- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ahha, szóval semmilyen transzformáció nem történik, "csak" szét vannak választva a tartományok és az amplitudóra végzel becsléseket!
Tényleg trükkös.Ha sok az inger, és pont nincs szinkronban, akkor az agyad megpróbálja szinkronizálni, és behánysz.
Ne már! Ez mi ez?! Sose hallottam még ilyenről VR előtt.
Videóknál se okoz gondot, ha nincs szinkronban a kép és hang.
VR-nél még érthető, de itt nem a szemed világát csapjuk be egy vetített képpel (plusz hozzájön a belső fül ellentmondásos visszajelzése), csak random színek cikáznak zenére. -
Teasüti
nagyúr
Hanghoz nem értek nagyon, de hogy lesz egy frekvenciatartományból ADC után egyetlen érték?
Vmi átlagolás történik, vagy összegzés, esetleg integrálás?Mi az, hogy behányás?
Ez nem VR.(#38) lezso6
Hááát, nagyon nagyon az elején vagyok a dolognak és csak hobbiból csinálom szaktudás nélkül (a C-t is ezen tanulgatom csak).
Még az Arduino framework-ből se nagyon merészkedtem ki, bár most rendeltem be az első ARM cuccot, még mindig Arduino IDE kompatibilist. Először erre felé nyitnék TI helyett.
Elektronikai tudásom meg még ennyi sincs... Ez a része mondjuk nem is fejlődik az alacsony követelmények miatt.Szóval akkor volna igény az analóg szűrő megépítésére!
De ami azt illeti volna igény egyedi NYÁK készítésre is, vagy készíttetésre.
Előbb utóbb túl kellene lépnem a légszerelésen is. -
Látom Arduinózol. Akkor ajánlom neked is az MSP430-at, van neki "arduinó módja", de rendesen programozni se annyira nehéz, csak más gondolkodást kíván, cserébe szénné optmializálható, sokkal több a lehetőség. Kb másfél éve elkezdtem írni egy cikket róla, csak valahogy sose volt időm befejezni.
-
Teasüti
nagyúr
3 analóg bemenet elég hozzá? Az analóg portok amúgy is parlagon hevernek általában.
Ami azt illeti elképzelni se tudtam milyen felbontása lehet a dolognak.
Szóval ez a három jel egy-egy adott frekvencián mintavételez? Pl. Adc1 - 100 hz, Adc2 - 1000 hz, Adc3 - 3000 hz? Vagy hogy működik?
Van erre kész megoldás, vagy csak építeni lehet saját áramkört? -
proci985
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest