Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Ó, a régi szép idők. Milyen jó is volt, mikor még torrenteket lehetett csatolni egy logout post-hoz videókról (persze ez eredetileg teljesen szabadon terjeszthető volt [konkrétan örültek, ha adott nekik valaki tárhelyet és sávszélt], illetve ezek az évadok ebben a formában vélhetően még ma is azok). :DDD

Én is nagyon szerettem a sorozatot, durván úgy a 10. évadig, aztán a 12.-nél nagyon meguntam és félbehagytam. Nekem körülbelül addig a pontig csak javulni látszott a színvonal, míg durván valahol a 8. körül elkezdték beiktatni a hosszú, animált harcjeleneteket, amiket csak zene kísért (a robbanás effect-ek felett). Mivel újdonság volt és szépen kivitelezve, egy darabig elnéztem, de nagyon hamar unni kezdtem őket, viszont csak egyre több lett belőlük, úgy tűnt teljesen erre fog átállni a teljes sorozat (és szerintem elég nagy hézagot ütött, hogy meg is szakadt az eredeti szál, még ha később próbáltak is kicsit visszanyúlni hozzá).

Nemrég eszembe jutott újra megnézni élőről, és szerettem volna az első pár évadnál meghallgatni újra a commentary track-et is (ami szintén nagyon szórakoztató volt helyenként), mert annak idején megtaláltam (torrenten) úgy, hogy ez is rajtuk volt (1-5 Remaster), de az többé már nem hozzáférhető (a virágboltból is elfogott a mag, és a hivatalos boltból is eltűnt ez az 1-5 kiadás).

Megnéztem a boltjukat, ahol percekig kutakodtam a lemezes kiadás után a haszontalan gyűjtő kacatok közt (pólók, ágyneműk, stb), aztán leesett az állam, hogy 150$-t kérnek a most már nem 1-5, hanem 1-10 évados gyűjtői kiadásért. Na... ennyire azért nem jó, főleg hogy már láttam egyszer végig, és a commentary track nélkül még ma is ingyenesen nézhetem újra az egészet (szóval lényegében csak a commentary track-ért fizetnék 150$-t :(().

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés