Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
válasz smidipeti1 #36850 üzenetére
Máskor előtte twrp-ből csinálj egy backupot a működő rendszeredről, és bármi gebasz van restore-val simán vissza rakhatod.
-
n42
tag
A KDZ romot miért nem lehet napok óta letölteni? Van alternatív hely, amelyről esetleg nem szerepel az eredeti postban?
-
-
Zolio3
senior tag
válasz _CsViktor_ #36853 üzenetére
Igazából nincs összefüggés a custom rom, és a garancia között. Az egyik nem zárja ki a másikat. Ha valamilyen apropóból gariztatni kellene, és custom rom van rajta, akkor kdz flash-el feltöltöd a gyári romot. Csak ne otával csináld, akkor nem lesz gond!
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Gariztatashoz eleg a keszuleket vinni, vagy kell nekik doboz tolto stb? -
gixxergabi
senior tag
Jelentem megjavítottam a gyengélkedő gps-em.
Még van garanciám szept. valameddig, de mivel megjött a thermal pad is, nem bírtam tovább várni a szétszedéssel.
Thermal padról annyit hogy 1mm vastag ment bele, előtte üveglapok között kicsit meglapítva, ugyanis elvileg min 0,6 a hézag így a 0,5-ös thermal pad felejtős. (min 10 fokkal lett hűvösebb, max 15...)
A gps-nél az volt az ötletem, hogy csak az érintkezés nem lehet tökéletes, alkoholt raktam fültisztító pálcikára, és azzal "tisztogattam" le az alaplap érintkezőit, és a fólia antennákat ahova "benyomódnak".
Majd hogy tökéletes legyen az érintkezés, fültisztítóra fújtam kontakt sprét és azzal is végigmentem rajtuk.
Jó lett hamar fixál a szobámban is (nem kell ablakhoz menni), és a lakás eldugott pontján sem dobja el a jelet mint múltkor...
öröm és bódottá -
berbatov2
senior tag
válasz SkyLine3000 #36857 üzenetére
-
anorche1
őstag
válasz gixxergabi #36858 üzenetére
Ha beállítod, hogy a csak a gps -t használja, wifit, mobilenetet, hállózatot nem, akkor is pontos?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
rene85
aktív tag
Cső,
Két kérdés:
1. 6.0 frissítés óta kapcsolódik wifire a telefon, de a netet nem érem el a wifin keresztül. Egyedül vagyok ezzel? Minden más mobileszköz működik a közelben, csak a G3-am nem.
2. (ez naiv lesz )Nálam is jelentkezett a hiba ami másoknál is, a mikrofonnál megrepedt a készülékház. Így, hogy ismert hiba, érdemes elzarándokolnom az LG-hez, fogják cserélni gari időn túl is?Köszi!
-
anorche1
őstag
-
Fulár
senior tag
Nagy segítségre lenne szükségem!Röviden:
-Hétfőn vinnem kell gariztatni a cuccot.Ma Kdz-vel le kellene gyalulnom a Custom Romot,Recoveryt,mindent.Driverek föltelepítve.Teló Download módban.De amikor betallóznám a szükséges Kdz-file-t vagy egy teljesen üres fehér képernyő nyílik meg vagy be tudom tallózni a filet-de onnantól kezdve a program nem válaszol és csak feladatkezelővel tudom kilőni.Rendszergazdai joggal indítom a Flash toolt.Próbáltam kompatibilítási módban is indítani.Kilőttem az internetet is.A gép asztali.Hátlapi Usb csatiba dugom a telót.Oprendszer Win 10 64 bit.Erős a gyanúm,hogy a rohadék Win 10 miatt van valami baj de ha nem sikerül megoldanom akkor jó nagy szarban leszek.
Nagyon szívesen vennék bármilyen ötletet vagy javaslatot!Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
LGUP_LG_G3.zip - 16.9 Mb ezt tölsd le és telepítsd mindkettőt, az egyik a progi, másik a G3-hoz való dll (a 3dik meg egy kis help)
Bekapcsolva csatlakoztasd a telód (asszem MTP-ben)
Állítsd Upgrade-re, tallózd be a kdz-t, majd állítsd át REFURBISH-re (az a full wipe, ami megfelel a flashtool CSE fleshnek), aztán start... -
Fulár
senior tag
válasz gixxergabi #36871 üzenetére
Ez csont nélkül összejött!Nagyon szépen Köszönöm a segítséget neked és persze mindenki másnak is!
A szívem megszakad,hogy meg kell válnom a G3-tól mert nagyon megszerettem ezt a kütyüt.Semmi pénzért nem cserélném le még nagyobb tudású cuccra sem!Nem beszélve arról,hogy a tartalék telóm egy Doodge X5 Max ami a G3-hoz képest hihetetlen nagy visszalépés.
Remélem a nyomorult Telenoréknak sikerül mielőbb meggyógyítaniuk! -
Tibor7878
tag
válasz gixxergabi #36858 üzenetére
Néha egy picit lassullom a jeltalálást. Lehet nekem is be kéne avatkoznom Melyik a gps antennénk?
-
Zolio3
senior tag
A Telenor nem javít, hanem a szerződött szervízhez küldi. Ez a TMX lesz (volt Telemax). Ők nem fogják elsietni. Nekem egy hónapja ért vissza a telefon, majd 3 hétig volt ott, cserélték az egészet. Nah, hogy ezen mi a fenét kellett ülni jó két hétig, azt ne tőlem kérdezd, de kaptam komplett másikat. Mindössze a hátlap, és az akku a régi.
-
Fulár
senior tag
-
Zolio3
senior tag
Igen. Hát nekem ezen a téren nem volt nagy gyomoridegem, mert a Telenornál, mikor leadtam ott mindent lefényképeztek. Így ilyen szempontból nyugodt voltam, és azzal is tisztában voltam, hogy semmi olyat nem tettem, ami miatt elrepedt volna a ház, vagy az sd kártyát eldobálja. Így az maradt, hogy vagy megjavítják, de akkor csak a kijelző maradt volna, annyira meg minek szedjék szét, vagy cserélik, vagy le sem sz@rják 30 napig, akkor viszont fizethetek be másik telefonra. Utóbbitól paráztam a legjobban, mert ilyen tudású telefont ár/érték arányban a Telenor kínálatában nem találtam volna. Arról nem beszélve, hogy szándékomban áll szolgáltatót is váltani. Így nagyon megörültem, amikor értesítettek, hogy készen van.
-
Zolio3
senior tag
Talán a Vodkafone -nál még mindig van kínálatban, feltételezem van még a szervízben is. Én is úgy voltam vele, ha nem lesz kész 30 napon belül, akkor megmondom, hogy adják vissza, és magam viszem el megjavíttatni a Váci úti szervízbe. Aztán persze a számlát benyújtom a Telenyomornak, hiszen ez is egy opció.
-
Aryon87
félisten
Valaki tudna-e infoval szolgalni, hogy a Limitless 10.3 alatt mit es hogy kell frissiteni a Xposed akarmit. Nem merem megcsinalni, mert a program figyelmeztet hogy bootloopot is okozhat.
Viszont zavaroan figyelmeztet allandoan hogy frissiteni szeretne magat, es eleg sok opcio van benne..
Koszi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Mr.Franczy #36881 üzenetére
Ja vagy ugy. Koszonm. Csak idegesito, hogy allandoan figyelmeztet. Ha tiltom, mi tortenik?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Aryon87 #36882 üzenetére
Nem tudom, mert nem ismerem azt a romot! Tudni kellene, hogy használja e alapból az xposed modul valamelyikét, mert ha tiltod a modult akkor esetleg össze is omolhat a rendszer!! Utána néztem, azt írja, hogy telepítésnél aroma installernél tudod választani, gondolom akkor bejelölted, hogy telepítse?
"Xposed v86 + APK Material (Aroma)"
Ha van esetleg backupod, akkor tiltsd le, max visszarakod!! Olyan valaki segítsége kellene, aki használja, eme romot, ő meg tudná neked mondani pontosan, hogy a mi a stájsz!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Aryon87
félisten
válasz Mr.Franczy #36883 üzenetére
Koszonom.
-
anorche1
őstag
válasz gixxergabi #36861 üzenetére
Beszrok, megcsináltam, és tényleg jó lett
Köszi"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
atosan
veterán
válasz Aryon87 #36882 üzenetére
Nyugodtan tilthatod, az is csak egy telepített app. Először aktiválni kellene a használathoz, aztán modulokat hozzárendwlni stb. Nekem is fenn volt, de nem használtam, csak tiltottam.
gixxergabi ehez az antenna piszkáláshoz mennyire kell szétszedni a telót?
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
anorche1
őstag
válasz atosan #36890 üzenetére
Ha csak nem kezded el karcolgatni csavarhúzóval az elektronikát, vagy csinálsz más kárt, akkor marad a gari. Egyik csavaron sincs semmilyen papír, amit át kellene szakítani. Egy tök egyszerű művelet, kell hozzá egy kis csavarhúzó, meg valami lapos műanyag cucc, én pl. a körmömet használtam.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz anorche1 #36889 üzenetére
A videót nézve csak nekem rövidebb az az antenna, ami elvileg a GPS-é? Nekem nem jön lefelé az antenna, csak a vízszintes részen van. Furcsa, hogy elvileg kisebb mégis alapból jobb a GPS jelem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Zolio3
senior tag
válasz Aryon87 #36880 üzenetére
Egész nyugodtan frissítheted, nem lesz gond! Amikor a romot feltelepíted, akkor az aroma installerben választhatod, hogy tegye, vagy ne. Ha a checkboxot pipálod, akkor felteszi. Lollipop oprendszer felett már kell maga a keretrendszer, amit csak recoveryből lehet feltenni, és verziótól függően (egyenlőre 86 a legújabb) modult telepít. Ettől még nem működik, ehhez kell az xposed apk is, amit már nem recoveryből, hanem a csomagtelepítővel tudsz telepíteni az operációs rendszerben. Amit frissíteni akar, az nem maga a keretrendszer, hanem az apk. Ez tök olyan, mint a Facebook, vagy akármelyik másik, amelyiket frissíted. Szóval nyugodtan frissítheted. Ez, mivel a rendszer partícióra települ, így nyilván írja az esetleges bootloop lehetőségét, és természetesen újraindítással jár. De ettől nagyon nem kell beparázni.
Valaki írta, hogy le is tilthatod. Valóban. Azonban vannak kurta jó modulok, amit vétek kihagyni, és csak ezzel tudod megoldani. Telepíthető a g3 MM oprendszerre készült tweaksbox, amivel sok funkciót bele tudsz tenni, vagy éppen elvenni. Mondhatni teljesen veszélytelen. Hasonlóra képes a Gravitybox, ebben is van pár funkció, és persze ami manapság szinte alap; Marshmallow SD card fix. A neve magáért beszél: írási jogot ad külső sd kártyára harmadik fél által írt alkalmazásra (lehet iGO, vagy Titanium Backup, vagy csak ez sz@ros böngésző, amivel le akarsz valamit tölteni, és nem a belső terhelve).
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Valamiért nagyon belassult a teló. Felébredésből is van hogy másodpercek kellenek hogy valami történjen. Nemhiszem hogy a hardver tenné hiszen erős benne a hardver én inkább szoftveroptimalizálatlanságra gondolok. Valami ötlet vagy tipp? Húzzam újra a rendszert immáron 100x ra?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
berbatov2
senior tag
Elromlott a hangszoro a teloban. Ez kulonallo alkatresz vagy alaplapcsere
? Kb 3 nap van a garibol es a keretrepedes miatt viszem be, de nyilvan ezt is szeretnem csereltetni. Elnezest de nem olvastam vissza a hangszoro is tipus hiba? -
BogyóBP
addikt
válasz berbatov2 #36899 üzenetére
Úgy tudom hogy az különálló egység a hangszoro de szerintem a keretet is jelentsd be a lapon. Legalábbis lapotopokba külön van egy szalagkábellel vagy instant csatlakozoval szerintem itt is ez lehet. Értelmetlen lenne ráintegrálni az áramkörre mert nem érné meg cserélni az alaplapot a gyáraknak csak a hangszoro miatt.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest