Hirdetés
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31551 üzenetére
Inkább fetisiszta.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31553 üzenetére
Én sajnálom őt. Ki tudja hány szálka ment már a nyelvébe, ki tudja, hogy mivel kezelték a képkeretet, ki tudja, hogy ki taperolta össze, mondjuk puszta kezes orrtörlés után.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz Vakegérke #31554 üzenetére
Én nem sajnálom. Ezektől csak jól megerősödött az immunrendszere.
Ha ezt ismeretterjesztő videónak szánták, hát jól elszúrták. Nem derül ki,hogy vajon az aranykeretre is gerjed-e ez a szép szál legény."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
geprombolo
őstag
válasz moonlight115 #31545 üzenetére
Ezzel a hajjal csak annyi a bajom, hogy a viselőjéből túl kevés látszik.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
moonlight115
őstag
válasz geprombolo #31556 üzenetére
Kolléganőm, babát vár."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
geprombolo
őstag
válasz moonlight115 #31557 üzenetére
A baba a világ legnagyobb csodája. Picurommal nem bírok betelni, pedig ő már a harmadik
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Geri Bátyó
addikt
Bocsánat, hogy beletrollkodok a babálkodásba, de olyan van, amire nem számítottam.
Nemrég volt osztálytalálkozóm, amit említettem. Volt egy nagy szerelmem, az első (plátói volt) ezt nem említettem. Az általános iskolai évek alatt jó barátok voltunk.
26 év után tegnap volt egy nem randi jelegű találkozónk. Hétfőn megint. Ő is sérült, nem kicsit.
Én tegnap egész nap olyan ideges voltam, mint egy kisiskolás az első randi előtt. Észrevette. Mosolygott."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz geprombolo #31558 üzenetére
Azt elhiszem. Majd egy icipici képecskét, ha lehetne...
G. B. Biztos ő is izgult. Szerintem mindenki sérült, csak nem veri nagydobra. Traumák jönnek-mennek. Erről szól az élet.
Szeretnél vele összejönni?"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #31559 üzenetére
A mosoly az mindig jó. Tetszett neki, hogy nem vagy az a szívtipró magabiztos izomagy.
Apropo sérülés: mindenkinek van, ahogy Hódlény is említette. Ebből a szempontból kétféle ember van: aki "belehal" a sérüléseibe, illetve aki "túléli" őket. Ha túl tudod őket lépni és tanulsz belőlük, akkor túlélő vagy. Jó neked. Ha a sebeidet nyalogatod, akkor legalábbis haldokolsz. Te döntöd el, hogy mi teszel. Kívánom, hogy ezzel a lánnyal egymás sebeit gyógyítsátok és megtaláljátok a másik által a megnyugvást, amit én is érzek a párom mellett. Teljes szívemből kívánom neked.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
Fényeske, Egérke, küldtem képeket. Ide nem teszek fel, elnézést kérek a nagy közönségtől! Geri Öcsi, ha kíváncsi vagy, csak szólj, neked is elküldöm, hátha kedvet kapsz a babálkodásra.
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #31562 üzenetére
Köszönöm, megkaptam. Stramm kissrác, teljes joggal büszke lehetsz rá.
Természetesen nem mutatom meg senkinek.
-
moonlight115
őstag
Köszi, nagyon édes, és már mekkora nagy! Még csak most született...
Babálkodni jó!
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Geri Bátyó
addikt
Naná, hogy küldjed!
A "leányzóval" meg egyelőre ott tartunk, hogy próbáljuk jól elijeszteni egymást. Még nem jött össze egyikünknek sem. Hétfőn tali, aztán majd meglátjuk.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31565 üzenetére
Nevettesd meg. Egy jó oldalba nyilallós, levegőkapkodós együtt röhögés, és kész, el van csábítva.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Geri Bátyó
addikt
válasz moonlight115 #31566 üzenetére
A nevettetés már megtörtént, bár nem személyesen. Egyik nap írtam neki valamit, amitől annyira nevetett, hogy nem tudott elaludni.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #31567 üzenetére
Azért halálra sem kell szegényt fárasztani!
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31565 üzenetére
Milyen volt a tali?
-
geprombolo
őstag
Birodalmunk igazgatása néha papírmunkával is jár, most jutottam el oda, hogy egy birodalom-idegen, de nagyon híres személy családfáját kell felállítsam, de eddig csak két családtagját találtam meg, ebben kérem segítségeteket. A neve Brúsz Lee (szándékosan nem írtam Bruce-nak, kegyeletből), tettein és filmjein generációk nőttek fel. Két rokonát találtam eddig:
-az apai nagyapját, a 116 évesen, a szájában megaludt tejtől hirtelen elhúnyt Trot Lee mestert, illetve a
-kisöccsét, Cet Lee-t, aki ma is aktív bálnavadász valahol a délszaki tengereken és eszében sincs nyögdíjba menni.
Kérem minden Birodalom-lakó összefogását, hogy kitartó munkájával segítse fáradozásaimat és végül felállíthassuk a remélhetőleg hatalmas és dicsőséges családfát! Kérem nagy figyelemmel kutassatok, nehogy négy felesége és öt anyja legyen szegénynek!Hajrá, akarom mondani Ping Win!
[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz geprombolo #31570 üzenetére
Most kaptam a hírt, hogy egy délszaki halászkunyhóban talált halásznadrág farzsebében találtak egy cetlit, Cet Lee aláírással, melyet nagybátyjának, Rusz Lee-nek, a híres ecetes, nyers hal feltalálójának írt.
+1 rokon!"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Vakegérke
félisten
Ha az oldalági rokonok is szóba jöhetnek, kettőről van tudomásom. Ők megtartották kínai nevüket.
