Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggyula
tag
Most hoztam el T-ből a szerkezetet
Akadás nálam egyelőre nincs bár még csak ismerkedem a telefonnal... iPhone 4s-ről váltottam, kíváncsi leszek... csak a mérettel kell megbarátkoznom gyorsan -
Kasya
nagyúr
Rövid tapasztalat tolem is:
- 1020 utan a Chrome olyan gyors, mint N8 utan az 1020. Vagyis irdatlan gyors.
- A Knock on WP utan kicsit masabb. Az On ugyan ugy megy, csak nem lehet allitani az erzekenyseget, tehat nem lehet simogatni, azt bokni kell (na nem erosen, de hatarozottan). Mint a WP alatt a "normal erzekenyseg" menupont. Az Off javareszt csak a felso savban mukodik, ertheto modon...a kijelzo mas reszen mas szerepe van a "bokesnek".
- Camera remek. HDR gyorsan es stabilan mukodik...amint lesz tobb szabadidom, jobban tesztelem.
- Hang tokeletes...telefonhoz kepest. Ha 85-90%-on hallgatjuk a zenet, akkor tiszta es teltebb hangja van, mint mas keszuleknek (talan HTC tudja megkozeliteni).
- Hang kocsira dugva szinten jo. Nokiaknak eleve evek ota nem a legjobb a hangminosege, de a G3 jol kiemeli a hatterhangokat is es a magasakat tisztan adja at. Neha talan soknak is tunik a hatterhang kiemelese...fulessel, hangfallal teszetelem kesobb.
- Kijelzo gyonyoru. Ahhoz, hogy pixeleket talaljak, nagyon rakell neznem a kijelzore es a szemem is belefajdul. Mindenesetre van kulonbseg a tobbihez kepest, nekem.Melegedés...csak a kozepso gombja, ami fembol van...akarcsak 1020 eseten a kamera modul.
Lagg, akadas. Ahogy azt gondoltam, kicsit tul lett lihegve a dolog. A launcher jobbra/balra nem laggol, de a SmarTips akadosan nyilik le (bar nem hiszem hogy sokan hasznalnak). A menuben neha neha szinten felfedezheto a jobbra/balra eseten az animacio alatt lagg. Ugyanigy a programok valtasa kozott. De nem mondanam zavaronak, csak lathatonak.
ART-re atallitva ezek eltunnek (kiveve a SmarTips hulyesege) es meg jobb uzemidot is tapasztaltam kicsit.Jatek gyonyoruen nez ki rajta (felbontastol fuggoen) a nagy kijelzon. Eddig csak a Dungeon Gems-t probaltam.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Most volt a kezemben egy - sajnos csak pár percre.... Egy ügyfelünk vett a lányának (!!!) egyet csak még normál simkártyája volt és ezért nem tudta kipróbálni. Beszaladt, hogy rakjunk már bele valamit és próbáljuk ki ha nem baj...
Pár tapasztalat:
- kézben fogva meglepően könnyű és vékony - a képeken ez nekem nem jött át eddig
- gyorsan lőttünk pár képet - baromi gyors, és nem sikerült elrontott képet produkálni
- a felület nagyon bejövős
- nem volt semminemű akadás az 5 perces kínzás alatt sehol (oké, most volt kibontva, nem volt még "belakva", de sehol meg sem röccent)
- melegedés ennyi idő alatt nem jelentkezettRemélem lesz módom majd egy kicsit jobban is megnyomkodni, de az eddigiek alapján nagyon bejövős. Na meg jöhetne már a céges listánkba... Könnyen lehet, hogy ez fogja váltani a Nexus 4-emet...
Szerk:
+1 - határozottan kézre áll, és bár a kijelző nagynak számít nem volt gond a használata, pedig nincs olyan hűde nagy kezem....[ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
-
Revoltek
aktív tag
válasz ferrari1 #993 üzenetére
Ez a telefon laggol, de a G3 (nálam) ilyet még soha egy másodpercre sem csinált.
-
mothugs
tag
válasz mate198712 #992 üzenetére
Na ennek nem örülnék, mert vagy aranyban vagy feketében venném én. Két éve van egy HOX-om és az fehér, épp ezért váltanék most.
-
Kasya
nagyúr
Gyári Dalvik beallitás mellett a launcher animációja akad. A menü szinten, ha benne bóklászik az ember.
Art-be rakva minden vaj sima. Az aksi +5%--al bírja jobban kb és a tarhelybol szinten 5%--al foglal minden többet. Eddigi észrevételeim alapján.
[ Szerkesztve ]
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Arról van valakinek infoja, hogy a telenornál kapható lesz-e fekete ill. arany színben ?
Az üzletben azt mondták csak fehérben fogják árusítani.....Köszi előre is a válaszokat!
-
doki13
aktív tag
-
doki13
aktív tag
Na most akkor lagol,avagy nem lagol??? Ez itt a hamletti kérdés. Döntsük már el végre.
[ Szerkesztve ]
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
zack
nagyúr
-
gery2123
őstag
válasz zoltan77 #985 üzenetére
Hát az már volt pár napja, de semmi hivatalos nincs még. Amíg nem lesz egy hivatalos hír, hogy igen itt a snapdragon 805 - el addig nyugodtan lehet venni ami most a piacon van. Ha a hűségem nem októberben járna le, akkor tuti rendelném megfele, de így leghamarabb is csak szeptember körül.
-- PSN_ID: GerY2123
-
zoltan77
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Samsung S24 ultra 12/512Gb
-
xtremetuning
addikt
Tisztában vagyok vele, hogy a technológia a felelős. Igen, eléggé rendben van. Úgy az egész telefon. Okos ötletekkel teleszórva, tényleg felhasználóbarát. Eddig szimpi nagyon. A design pedig mindent visz. (az én koordináta rendszeremben).
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
zack
nagyúr
válasz xtremetuning #982 üzenetére
A szürkés fekete az IPS tulajdonság, nem a telefon kijelzőjének a sara. De több paraméterében jobb a sAMOLED-től, mint amennyiben rosszabb.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
xtremetuning
addikt
válasz Stukker1987 #980 üzenetére
Érdekes, engem pont a fényerő vágott mellbe. Teljesen frankó. A feketéje nem az igazi, de azzal kibékülök idővel...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
törölt tag
válasz Stukker1987 #980 üzenetére
Várom a véleményeket.
Ilyet szeretnék én is magamnak és tisztában akarok lenni mindennel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stukker1987 #977 üzenetére
Nagyszerű ez a beszámoló is. Köszi.
A laggon kívül van még valami negatívuma? -
Revoltek
aktív tag
válasz Stukker1987 #977 üzenetére
Érdekes, én nem tapasztaltam laggot sehol sem, dalvikban és art-ban sem. Próbáld emg áttenni art-ra. Nyomogasd a "Szoftver adatok"nál a cikkszámot és áttesz fejlesztői módba. Aztán a futási idő kijelölésnél a dalvikot állítsd át art-ra.
-
Stukker1987
senior tag
Nekem ma érkezett meg reggel a T-től a 16GB-os változat.
Eddigi benyomások:
Lenyűgöző design. Bazi nagy,de mégsem kényelmetlen a fogása. Kijelző talán valamivel kevesebb fényerőt kap mint kellene.
Az új LG ui egyszerűen zseniális,minden jó helyen van. Több ablakos mód nagyon tetszik és a kijelző elég nagy hozzá hogy kényelmesen használható legyen. Sajnos a lagg valóban megvan gyakorlatilag mindenhol a menüben barangolva(talán albumban és kamerában is),de én 2 magos telefon után nem érzem vészesnek. Z2 használóknak jobban szemet szúrhat.
Kamera nagyon jó...Összességében számomra előrelépés minden szempontból(xperia p után). Volt a kezemben Z2 és S5 is,de az UI okosságai és designja miatt ezt választanám újra. Remélem laggon javítnak azért...
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
MrPetya19
addikt
Kézbefogtam egyet tegnap mm-ben, szoftvert természetesen nem tudtam kipróbálni.
Egy gondom van csak. Nőtt a kezem, és éppen átérem a kijelzőt.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
GuruZone
őstag
valamelyik nap véletlenül bekapcsolva maradt a "zseblámpa",
mindkét LED vadul világított.
Amikor észrevettem, ENYHÉN meleg volt a teló, nem meleg és nem forró.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
mothugs
tag
Tud vki arról infót, hogy ez az akadozó kaka telefon Telenornál mikortól lesz elérhető?? 140-ért erős késztetést érzek rá
[ Szerkesztve ]
-
arsenix
tag
Sziasztok!
Vki mondjon plz egy placcot ahol meg lehet tapogatni/ki lehet probalni a telot!
Visszaolvastam, vki tesztelte a Mediamarktban, de pl. az Arenaban nem volt kirakva, es mashop sem.
koszi
-
szab.tam
nagyúr
látom, hogy a vodánál is van már red-ben. (8k/hó)
most tudok hosszabbítani.
gondolatban végigvergődtem az elképzeléseimet, z-z2-z1-g2...
de úgy néz ki ez lesz.viszont egy fontos kérdés, ami a megváltozott kijelzőméret miatt merült fel.
ha valaki rákötötte már egy fullhd tv-re, mhl-hdmi-vel, megírhatná a tapasztalatait.
van-e probléma az eltérő felbontás miatt, és minden megjelenik-e elfektetett módban, 1:1-ben a tv-n:****
ja, még 1:
kapacitív ceruzával próbálta-e már valaki?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DonLaca@
senior tag
Ma játszottam több mint egy órát a Dead trigger 2-val. Enyhén melegedett csak a telefon. Inkább langyosnak mondanám. Lagg egy szál se.
-
ithomas
őstag
válasz Revoltek #959 üzenetére
Hát én olvasgattam anno külföldi fórumokon a G2 DAC - rol valahol azt írták Wolfson amit aztán 20 ember cáfolt kB, hogy sima Qualcom.. mi az igazság?
Nekem G2-vel nincs összehasonlítási alapom.. De tényleg érdekelne.. ha már Shure fulessel használom.Real eyes realize real lies!
-
xtremetuning
addikt
Itt egy gold a kezemben. Romolt S4 után nem nagyon veszek észre laggot.
Gyors, mint a fene. A színeket szokni kell, de egyáltalán nem érzem rossznak.
És még nem is artoltam........ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
törölt tag
válasz krisztyann #953 üzenetére
Ekkora bazi nagy telefon hogy a túróba fér el a nadrágzsebbe?
Nekem a 4X sem fér el. -
ithomas
őstag
No és kinek hányszor kapcsolt be a zsebébe a telefon?
Tok nélkül nem tudom comb fele fordítva hordani, mert a double tap miatt bekapcsol..Volt hogy kivettem a zsebemből, és már a böngészőben jártam...
Csak mikor jön már meg a tokom?Real eyes realize real lies!
-
-
Lacy6
senior tag
Valóban nagyon jó az audio output része a telónak, de azt is túlzás mondani h alázná a többit. Kicsit tisztábban szól, de hangerőbe a HTC M8 sokkal jobb. A G2 meg gyengébb hangerőbe és minőségbe is.
GSMArena oldalán van egy egész korrekt teszt róla.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
krisztyann
tag
Én gyári launcherrel használom.Ez a pár minimális akadás egyáltalán nem zavaró sztem.
Aki kikapcsolta az MLT-t tapasztalt valami pozitívat?
-
GuruZone
őstag
kb a negyedik teljes töltés után szerintem beállt az üzemidő,
reggel 05:00 és délután 15:20 között
folyamatosan bekapcsolt 4G mellett 100-ról 70%-ra esett vissza a töltöttség.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
hanczurs3
csendes tag
Megjött végre. Next launcher egyből ment fel, akadasnak nyoma sincs. Már kézbe se akarom venni az s4et, pedig itt van az asztalon... soha többet Samsung pedig 10 éve csak azt vettem
-
Kasya
nagyúr
Megvan
Brutálisan szép telefon. Amint tudom szét nyomkodom. -
saintex72
aktív tag
Na a harmadik telót használom egy hét alatt. Nem akarok beszélni róla. 😄 mivel mind a három szint használtam már egyértelmű számomra, hogy a fekete a legszebb.
Ha valamit nem sikerül letölteni pl. mindig tv, az evozi.com segíthet. Én így leszedtem, remekül működik. Csak saját felelősségre!
-
Land
veterán
-
FókuszPók
tag
Real Racing 3- at miért nem engedi telepíteni?
Lakatos Gedeon Gusztáv Három - 16LibaMáj - Westel - Sárgaréz
-
dave182
senior tag
Kollégámnak van z2-je ma mutattam neki a g3-at és el volt ájulva, a sony fikázta, hogy piszokul melegszik, orrba szájba jönnek frissítések neki, de nem javul összességében a telefonja...
-
Revoltek
aktív tag
Ma hozzájutottam a G3-hoz, egyből átállítottam ART-ra. Eddig nem tapasztaltam megakadást.
-
Kasya
nagyúr
Úgy néz ki, megjott a szlovak rendelesem. Az gaz, hogy az elobbi linknel dragabb -560euro-de ket ev tuti garanciat mondanak ra, amit Komarnoban egyszerubbnek latok ervenyesiteni.
Vagy hogy van itt a garancia? -
Luser2000
addikt
Úgy veszem észre a "másik" topic megállt. Kár, ott kevesebb hülyeség volt.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Tomakyn
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valami infója valakinek G3 kistesó érkezéséről?
-
Luser2000
addikt
"EU-n belül seÁFA, seVÁM..."
Ezt nagyon határozottan állítod.
De azt hiszem, hogy így NEM igaz.
VÁM az valóban nincs, azonban a Közösségen belüli vásárlás ugyan úgy forgalmi adóköteles, mintha itthon vásárolnál. Emlékeim szerint az adó mértékének megállapításakor a főszabály, hogy a termék végső szállítási címe hol található. (Esetünkben itthon, azaz 27% ÁFA terheli a vételárat. Azonban tapasztalat az, hogy ez még sem így történik, hanem az eladó szerinti ország adókulcsát alkalmazzák).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
mckangi
senior tag
Itt találtam cseh oldal
Na meg van itt egy eu-s illetve global weboldal.
Azért nem mertem még megrendelni ,mert eleve nem volt lehetőségem élőben megtapogatni,hála az elöző negatív hozzászólásoknak köszönhetően.
Nameg tényleg fixre kell menjek a vám és az áfa fizetéssel kapcsolatban.
Mert ha ezek még rájönnek, akkor már nem éri meg.Poco F3
-
jozso1989
őstag
válasz Revoltek #911 üzenetére
Az aláírásomból nem látszik ezek szerint, hogy milyen készülékem van, lol.
Jól van, te dolgod, csak gondoltam szólok, hogy jól gondold meg, mert a Z2 egy baromi jó telefon...
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy egy hülye kérdést teszek fel, de a képernyő alján található gombok (Menü, visszalépés) felcserélhető?
Azért kérdezem, mert eddig nekem Samsungom volt és elég zavaró lenne számomra, hogyha a másik oldalán lenne pl a visszlépés gomb!Kösz a választ!
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
jozso1989
őstag
válasz Revoltek #903 üzenetére
Ne haragudj, hogy beleszólok, ezt a döntésed a helyedben meggondolnám 100x. Soha az életben nem lesz kijavítva a lag, ezt te is tudod... Persze nem vagyok a helyedben, de szerintem tényleg jól gondold meg, és csak utána dönts.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
mckangi
senior tag
Azt nem tudja véletlenül valaki,hogy külföldről rendelve az unión belüli vásárláskor, milyen egyéb költségek merülhetnek fel ha csehből vagy szlovákiából rendelnék egy 32gb-os verziót?
Kell áfát és vámot is fizetni?
Poco F3
-
Revoltek
aktív tag
Szerintem itt az optimalizációval van gond. Az LG pár héten belül ki fog szerintem adni egy frissítést, amiben orvosolja az optimalizációs bugokat és olyan szmút lesz a telefon, mint a vaj. Most készülök elcserélni az Xperia Z2-met egy G3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes