidAuthority meg még egy halom másik kb hetente sorsolnak új dolgokat. Nem is tudom melyik is épp Nexus 6 és Nexus 9-et sorsol. Szoktak nyerni magyarok is néha és elég gyakran nyernek európából
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával