Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DIEGO15
őstag
válasz xtremetuning #3597 üzenetére
Nem de nekem a j-vel 3 óra körül volt a kijelzőidő, ahogy másoknak is.
-
gdevil
aktív tag
Gyerekek, ami engem zavar, hogy ha a Home gombbal kilépek mondjuk play áruházból, vagy böngészés utan akkor mindig ujrarajzolja a főmenüt.
Gyári launchernél.
V10b T-s rom van fenn.
Ez megoldódott mar valamelyik újabb Rommal?[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
-
Gedeon31
addikt
A hátlap az jobb minőségű ,mint a G2-n van, de könnyen karcolódik a G3-on?
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
válasz xtremetuning #3594 üzenetére
Nekem is 4-4.5 között szokott lenni az i-vel.
-
xtremetuning
addikt
válasz DIEGO15 #3593 üzenetére
4 óra. De én sokat beszélek mellette.
ferrari1 : igen i volt fent. A j szvsz jobb.
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
DIEGO15
őstag
válasz xtremetuning #3591 üzenetére
Érdekes, hogy nálad jobb akkuban a j. Mennyi szokott lenni a kijelzőidő?
-
ferrari1
őstag
válasz xtremetuning #3591 üzenetére
Én mindig teljes tiszta rendszerrel kezdek, soha nincs wipe nélkül új szoftver feltéve. Próbáltad az i-t is a j előtt? Már belaktam, tesztelem és egyszer ha lesz időm rászánom magam a j-re.
-
xtremetuning
addikt
válasz ferrari1 #3589 üzenetére
A j nálam jobb akkuban és sebességben is. Hozzáteszem FR és full telepítés. Először kipróbáltam wipe nélkül, de nem volt kerek. Akksi látványosan gyengébben muzsikált és a sebesség sem lett jobb. Inkább rászántam az időt a full telepítésre, de megérte. Pici röccenések vannak, de ez már tényleg szőrszálhasogatás.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
razan
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó minőségű, nem matt képernyővédő fóliát?
-
ferrari1
őstag
Feltettem a 10i-t, ART-ra állítva és egészen barátságos már a készülék. Csak halkan merem megjegyezni, hogy kicsi akadozás így is van, de egyáltalán nem vészes. A 10a-hoz képest ég és föld
-
félisten
A koreai verziónak mik a hátrányai? G3 Prime-rol lenne szó.
while (!sleep) sheep++;
-
mckangi
senior tag
Információim szerint a H rom (egyenlőre) csak a HongKong-i verzióra érhető el hivatalos OTA-n keresztül.
319mb méretű kapott egy KILLSWITCHAGENT nevű rendszer program frissítést,és a fejlesztői módban megjelent az LTE bekapcsolás lehetősége.Ha jól értelmeztem persze,egy kicsit töröm a kínait 😍
Poco F3
-
ferrari1
őstag
válasz balazs0102 #3579 üzenetére
Én innét töltöttem le.
-
balazs0102
senior tag
válasz DIEGO15 #3573 üzenetére
visszaolvasgatva itt a fórumon nem tartom kizártak hogy a h-s a legfrisebb. De ha egy j-s linket azok azt is megköszönöm
Nem értem amúgy hogy már h-nál meg j-nél tartunk a retek T-s meg még a b-t mondja nekem a legfrissebbek.
Az xperia z1 compact om tnél lett vásárolva de független volt...ennél hol lehet megnézni hogy milyen függő? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz DIEGO15 #3577 üzenetére
Milyen régiókóddal? Nem mindegy, ugyanis régiónként (is) eltér(hetnek) a jelölések. Nem állítom, hogy nincs igazad, de szerintem az "új" H-ról keveset tudunk még ahhoz, hogy ilyet kijelentsünk.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
-
arsenix
tag
Van meg rajtam kivul olyan, aki T-s, es meg mindig 10a a legfrissebb elerheto szoftver?
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
válasz balazs0102 #3572 üzenetére
Miért nem teszel fel frissebbet?
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
V10h-s firmware-hez nem tudna valaki adni egy linket? 16-gbos T-s telefonra raknám ha ez számít...
-
saintex72
aktív tag
Amit sehogy sem értek az a fejlesztők hozzáállása. Egy csomó alkalmazás nem kompatibilis. De ami ingyenes, azok apk-it beszerezve minden gond nélkül működnek pl. mindig tv, real racing 3. Ha valaki egyedül fejleszt akkor talán megértem, de nagyobb cégek esetén nem tudom hová tenni. Gondolom pont egy gombnyomás lenne a dolog, hogy kompatibilis legyen, aztán ráérnének reszelgetni, ha a felbontáson akarnának még javítani. Legalábbis én szívesen használnám a már megvásárolt alkalmazásaimat, ha már úgyis működnek, csak éppen nem tudom letölteni őket.
Varezolgatni meg biztosan nem fogom, főleg ha már meg is vásároltam. -
saintex72
aktív tag
Ok. Köszi az ötleteket. Próbálkozom. Az a "baj", hogy ritkán random fordul elő, így nehéz az okát megtudni.
Diego15: lehet volt sonyd, de ezek szerint nem xperia t vagy v. Az utóbbi szoftvereikkel ez egy elismert hiba. Ha eléri a 100 százalékot és olyan kedve van, akkor kikapcsol. A kollégámtól ezért vettem át a v-t, mert nem tudta elfogadni. De a t is rendszeren csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Ma átnyargalok hozzátok ismét. Adok neki még egy esélyt. Kettőt már elfogyasztottam a kezdeti időszakban Érdemes még a 10j romot feltenni, vagy már a G, H is jó? A J-t már letöltöttem.
-
mckangi
senior tag
válasz saintex72 #3558 üzenetére
Hát nem vagyok egy villamosmérnök,de első körben beszereznék egy másik töltőt. Nem egy minőségi darab egyik sem.
Ha azzal is előfordul,akkor lehet,hogy éjjelente kap egy túlfeszt a hálózati dugalj,ezért így lehet levédi magát a telefon,mint a pc-k,a nagyobb károsodás megelőzése érdekében.Poco F3
-
saintex72
aktív tag
Egy hónap alatt másodszor fordul elő, hogy töltőre dugva reggelre kikapcsol a telefon. Pont úgy mint a sonym. Bekapcsoláskor 100 töltöttség.
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #3556 üzenetére
Áá,megvan,,pancser....
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Azt hogy tudom megnézni mennyi h ment a kijelző?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
dawe015
újonc
Sziasztok! Tegnap vettem vadonat újonnan egy G3 mat és még este frissitett a szoftver. Kamerát gördölékenyebb futtatas meg az akkumlátor élettartamát írta ki hogy frissítette. Este már nem is nyomkodtam és reggel mikor valami alkalmázból akarok kilépni a home gombal akkor a háttér elcsúszik jobbra és balra aztán áll be errdeti helyére. Esetleg valaki találkozott ilyen problémával? Ha igen megköszönném ha leírná hogy hogy lehet ezt megoldani.
-
DJ. Ru$y
félisten
-
mckangi
senior tag
Ez elég érdekes 😮 Nano kijelzővédő folyadék
Poco F3
-
Pistakiss
őstag
válasz DJ. Ru$y #3544 üzenetére
OTA most nekem is jó lett, de semmi frissítés
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
-
Pistakiss
őstag
válasz DJ. Ru$y #3542 üzenetére
Remélem nem csak a szervereket, hanem a szofvert is frissítik. OTA-n sem mozdul, már vagy 5 perce csak keresi a szoftverfrissítést, sikertelen csatlakozással lépett ki a keresésből
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Most néztem a szoftver frissítést LG support tool-al, azt írta, hogy pillanatnyilag nem lehet frissíteni, karbantartás miatt
-
mckangi
senior tag
válasz AMDteam #3538 üzenetére
Igen,a gyári resetnek néha én is nehezen veselkedek neki.
Ennél a saját LG billentyűzetnél ha le van töltve a magyar nyelvi szótár és ha ki van kapcsolva az automatikus hibajavítás,akkor nem is kell az ékezetek miatt aggódni vagy foglalkozni vele,mert annyira jól kitalálja,hogy mit akarok írni.
Gyakorlatilag ékezetek nélkül gépelek.[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
AMDteam
csendes tag
válasz mckangi #3537 üzenetére
Még nem volt rá lehetőségem reset-elni, majd hétfőn, addig dolgozom 8-21-ig, nincs rá se erőm se kedvem, még le kéne menteni pár dolgot róla ami fontos, mem. kártya még nincs benne. Jó lenne, ha attól megjavulna.
Billentyűzettel a speckó karakterek verik ki a biztosítékot és hogy nem lehet kikapcsolni. Sony és samsung-ot használtam előtte és szétvet az ideg, hogy az "a" hosszan nyomására egy @ jön szembe, nem pedig egy "á" betű és így tovább. Hozzászoktam, pár év alatt és ez most nekem nagy érvágás mert 100x többet üzenek(üzennék) mint telefonálok a munkám miatt.A csendes embereknek vannak a leghangosabb gondolataik - Stephen Hawking
-
AMDteam
csendes tag
Köszönöm, ezekre gondoltam én is, szomorúvá tesz, hogy nem tud valami csak úgy simán szuperálni, főleg ebben a kategóriában. Bízom benne, hogy megjavul, mert megszerettem ez alatt a 1,5 hét alatt is ezek ellenére, mondjuk a billentyűzetén nem tudom túl tenni magam, azóta kb nem nem írok üzenetet mióta megvan, de azt még valahogy lenyelem. Szuper kis gép amúgy.
A csendes embereknek vannak a leghangosabb gondolataik - Stephen Hawking
-
AMDteam
csendes tag
Sziasztok, pettyet új vagyok (igaz már régen regisztráltam).
Nem rég t-nél vettem G3-at, imádom is, meg nem is...fura dolgokat csinál.
Gondoltam megnézem antutu szerint (persze nem tudom mennyire ad releváns adatot, de azért mégis csak egy kemény vas lenne) mit csinál, konkrétan gyengébb a G2-nél úgy 6000 ponttal,(26851-et kapott ) de még a S4-nél is.
Vannak sebességgondjai, 2x-es érintés után zárolt képernyő nincs a 10. feloldás után kb... volt, hogy aksit ki kellett szednem, mert annyira megfagyott, alig van rajta valami új app, mert 1,5 hetes. Gyári minden benne/rajta...
Valami tipp? Mert kezdek kiábrándulni nagyon , de nem szeretnék, mert nagy vágyam volt[ Szerkesztve ]
A csendes embereknek vannak a leghangosabb gondolataik - Stephen Hawking
-
mckangi
senior tag
Mielőtt visszaküldöd,azért tedd vissza az eredeti gyári verziós romot,(v10b?) nehogy belekössenek.
Előtte azért nézd meg,hátha "magjavult".
Ne az imeis módszerrel töltsd le a KDZ romot,hanem máshonnan,mert lehet,hogy az LG rendszerében rosszul van bejegyezve,tehát megint csak egy 16gb-os verziót fogsz felflesselni.[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem nyert. Az LTE-A 32/3-mal és S805-tel van.
Ha érdekel.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
jacis
nagyúr
Szerintem visszakülöm és kérek egy másikat.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
DJ. Ru$y
félisten
Milyen szoftver van rajta? Tegyél rá egy 32-es G ROM-ot, hogy akkor mit csinál, lehet 16-os ROM került rá és nem lát több memóriát.
Egy Total Commandert dobj fel még és nézd meg, hogy ott mit ír a tényleges tárhelyről.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Létezhet olyan szerintetek hogy a telefonom 32GB-os verziós de 2GB ram van benne?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mckangi #3509 üzenetére
EUR kódos független 16-os neki, tegnap értekeztünk róla.
Nekem SEA 32-re még nincs OTA éppen töltőre teszem utána megnézem gépről.
Aksi beszámoló munkával: 3h 35m 16s kijelző idő, 34h 51p aksiról és 24%.
-
balika333
tag
Emberek ezzel a V10h Rommal nagyon meglódult a telefon. Sehol egy apró akadás gondolkodás (leszámítva a tárcsázóban a pici gondolkodást). Nagyon vaj simán működik. Nem tudom milyen lehet az i és j rom de ez nálam hozza az M8 simaságát gyorsaságát. Tegnap i5S sebesség tesztet is csináltam és oldalak betöltése multitasking mindé gyorsabb volt a G3. Hihetetlen jó lett a telefon. Ki szoktam szúrni ha valami akad vagy gondolkodik de nem. Ennyit erről hogy kevés a hardver a kijelzőhöz. Marhaság.
Samsung S22 Ultra
-
mckangi
senior tag
-
Lester75
csendes tag
Üdv!
Sony xperia Z után álltam át erre a készülékre.Egyenlőre csodálom a kijelzőt és a gyorsaságot.Sajnos vagy szerencsére én nem foglalkozom "röccenésekkel",ez a telefon maximálisan megfelel az elvárásaimnak.
Szép és gyors.
Egyedüli gondom a töltőcsatlakozó.Olyan érzés illeszteni a kábelt,mintha bármelyik pillanatban eltörhetne benne valami.
A dokkoló lehetőséget hiányoltam (a Sony a dokkolójában töltött és az volt az asztali ébresztőórám) ,de látom már hogy ugyanez meglesz vezeték nélkül.
Talán ez lesz az első telefon,amihez tokot veszek,mert egyenlőre bizonytalannak és csúszósnak érzem a fogását a g3-nak,de gondolom ez idővel megszokható.
Olvasgatok itt tovább,mint egyszerű felhasználó (rom,root,miegymás nékem félelmetes szavak),és remélem lesznek hasznos irományok is.Üdv a Sam és I5-4 használóknak is,biztos nekik is jó.Én teljesen elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest