Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:15:23

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8919) Gymanotheone


Gymanotheone
csendes tag

Hellosztok!

Nos, vissza olvastam több száz kommentet, és kerestem is, s már kétszer újra is raktam ezt a szemetet (amúgy imádom, sztem még mindig megállja a helyét az ár/érték ranglétrán). De most olyan gondban vagyok, hogy ha az egész belső tárhelyet egybe partícionálom, akkor működik-e továbbra is minden funkció?

Tenném ezt azért, mert a mostani HoloDark rom ami fent van (4.2.1 android, kernel 3.4.5, alapsáv: p789.v20, 2013/07/31) az istenért sem engedi táthelyezni a telefon-memóriára az appokat. S miután csak 670 mega lett neki félre téve, az nagyon gyorsan megtelt.. Amit nem is értek , hisz alig van rajta pár app, s nagyon idegesítő, hogy így megvan kötve a kezem és választanom kell, hogy miket hagyok rajta. Külön külső SD kártya nincs benne, csak a beépített telefonmemória.

Tehát a kérdésem, hogy tudom átpartícionálni, s melyik appot ajánljátok? Vagy ha a telefonmemória áthelyezést működésre lehet bírni, akkor hogy? (Mert hogy én amúgy szeretem ezt a romot, stabil, sosem fagy, bírja az akksija, és minden funkció működik, gps is hamar kapcsol, rádió stb) Vagy vegyek egy külön SD kártyát bele és akkor minden baró, s arra engedi majd áthelyezni az appokat?

A segítségeteket előre is köszönöm!

UI: nem vagyok rest olvasni, ha linkeltek nekem egy threadet végig nyálazom, de kicsit specifikusabb segítségért igazán hálás lennék. (aki pesti akár sörre is meghívom, csoki stb játszik)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.