Az anyai nagybácsi Vaj Ling, aki konyhai eszközöket fabrikál, főleg mosogató edényekre specializálta magát.
A nagybácsi lánya Chin Gi Ling, aki magas frekvenciájú hangkeltő eszközök forgalmazásában érdekelt.Hirtelen ennyi, de majd jobban utána nézek.
-
moonlight115
őstag
válasz Vakegérke #31572 üzenetére
Chin Gi Ling férje Bu Lee, a partiszervező. Lányuk Bá Lee, többszörös bálkirálylány. Fiuk Kancsa Lee, aki pisztolypárbajban elhunyt a messzi vadnyugaton.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Na, csak körül kell nézni...
Ha balkézről leszármazottak is szóba jöhetnek, Brúsz Lee kettőt is magáénak tudhat.
Az egyik fia Krump Lee. Kicsit nehéz a sorsa, vásárcsarnokban kulizik.
A másik fia Rum Lee, akivel már senki nem hajlandó egy fedél alatt élni, mert rendetlenséget csinál, de a munkát másokra hagyja.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz Vakegérke #31574 üzenetére
Rum Lee elvált felesége Pacsu Lee, a dúsgazdag parfümgyáros.
Krump Lee fia Fancsa Lee, a bukott táncos komikus. Többször fütyülték ki, mint névrokonát, Fancsal Gót."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31575 üzenetére
Ha jól tudom, Fancsa Lee-nek van egy nem túl vonzó lánya, Tramp Lee. Épp a hozományára gyűjt, nem lesz könnyű férjhez mennie.
-
geprombolo
őstag
Gyerekek, fog ez menni!
Rajzoló kerestetik családfa megrajzolásához!
Vasegér: a jó hozomány hatásos szexepil.
Fancsa Lee-nek egy fia is van, Kancsa Lee, szemei kereszttüzében már sokan elégtek.
[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
Trot Lee mester ikertestvérei is előkerültek, habár írott dokumentum híján csak a szájhagyomány emlékezik meg róluk: Pu Lee és Dax Lee. Kutyamenhely alapításán fáradoztak anno, míg szét nem tépte őket egy megvadult fenevad. A kései unoka, Vád Lee ügyvédként beperelt mindenkit, akit csak lehetett. A történet vége homályba vész.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31578 üzenetére
Szakadok a röhögéstől.
Így nem lehet rokonságot keresni!
-
Vakegérke
félisten
Anyai ágon találtam egy nagynénit.
Strimf Lee a neve, bevándorolt német, harisnyagyári munkás. A görbére sikerült harisnyákat meózza, mert azok passzolnak a lábára.
A fia Paro Lee, katonatiszt. Jelenleg gyógykezelés alatt van, cezaromániával kezelik.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz Vakegérke #31579 üzenetére
Ó, pedig most hívott Mobi Lee, egy telefont akart rám sózni, de nővére, Kand Lee (oldalági Vaj Ling rokon, a néhai Trot Lee mesternek ő vitte a tejet...) közbelépett, ezáltal az üzlet meghiúsult.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31581 üzenetére
Kicsi a világ.
Trot Lee mesternek Serc Lee vitte a kenyeret, ő Kand Lee harmad unokatestvére. Más nem is vihette, mert hamar lebukott volna. Serc Lee fogsorát lehetetlen volt utánozni, így a megrágott kenyérsarok árulkodó nyom lehetett.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
No nézd csak, van a családban fekete bárány is.
Sim Lee, a sokszorosan körözött csaló. Áldozatait megtévesztve, vagy egyszerűen a rokonságára hivatkozva csalja ki az óvatlan emberek pénzét.
Testvére Pukked Lee, aki becsületes lány, nem győz mentegetőzve hajlongani az áldozatok előtt.
[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31585 üzenetére
A gyerekei is blamálják magukat miatta, Unci Lee, meg Smunci Lee.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31585 üzenetére
Nocsak, Birger Lee csak két hónapja vette feleségül Pukked Lee-t, és máris?
-
Vakegérke
félisten
Szerintem bölcs uralkodónk már a fejét fogja. Nem sejtette, hogy milyen lavinát indít el.
-
Vakegérke
félisten
Találtam egy számkivetett rokont, akit mindenki letagad. Ő Bi Lee, aki képtelen letelepedni, mert a szomszédok legfeljebb két napig bírják a szagát, aztán baltát, kaszát, kapát fogva kergetik el.
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
Általam ismeretlen ág, de családi vállalkozás.
Tip Lee elsősorban polcok rögzítésével foglalkozik, de besegít testvérei munkájába.
Hecsed Lee gyógynövényeket gyűjt, amit Stanic Lee csomagol.
A munka nehéz részét Pro Lee végzi, aki az árut a hátán cipeli a piacra.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
moonlight115
őstag
Szégye'l Lee távoli másod unokatestvér, pszichiáter, felvágós ficsúr. Oh, az a franszia vér...!
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31595 üzenetére
Ha minden igaz, az ő öccse Kif Lee, aki egy jó nevű, jól menő péküzlet tulajdonosa Párizsban.
-
-
moonlight115
őstag
válasz Vakegérke #31596 üzenetére
Ha ez igaz, akkor ő a francia kapcsolat. A kulcsember. Látták Tip Lee-vel, amint franciakulccsal hadonászva énekelte a Viva La Muslincát, Mopsz Lee bárjából kilépve.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31597 üzenetére
Monok Lee bújtatta, de lebukott. Epi Lógus talált rá, borzasztó látvány volt. A szemüvege után tapogatózott, mindhiába.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest