- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ó, a régi szép idők. Milyen jó is volt, mikor még torrenteket lehetett csatolni egy logout post-hoz videókról (persze ez eredetileg teljesen szabadon terjeszthető volt [konkrétan örültek, ha adott nekik valaki tárhelyet és sávszélt], illetve ezek az évadok ebben a formában vélhetően még ma is azok).

Én is nagyon szerettem a sorozatot, durván úgy a 10. évadig, aztán a 12.-nél nagyon meguntam és félbehagytam. Nekem körülbelül addig a pontig csak javulni látszott a színvonal, míg durván valahol a 8. körül elkezdték beiktatni a hosszú, animált harcjeleneteket, amiket csak zene kísért (a robbanás effect-ek felett). Mivel újdonság volt és szépen kivitelezve, egy darabig elnéztem, de nagyon hamar unni kezdtem őket, viszont csak egyre több lett belőlük, úgy tűnt teljesen erre fog átállni a teljes sorozat (és szerintem elég nagy hézagot ütött, hogy meg is szakadt az eredeti szál, még ha később próbáltak is kicsit visszanyúlni hozzá).
Nemrég eszembe jutott újra megnézni élőről, és szerettem volna az első pár évadnál meghallgatni újra a commentary track-et is (ami szintén nagyon szórakoztató volt helyenként), mert annak idején megtaláltam (torrenten) úgy, hogy ez is rajtuk volt (1-5 Remaster), de az többé már nem hozzáférhető (a virágboltból is elfogott a mag, és a hivatalos boltból is eltűnt ez az 1-5 kiadás).
Megnéztem a boltjukat, ahol percekig kutakodtam a lemezes kiadás után a haszontalan gyűjtő kacatok közt (pólók, ágyneműk, stb), aztán leesett az állam, hogy 150$-t kérnek a most már nem 1-5, hanem 1-10 évados gyűjtői kiadásért. Na... ennyire azért nem jó, főleg hogy már láttam egyszer végig, és a commentary track nélkül még ma is ingyenesen nézhetem újra az egészet (szóval lényegében csak a commentary track-ért fizetnék 150$-t
). -
oriic
HÁZIGAZDA
Na mentva a blog, ha már Halo-s vagyok.

-
Game-over
aktív tag
Itt az évadzáró előtti rész

-
Game-over
aktív tag
Folytatódik a Red vs Blue!
A mai napon elkészült a magyar Red vs Blue rajongói oldal

Ezen az oldalon fogjátok látni ezentúl a legújabb részeket magyar felirattal, amiket a videa oldalra töltök fel, mert a Youtube letiltja őket.
Lájkoljátok az oldalt, hogy elsőként értesüljetek a legfrissebb videókról!

-
Lackapac
csendes tag
Kössz
Többet akkor torrent-ügyben nem zaklatlak 
-
Lackapac
csendes tag
Jah, és amúgy még a 6 PSA-hoz nincs torrent?
-
Lackapac
csendes tag
Azt hiszem, jól meg van, ha meg valahol mégse, az a 0.2% nem igazán számít.

-
-
Lackapac
csendes tag
Ú, az utolsó 2 lejött, de az 1. megállt 99.8%-nál, mert nem volt seeder

-
sz_abika
addikt
Hehe, nagyon szerettem három évadot láttam belőle.
Jó látni újra a porondon Cabooset és társait
-
Lackapac
csendes tag
Hmm, majd meglátjuk, csak legyen meg az a nyelvtudás (meg egy feliratozó programm, meg egy transcript, meg egy Rooster Teech-től független videófeltöltő honlap, meg még néhány ilyen "apróság"

Jah, amúgy kössz a 3. torrentet, meg a seedeléseket, már szépen jön.

-
Lackapac
csendes tag
Oké nem lenne jó, ha elveszne a drága feliratozás. Amúgy meg van egy olyan tervem, hogy majd folytatnám, csak előbb meg kéne tanulnom angolul

-
Lenry
félisten
(#278) Lackapac sokadik vagy, aki bejelenti ezt a szándékát, aztán senki nem jutott két résznél tovább...
-
Lenry
félisten
válasz
Lackapac
üzenetére
tudom, a YouTube marhasága, mert minden feltöltés után kaptam egy mailt, hogy "a jogtulaj a Rooster Teeth, de nem baj, hogy feltöltötted, megengedték". aztán mégis beletörölgettek a feltöltéseimbe...
az S3-ból nem csináltunk torrentet, mert úgy voltunk vele, hogyha majd teljes lesz az évad. de végül sosem lett befejezve az S3, talán majd egyszer, de addig is csinálok az elkészültekből egy torrentet. mindjárt.
-
Lackapac
csendes tag
Jah, már kezdtem sejteni
Amúgy tudtátok, hogy a Rooster Teeth törölt néhány videót a tieitekből? Pl az s2e9 (ep28)-at és s3e8 (ep46)-tól s3e14 (ep52)-ig mindet? o.O Azokat nem tudjátok újra tölteni, vagy torrentelni? -
Lackapac
csendes tag
Thx.
Ez is milyen gyors volt -
Lackapac
csendes tag
Uh áh, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan válaszolsz és nem volt megnyitva a torrent
Tudod mégegyszer? 
-
Lackapac
csendes tag
Öhm, hali Lenry, ha még fenn vagy és ha majd ráérsz, akkor szükségem lenne egy kis seedre, thx!
-
sgergi
veterán
válasz
Garmacor81
üzenetére
én is megnézem, hogy mit tehetek, ha kell.
Kár, hogy elhalt a projekt, mert nagyon szerettem.
-
Lenry
félisten
válasz
Garmacor81
üzenetére
ok, este seedelem
-
Garmacor81
csendes tag
Sziasztok!
A torrentet senki sem seed-eli légyszives valaki segítsen.
miután letöltöttem én vállalom egypár hónapra a seedelést.
Bye:
Balázs -
Lackapac
csendes tag
Hi! Úgy egy éve láttam először a Red vs. Blue-t egy Halo-s blogon, már akkor is nagyon megtetszett
, de akkor még csak azt hittem csak három évad van, de informálódtam róla, hogy össz-vissz kilenc, úgy hogy izgatottan várom a folytatást, fordítást. Ezer hála nektek
x1000 -
Game-over
aktív tag
A sorozat folytatódik!!!!!
Egy jóbarátommal úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk folytatni a fordítást, ennek első eredménye az ep53.
További részekről, friss infókról a saját RvB -s oldalom találtok.
Jó szórakozást! -
Lenry
félisten
-
-
Matten
újonc
Két hete jött meg a Red vs. Blue Remastered Változata. Ha szükségetek van valamire a DVD-ről, írjatok

-
suvomi
csendes tag
A torrentek mért nem jönnek lefelé?

-
Hát elkezdtem nézni... anno csak 1-1 részt láttam, az vicces volt.
Sorban nézve más: ezek betegek
... ennyi marhaságot kitalálni...
Nagyon jó a szöveg, és a fordítás is tetszik. Aki nem Halo-fan, az is jót röhöghet a sok "retard" beszóláson
Köszi a filmeket
-
-
HALO! izé Helló!
Esetleg az AVI-t kérhetném-e pl. megauploadra feltöltve? (ha meg lehet oldani)
Nem torrentezek (mobilnet), cégnél meg nem szerencsés
-
sgergi
veterán
Beszálltam én is a seedbe, illetve várom az új részeket.

-
Lenry
félisten
úgy látom mindkettőtöknek megvan
-
Vladi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Megnyomtam a seed gombot!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van viszont 2 mega hasfailem, nem tom hogy jött össze.
Nem bánnám, ha valaki besegítene. -
Lenry
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
remélem nem nagyon sürgős, mert épp nem tudjuk seedelni, de vasárnap estétől kapsz seedet
-
molnarpeter
nagyúr
Seed please

-
Lenry
félisten
akinek erre van ingerenciája, annak mondom, hogy haladva kor hülyeségeivel, Twitteren is elérhető lettem, ott is postolom, ha van új Red vs Blue rész.
-
Lenry
félisten
szerintem direkt van ott, mert a Haloban nem tudsz ilyen átlátszó lenni, amikor Church szellem lesz, azt is utólag, filmes trükkökkel csináltak az RT-s srácok, szóval nem hiszem, hogy véletlenül odakerülhetett egy szellem-Church. gondolom az ő terve még rosszabb volt, mint a többieké

-
Lenry
félisten
Red vs Blue - episode 52 - online

-
Lenry
félisten
lehet örömködni, mert itt az új epizód

-
Lenry
félisten
tényleg, látom, hogy csorog az adat, igaz nem sokkal, 92%-nál tartasz...
köszi, hogy seedeled, úgy látom más nem teszi, mert a torrentek feltöltési arányai ezredre pontosan egészek, vagyis nem volt töredék töltés, tehát csak én seedelek.
mondjuk nem gáz, sávszél van, a torrent meg megy, ha be van kapcsolva a gépemköszönjük a dícséretet

-
Hasek
Közösségépítő
Korábban csak az első évad végéig néztem meg, s utána az új részeket már kihagytam. Viszont most, egyhuzamban végig néztem az elejétől, egészen eddig az 50. epizódig - úgymond pótlólag. Fenomenális!

A megadott letöltési lehetőségeket ki is használtam. Az első már lent van, a második is 80-90% között ténfereg. Amint lent van ez is, akkor majd seed-elek is.

Lenry; Dili; Game-Over - Megillet titeket a taps!

-
Lenry
félisten
nagyon pörgünk, mert máris elkészült az új epizód.
ismételten köszönjük Game Over munkáját
-
Lenry
félisten
Damen und Herren!
Nagy tapssal köszöntsük új időzítőnket, Game Over-t, aki megmentette a sorozat magyar verzióját

Neki köszönhetően elkészült a 48. epizód

Reméljük tetszeni fog nektek a munkája, és hogy még sok sok részt fog nekünk beidőzíteni
-
Lenry
félisten
mivel nincs időnk időzíteni (illetve én nem tudok, de nincs időm megtanulni sem) ezért itt is megírom, hogy aki tud normálisan feliratot időzíteni, és úgy érzi, hogy van elég ideje, annak szívesen küldök anyagot, amit beidőzíthet.
jutalma a rajongótábor határtalan szeretete lesz, és hogy a neve bekerül a stáblistába.
cserébe minőségi munkát kérünk.aki úgy gondolja, hogy csinálná, az írjon az adatlapomon lévő mailcímre
-
AcHanGE4
tag
Hali! Tudnátok segíteni hogy hol lehet most az s2-t és esetleg az s3 eddigi epizódjait letölteni (nem youtube)?
Kössze
-
RX57
újonc
hát az időhiányt teljesen megtudom érteni
és az ilyen sorozat hatása alól nehéz kikerülni, szóval nemhiszem hogy bármikor is eltünnének a nézők
-
RX57
újonc
HY!
Néhány ismerősöm kapcsán ismertem meg az RvB, és teljesen beleszerettem a sorozatba - gondolom ezzel senkit nem leptem meg - amúgy hány évad van, 6?
Jah, és mikor lesz új rész?
-
Lenry
félisten
sorry a hosszú szünetért
-
sgergi
veterán
Várjuk az új részeket, remélem mihamarabb kikerül pár a kezeitek alól.

-
Zoli1222
addikt
Szia
Vmikor elmennék a kész részekért a vizsgaidőszak során. Természetesen ha neked is megfelel. Ezzel azt hiszem egy 1 éves feladatomnak tennék eleget.

-
abydos
aktív tag
Nagyon várjuk az új részeket

Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

Tudod mégegyszer?

... ennyi marhaságot kitalálni...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jutyorrentybe megvannak szal várom már