Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ahha, szóval semmilyen transzformáció nem történik, "csak" szét vannak választva a tartományok és az amplitudóra végzel becsléseket!

Tényleg trükkös.
Ha sok az inger, és pont nincs szinkronban, akkor az agyad megpróbálja szinkronizálni, és behánysz.
Ne már! Ez mi ez?! Sose hallottam még ilyenről VR előtt.
Videóknál se okoz gondot, ha nincs szinkronban a kép és hang.
VR-nél még érthető, de itt nem a szemed világát csapjuk be egy vetített képpel (plusz hozzájön a belső fül ellentmondásos visszajelzése), csak random színek cikáznak zenére.
-
Teasüti
nagyúr
Hanghoz nem értek nagyon, de hogy lesz egy frekvenciatartományból ADC után egyetlen érték?
Vmi átlagolás történik, vagy összegzés, esetleg integrálás?
Mi az, hogy behányás?

Ez nem VR.
(#38) lezso6
Hááát, nagyon nagyon az elején vagyok a dolognak és csak hobbiból csinálom szaktudás nélkül (a C-t is ezen tanulgatom csak).
Még az Arduino framework-ből se nagyon merészkedtem ki, bár most rendeltem be az első ARM cuccot, még mindig Arduino IDE kompatibilist. Először erre felé nyitnék TI helyett.
Elektronikai tudásom meg még ennyi sincs... Ez a része mondjuk nem is fejlődik az alacsony követelmények miatt.Szóval akkor volna igény az analóg szűrő megépítésére!

De ami azt illeti volna igény egyedi NYÁK készítésre is, vagy készíttetésre.
Előbb utóbb túl kellene lépnem a légszerelésen is.
-
Látom Arduinózol. Akkor ajánlom neked is az MSP430-at, van neki "arduinó módja", de rendesen programozni se annyira nehéz, csak más gondolkodást kíván, cserébe szénné optmializálható, sokkal több a lehetőség. Kb másfél éve elkezdtem írni egy cikket róla, csak valahogy sose volt időm befejezni.

-
Teasüti
nagyúr
3 analóg bemenet elég hozzá? Az analóg portok amúgy is parlagon hevernek általában.

Ami azt illeti elképzelni se tudtam milyen felbontása lehet a dolognak.
Szóval ez a három jel egy-egy adott frekvencián mintavételez? Pl. Adc1 - 100 hz, Adc2 - 1000 hz, Adc3 - 3000 hz? Vagy hogy működik?
Van erre kész megoldás, vagy csak építeni lehet saját áramkört? -
proci985
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kutya topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- LEGO klub
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

f@sz kivan hogy nincs most rá keret