Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
arena voda holnap kap.
én stoppoltam egyet.azt olvasta a csaj, hogy szürke jön.
van olyan, hogy szürke? vagy az a fekete akar lenni?
(ezt ő sem tudta.)***
ha valakinek van hozzá kábele, dugja már rá egy fullhd tv-re, és elfektetve böngésszen már egyet, mit csinál?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Nagyon sok fóliánál így oldják meg ha kicsi hely van. A faltól falignál meg az a probléma, hogy a szélén már nehéz odailleszteni a fóliát és előbb utóbb felhólyagosodik és alámegy a kosz"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Kasya
nagyúr
En ilye kijelzovedot rendeltem hozza. A problema az, hogy nem faltol falig megy a "folia" es a felso savban nem kivagas van, hanem levagas...tehat nem vedi a hangszoro folotti reszt.
-
-FreaK-
veterán
Van egy kis problémám a telóval, mégpedig hogy nagyon gyenge a térerő és gyakran eldobálja a hálózatot. Más találkozott ilyennel?
A wifi vétel is gyengébb mint a OneX-en, de ez még elmegy. -
xtremetuning
addikt
Be van kapcsolva a nem fogadott hívások/sms-ek leddel való visszajelzése, még sem jelzi.
Valaki járt már hasonlóképpen ?
Feldobtam egy light manager appot, de azzal sem működik. Ötlet valakinek ?...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
geccoblaze
aktív tag
Pólusban még nincs
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Luser2000
addikt
válasz -Mosquito- #1088 üzenetére
Tartok tőle az nem KitKat frissítés lesz, hanem Csitt-Csatt.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
tobi''
tag
válasz -FreaK- #1083 üzenetére
Nekem is szemet szúrt az akadás a menüben, nem lehetett nem észrevenni. Ezután gyári adatok visszaállítása, majd ikon méret nagyra, azóta nem látok akadást itt.
Igaz, még nem nyomkodtam agyon...első töltés még mindig 22 óra használat után (kb. 1-2 óra vidi, pár app telepítős, kis fotós és böngészőssel wifi on végig) 57%-on most. -
zack
nagyúr
válasz -Mosquito- #1088 üzenetére
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-FreaK-
veterán
válasz Luser2000 #1086 üzenetére
Hehe vicces, csak sajna nem igaz
Ezt leszámítva azonban minden téren nagyon szuper a telefon, egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem. Persze még nem igazán volt időm használni.
Szerintem amúgy van rá esély, hogy csak a CPU governor okozza a laggokat mert menet közben néha mintha levenné a cpu sebességet és ez okozza a laggot. Ez csak feltételezés, de ha így van az elég könnyen orvosolható. Majd meglássuk.
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Brit tudósok kimutatták, hogy a köznyelvben csak "lagg"-ként emlegetett jelenség tulajdonképpen csak az agy képfeldolgozásért felelős területének időleges, néhány pillanatra tartó kiesése a helyes működésből. Emiatt érzékelheti Felhasználó úgy, hogy folyamatok megakadnak. A valóságban a folyamat egyenletes, sima (szmúsz), de az agy előbb említett problémája miatt azt szaggatottként érzékeljük.
Nnna!
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Nem, nem valószínű. Annyira azért nem most és pl. M8-at nézegettem xda-n miután megjelent, jóval több cucc volt rá, pedig SOFF volt csak. Na mindegy, majdcsak beindul hamarosan a "termelés"
Megvan már egyébként a teló, délelőtt jött melóba, csak nem nagyon volt még vele időm foglalkozni.
Eddig viszont baromira tetszik. Akadni persze akad néha, de amikor nem akkor nagyon gyors.tobi'' hiába állítasz akár mit, akkor is akadozik. Ez van akinek lehet nem szúr szemet, nekem igen.
Art beállítással kezdtem bekapcsolás után. Nem vészes azért, simán ki lehet ezt javítani egy frissítéssel.
Mondjuk egy olyan helyzet votl, amikor bosszantott, ekkora homra visszalépésnél újratöltötte az ikonokat és widgeteket, lehet hogy elfogyott neki a ram.
Mondjuk mikor elöször felmászott mobilnetre meg wifi-re, akkor elkezdte letölteni a sok bloatware-t, ezt nem lehetett leállítani. Majd ha lesz időm foglalkozni vele akkor gyomlálok[ Szerkesztve ]
-
tobi''
tag
"Ha a lagg és a sebességvesztés nem érdekel akkor G3. "
A másik topicba írta még a legelején valaki, hogy ha átváltunk nagy ikonos nézetbe, akkor nincs lagg...én megcsináltam és valóban eltűnt, és még jobban is néz ki így a menü...
A gond az, hogy sokan felkapták ezt a lagg dolgot és nem tudnak elszakadni a témától holott több megoldást is írtak már rá...valószínű azok nyomják még mindig a témát, akiknek még nem volt a kezében a telefon...
-
-
-
Luser2000
addikt
Gondolom valami ilyesmit keresel (nyilván nem iPhone-joz)
-
Luser2000
addikt
Szia!
Hát, ha már felmerült benned hogy akár az N5 is jó lenne számodra, akkor én - bár G3-am van - inkább az N5 felé terelnélek. A megtakarított pénzből meg menjetek el a pároddal "csavarogni".
Pár héttel ezelőtt magam is gondolkoztam N5-ön, de elvetettem végül (pedig a piros élőben nagyon tetszett).
Hiába van 32GB-os verziója, de hiányzott nekem a microSD bővíthetőség (nagy mennyiségű fájlokat hozok-viszek készülékek között rajta). Nem voltam meggyőzve, hogy az akkori készülékemhez (S4) képest a kamera jobb lesz-e vagy sem. Úgy láttam, hogy picivel gyengébb a mindennapok során.A nem cserélhető aksi is fájt nekem. Az előző néhány készülékemhez többnyire vettem tartalék aksit, mert külföldön naponta annyit nyúztam a telefponokat, higy nem akartam félni a váratlan lemerüléstől napközben.
Én magam egy Nexux7-en keresztül szereztem anno benyomásokat a steril Android-ról. Túl fapadosnak tartottam és nem akartam azzal vesződni, hogy összeguberáljak kiegészítőket, amivel számomra kényelmessé válhatott volna a rendszer. De tény, hogy gyors volt, friss volt.
Balázs
-
6120
tag
Létezik olyan dokkoló a G3-hoz, amin van 3,5jack?
-
HUTCHDB
nagyúr
Udv. (Reg lattalak )
Szoval az ui simasaga jobb a google telefonnal.
A friss szoftver szinten itt piros pont.Viszont nekem nem tetszik a gyari rendszer megjelenese..
Minden egyeb dologban nekem a g3 lenne jobb...nekem.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Maxentius
addikt
-
Lacy6
senior tag
Ha a lagg és a sebességvesztés nem érdekel akkor G3. Jobb üzemidő, kamera, kijelző, Hangszóró.
Méretbeli különbség sem elhanyagolható, de ha nem zavar a telefon nagysága akkor jól jártál mert a készülék 76.4%-a kijelző. Ebben igaz nem sok az előrelépés a nexus 5---> 72.3%. A pénz és a felhasználói szokás ismeretében tudnék biztosabbat mondani.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Bilux
veterán
Gyors kérdés
Nexus 5 vagy lg g3?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-FreaK-
veterán
Az miért van, hogy xda-n nincsenek nagyon romok/kernelek a telóhoz? úgy tudom könnyen rootolható és cserélhető rom. Érdekes hogy custom recovery sincs még. Pedig az ár miatt biztos népszerű telefon lesz.
-
DJ. Ru$y
félisten
Partneroék felhívtak, elvileg van független 32-es fehér és 1 db arany. Akit érint, én sajnos a Titan-t várom, hívtak, le is adtam a rendelésem, mire kiderült, hogy fehérek és egy arany... Hát az az érzés...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Lacy6
senior tag
válasz d@minator #1060 üzenetére
Készenlét, zenehallgatásra meg telefonálásra kiváló mert nagy az aksi és nem fogyaszt a kijelző. De én pl. szinte egész nap 100%-os fényerő mellett sokat használom a kijelzőt. Nemsokára lesz nálam pár napra rokon G3-asa. Nem mintha a váltáson egy kicsit is gondolkoznék, csak a tisztánlátás miatt tesztelem.
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
FókuszPók
tag
Csütörtök óta használom a kicsikét.
Első androidos telefonom, szóval hasonlítani nem nagyon tudom, de nem is akarom, főleg nem a hoksz-hoz, az nekem sem sem kívülről sem belülről nem 'gyere be, és így a szememben jóval szebb is a G3.Kijelző: szép, részletgazdag, kicsit féltem tőle, mert AMOLED felé fúz a szívem (főleg a fekete miatt), de megbarátkoztam vele. Ami zavar, hogy a túlélesítés már bántja a szemem, főleg a fórum olvasásakor is szellemképesek a betűk, de ez nem a kijelző sara, gondolom szándékosan túlhúzták, hogy minél nagyobb betűvel lehessen kiírni a QHD-t
Hang: szépen szól, erőteljes, nem recseg, de mély az valóban nem erős, de szokható (főleg az 5800 után furcsa, ott szép a mély). Híváskor a beszédhangszóró meglepően tiszta, max hangerőn simán hallom fél méterről is, mint ha ki lenne hangosítva, normál kihangosításkor meg akár a másik szobából is hallom
Sebesség: alapvetően gyors, jól reagál az érintésekre, még mindig Dalvik-on vagyok, hogy kielemezzem az akadásokat, engem személy szerint nem zavarnak, jobban tartok attól, hogy ha valakinek megmutatom a telefont, akkor lehurrog ez miatt, de együtt lehet élni még így is vele, ART-után meg 'havaj-didzsi lesz
Kamera: részletgazdag, éles képeket készít, de félhomályban néha lassan talál fókusz, 2-3mp is eltelik, a kiszemelt fotózandó kiscica már méterekre volt, mikor ellőtte a képet. Makrónál is picit gondolkozik, nem tudom hol lehet a közelpont, de 10cm alatt nem is igazán fókuszált. Mikor megnyitom a kamerát, egyből kis langyosodás tapasztalható és intenzíven csökken az akksi százalék, kb percenként 1%, én sokallom picit. Videó szép, UHD-nál nagyobb mozgásnál kevésnek tűnik a 30fps, kicsit darabos. Lassított videó nagyon mókás, de inkább interpolált VGA-nak néz kis, mintsem 720p. Ezeket leszámítva nagyon jó képek és videók készíthetőek.
AKKU: 5-6 feltöltés környékén járok, de nagyon meg kell gondolnom, hogy mit csinálok napközben, mert 25% fényerő mellett is adatkapcsolattal minimális böngészéssel, chat-tel, viber-rel minimális kamerahasználattal nap végére 40% marad, de ebben semmi játék vagy nagy számítási teljesítményt igénylő program nincs. Nem tudom, hogy ennél a kategóriánál ez átlagos-e, de azt hittem egy 3000-es akksival jobban fogja bírni. Rendelni akarok pót akksikat, onnantól kezdve meg nem érdekel a fogyasztás :$Összefoglalva jó telefon lett, nagyon szép design-al (jelen esetben GOLD). A tapasztalatok némely része meglepett, nem feltétlen hibának fogom fel, csak érdekességnek. ART után biztos lesz pozitív változás, de szándékosan hagyom még Dalvik-on, hogy utána érezzem a változást.
Ami tetszett:
-szép kijelző
-gyors alkalmazásváltás
-gyors rendszer
-jó kamera
-arany színben elegáns külcsíny
-kényelmes méret
-bővíthetőségAmi kevésbé tetszett:
-túlélesített felület (remélem ez szoftveresen javítható)
-(véleményem szerint) rövid akkumulátor időNem bántam meg a vételt, egyedül az akksi nekem fájó pont, de ettől függetlenül ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Lakatos Gedeon Gusztáv Három - 16LibaMáj - Westel - Sárgaréz
-
techergo
csendes tag
válasz geccoblaze #1056 üzenetére
Kb. 1% tölt percenként.Külföldi teszten 0-100%-ra 120 percet írtak.A töltési idő szerintem rendben van.
-
geccoblaze
aktív tag
Tulajoknál mi a tapasztalat, mennyi idő alatt tölt fel. Egyes orgánumok szerint elég lassan (3 óra).
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
mothugs
tag
Függetlenül ti honnan vennétek meg jelenleg a telefont??
-
Lacy6
senior tag
Érdekes, hogy a GSMArena szerint netezéssel full fényerőn nagyon könnyen le lehet meríteni ezt a 3000 mAh-s akksit. --->Link
Z2 ehhez képest nagyon jó--->Link
Valóban ekkora a különbség? Volt Z2 tulajok nem tudom vannak-e, de érdekelne.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Cseri0058
őstag
Hát akkor mindent tud ami nekem kell...csak ne lenne ekkora a kijelző...4,7 ben már venném is
-
techergo
csendes tag
válasz krisztyann #1047 üzenetére
Én is csak ma vettem észre.
-
twon
tag
Megéri váltani g2-ről?
Quick window tokot mennyiért lehet venni hozzá?Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
Josipp
csendes tag
Akinek van ideje és kedve, légyszi tesztelje le a következőket:
1. A nappali FHD videofelvételnél stabil a 30 FPS?
2. Ugyan ez a kérdés vonatkozik az éjszakai videófelvételre.
3. Más kamera alkalmazással lehet 60FPS-es videót rögzíteni? Ebben az esetben mennyire stabil a 60FPS?
4. Sok mély hangot tartalmazó videót (koncert, tüzijáték, diszkó zene stb) lehet már normálisan felvenni? Eddig a Nokiákon kívül nem láttam más telefont, ami ezzel boldogulna, mindegyik recsegett-torzított, mint az állat. -
-FreaK-
veterán
Azt lehet tudni már hogy milyen DAC van a G3-ban?
Tud valaki ajánlani viszonylag olcsó tempered glass-t és puch tokot a telefonhoz? Meg Qi töltő is érdekelne
-
Cseri0058
őstag
Tud a telefon lassított felvételt felvenni?
-
mate198712
tag
Hello!
Nem tudom ki érintet az ügyben, de a telenornál csak fehér színben kapható egy jó darabig a G3-om. Legalább is az ügyfélszolgálaton, üzletben ezt mondták.
Vagy valaki tud belsőbb infót ezzel kapcsolatosan ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz xtremetuning #1035 üzenetére
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
xtremetuning
addikt
válasz HUTCHDB #1033 üzenetére
Köszönöm. Jogos a 2 pont.
Még egy kérdés : a gyári tárcsázó csak egy kis körben teszi ki a hívott/hívó fél arcképét.
Csak tárcsázó cserével lehet megoldani a teljes képernyős megjelenítést ?[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz xtremetuning #1030 üzenetére
Nem tudom mit hasznaltal az s4-en, de valoszinuleg jb-t.
Az sms backup + sajnos kk-n nem mukodik.
Van alternativa, de ahhoz eloszor egy "max" jb-s keszulek kell, majd masik sms visszaallito program, pl. ez:[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Van valakinek arra ötlete, hogy az sms backup+ miért nem tudja visszaállítani az s4-ről szinkronizált smseimet ?
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
saintex72
aktív tag
Igen jobb köszönöm.
Az elfogulatlan vélemény az mindig jó.
De hidd el, hogy már annyian leírták itt, melyik telefon miért jobb, hogy már tudjuk pontosan. De elég az offolásból. Mindenki örüljön annak amit használ. Gondolom te is azért olvasod ezt a topicot mert érdekel a telefon.[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
Elfogyott a mobil netem. Lassított nettel laggol a böngésző.
-
Lacy6
senior tag
válasz saintex72 #1019 üzenetére
Nem írtam rá, hogy jobb készülék csak a megtévesztő információt javítottam. Gondolom neked is jobb, hogy tisztábban látsz és nem csak elfogult véleményeket olvasol.
-
xtremetuning
addikt
-
saintex72
aktív tag
Ezt most komolyan nem hiszem el, még mindig ezen rugózunk, hogy melyik telefon a jobb?
Vagy ez valamilyen Htc tulaj betegség, miért nem szóltatok hamarabb már odaadtam a tesómnak az m7-et. Vagy így is mehetek még trollkodni más topicba? -
Lacy6
senior tag
válasz Revoltek #959 üzenetére
GSMArena által írtam ezt. Nézz utána a dolgoknak.
Az G2 az S5-el szemben is vesztes volt audio output összehasonlításban...Az M8-at meg az S5-től is jobbnak tartják.[ Szerkesztve ]
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Mint új android felhasználónak, tudtok valami linke(ke)t adni, amit ajánlatos átböngészni?
iPhone 4S-ről váltottam és teljesen új minden... előre is köszönöm! -
techergo
csendes tag
Már 2 napja használom a telefont és nagyon tetszik.Miután megvettem 4 óra használat után átállítottam ART-ra.Dalvik-on a menüben tényleg laggolt egy kicsit,de számomra az sem volt zavaró.De ez a lagg is olyan volt hogy nem szaggatott, hanem egy kis micro sec-es akadás volt, amit szerintem észre sem veszek, ha nem kerítettek volna neki ekkora ügyet, és direkt az vártam hogy mikor röccen meg a gép. ART-on ez egyértelműen javult, bár nagyon ritkán jelen van.Sok embert ez tutti nem fog zavarni, csak azokat akik direkt fikázni akarják a telót, nem pedig használni.A készülék gyönyörű szép, nagyon össze van rakva.Mérete nekem pont jó, teljesen kézre áll, pedig nincs nagy kezem.Kijelző nagyon szép, fényerő szerintem rendben van, mondjuk ha lehetne egy kicsit lejjebb venni belőle az még jobb lenne.Egy kicsit sötétebb szobában max-ra feltolva a fényerő rendesen bántja a szemem.Napfényben teljesen jól lehet látni.A kamerája nagyon szép képeket lő, a videó is teljesen rendben van.A led elég erős, hétvégén letesztelem milyen képeket csinál este, és buliban.Az LG UI nekem nagyon bejön.S4-ről váltottam, nekem nem volt bajom a touchwizzel, de szerintem ez szebb és jobban néz ki.Ami furcsa az S4hez képest, hogy a szabad memória itt csak 700-300 mega körül van, elég sokat eszik a rendszer a 2gb-ból, de ennek ellenére gyors, a multitasking kiváló.A hangszóró telefonhoz képest elég hangos, de nem sok mély van benne. Összességében ezzel is megvagyok elégedve.A gyári fülesével brutál jól szól, nagy hangerőn erőteljes mélyekkel.Az akksi még nem állt be, csak 1szer töltöttem.48%-on volt amikor bekapcsoltam, 1,5 óra kijelzőidővel folyamatos wifivel, alkalmazások letöltésével, kis játék, pár fotóval lement 15 %-ra.Most ott tartok hogy 10 óra használat után 47 %-on áll 3 óra kijelzőidővel.Az akksival is megvagyok elégedve.A telefon erős használat során melegszik, mint minden okos telefon, de ez abszolút nem zavaró mértékű.Az S4 sokkal jobban melegedett.Szerintem aki ezen a telefonon töri a fejét az vegye meg bátran. Nekem minden téren tetszik, teljesen megvagyok vele elégedve.
-
geccoblaze
aktív tag
Köszönet a minőségi beszámolót íróknak. Kezd magára találni a fórum.
-
saintex72
aktív tag
4 óra 31perc a kijelző időm 12 százalékon áll. 3 órát streameltem bluethooton spotifyról. Minden ami létezik bekapcsolva. Jóban leszünk úgy érzem.
Visszaállítottam dalvikra mert chromecastra nem tudtam képernyőt tükrözni artban. Csak fekete képet produkált.A billentyűzet nektek ajánl következő szót, mint a swiftkey? Mert a bemutatóban mutatják ezt a funkciót, de én még egyet sem kaptam.
-
-FreaK-
veterán
Nos reggel én is megrendeltem a készüléket. Sajnos kevesebb esélyét láttam annak hogy a Telekomnál kapható lesz a HTC M8 sötétszürke színben, jobb árazással mint hogy a G3 sebességén javít az LG frissítéssel.
Emelett kellett egy jó kamera (mert nincs egyéb fényképező), egy jó aksi és legfőképp egy jó ár. Emelett tetszik is Egy HTC One X-ről váltok, a sebességet tartom a legfontosabbnak, de most ugye kompromisszumot kellett kössek. Holnap majd én is írok egy kis rövid élménybeszámolót, sőt még a Logout blogbejegyzést is fontolgatom.
A készülék 102,000 Ft-ba került összesen az én előfizummal ami a Move M(?) lett, a havi díj mellette 5490 Ft. Részletre vettem, a kezdő összegből még lejött ~3061 Ft a hűségpontokból, valamint egy -5000 Ft-os kupon, amit az egyik kedves fórumtárstól kaptam (írt is ide ezzel kapcsolatban).
Ezt most én jelenleg best buy-nak tartom, még a OneX is több volt ennél két éve (105e). -
törölt tag
Csak egy sikertörténet lesz ez a telefon (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Milyen notebookot vegyek?
- DIGI internet
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban