Hirdetés
Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz twollah1976 #31747 üzenetére
Ide nem ilyen L-t kell írni. Inkább gőgicsélj!
Boldog karácsonyt kívánok, gyere máskor is!"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Geri Bátyó
addikt
válasz moonlight115 #31750 üzenetére
Persze hogy érdekel mit főzöl, de Egérkével szoktunk főzőcskézni, azért hozzá intéztem a kérdést.
Szóval mi finomat főzöl?A Bar Bee mentesség holnap estig tart (szerencsés esetben).
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31752 üzenetére
Húslevest és mézeskalácsot. Holnap pisztrángot, de nem lesz olyan flancos, mint a tiéd, csak póriasan sütöm. A lillafüredi pisztráng nem szeretne gombaszószban úszkálni.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Geri Bátyó
addikt
válasz moonlight115 #31753 üzenetére
Bármely pisztráng szeret gombaszószban úszkálni.
A húslevest viszont irigylem, mert magamnak az nem főzök. Holnap anyukámnál viszont lesz."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31754 üzenetére
De jó neked, hogy van anyukád.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
twollah1976
őstag
válasz moonlight115 #31755 üzenetére
Az anyak akkor kezdenek igazan hianyozni amikor mar nincsenek mellettunk.
Szegeny mutternak 40 evesen is a kicsi fia voltam.Evek ota nem sirtam annyit, mint amikor nyaron meghalt a mutterom.
;L
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Geri Bátyó
addikt
válasz moonlight115 #31755 üzenetére
Tényleg szerencsés vagyok. Nehéz eset időnként, de azért jó fej.
AzEgyetlen1 Tudom, hogy mit érzel. Nekem a nagymamám volt nagyon fontos. Amikor meghalt, megváltozott a világ.
Az emlékek veled maradnak."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz twollah1976 #31756 üzenetére
Részvétem. Ez így van. És nem tudunk magunknak megbocsátani, ha eszünkbe jut, mikor gonoszkodtunk vele.
17 éves voltam, mikor meghalt. Fogalmam sincs, milyen lehet az, mikor valaki felnőtt, és élnek a szülei."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Chaser
legenda
válasz Geri Bátyó #31752 üzenetére
nekem is volt egy bar beeeeeeee-m, aztán kiderült idővel hogy kicsivel többen vannak odabent mint alapesetben kellene
de rég jártam erre ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
geprombolo
őstag
Boldog Karácsonyt minden Birodalom-lakónak!
Reggel picurom megkapja, amit az angyaltól kért. Előre örülök, hogy mennyire fog neki örülni! A középső is meglepődik majd, le fog esni az álla. A nagy már tudja mit kapSzerk: Hali Chaser, téged is lehet látni? Neked is a legjobbakat!
[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Chaser
legenda
válasz Geri Bátyó #31760 üzenetére
mázlista ( :
boldogot nektek is!
geprombolo eljött oldalt, benéztem, ritkábban fórumozok már mint régen, öregszem ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
válasz Geri Bátyó #31713 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz #81556480 #31763 üzenetére
Na tessék! Ebben a poliptikai mikroklímában bármi megtörténhet. Nem elég a lojális csőrepedés, most még ez is!
Viszont örvendek, hogy titkos kémkedésed siker boronázta, kedves Ügynök úr.
Ezennel felterjesztelek a Galaktikus Pingvinbirodalom aranyfokozatú Hisztikeresztjére, mely egy miniatűr, jégcsapból kézzel faragott, gyémánt pingvintojás, virtuális homokórába applikálva.Mindazonáltal a nevezett felcsúti illetőségű egyént (továbbiakban: gyanúsított) megfigyelés alá vonjuk, és a Birodalom halálos ellenségévé nyilvánítjuk. A demarkáció védelméből kifolyólag az összes vízcsapból folyó gázszerelőt személyes okozásnak vetjük alá.
Üdvözlettel: Ébrenléti Biztosság sk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz moonlight115 #31765 üzenetére
na erre még visszatérünk!
-
geprombolo
őstag
válasz #81556480 #31763 üzenetére
Üzenem fent nevezett úrnak, hogy a Birodalmat nem lehet csak úgy lehúzni a vécén! Mi tartjuk kezünkben a svájciak aranyát, gyémántját és van 3 kiló antianyagunk is, amitől állandójan jó a kedvünk! Meg arany keresztünk is van!
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #31767 üzenetére
Na de Rombi! Mik ezek a nőszemélyek?
Azt viszont el kell mondanom, hogy karácsonykor úgy éreztem magam, mint egy öt éves kislány, mert Bar Bee-t kaptam Karácsonyra!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #31768 üzenetére
Vigyázz, mert Barbie-hez van Ken is. Ki tudja...
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31768 üzenetére
Öltöztetőset?
-
Geri Bátyó
addikt
Hoppá! Ez kimaradt, pedig én jót röhögtem rajta!
Lacuna Coil: Naughty Christmas"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz moonlight115 #31770 üzenetére
Ellenkezőleg!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #31773 üzenetére
Na de kérem! Ezen nem illik viccelődni!
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #31774 üzenetére
Szégyelljük is magunkat!
Tényleg![ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #31775 üzenetére
Bar Bee nevetett, úgyhogy nincs gond!
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31776 üzenetére
Sejtettem
geprombi
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #31776 üzenetére
Ennek őszintén örülök!
-
geprombolo
őstag
-
moonlight115
őstag
válasz geprombolo #31779 üzenetére
Pingvinek és pingvintelenek, boldog új évet kívánok nektek!
És ne csak az új évetek legyen boldog, hanem ti is![ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #31783 üzenetére
Bárkinek az ötlete volt, nagyon tetszik.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Vakegérke #31784 üzenetére
Tudtam, hogy ilyet akarok (Bar Beenak is tetszett az ötlet), de a képet a netről nyúltam.
Hogy telt a szilveszter?
Mi semmi különöset nem csináltunk. Kicsit főzőcskéztünk, elkortyolgattunk egy fél üveg bort és összeölelkezve beszélgettünk. Nagyon jó volt."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #31785 üzenetére
Bor nálam is volt, de semmi extra. Már 10 éve nem ünneplek semmit.
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #31787 üzenetére
Főztem bizony. Épp most lett kész, és én is szeretem.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Vakegérke #31788 üzenetére
Mivel csak tegnap sikerült bevásárolni, nem kaptam csülköt, úgyhogy kénytelen voltam parasztsonkát használni. Utólag kiderült, hogy Bar Bee nem szereti a bőrös-zsíros részét, úgyhogy ez végül nem bizonyult hibának.
Amúgy leves lett belőle. Mindig teszek bele egy kevés paradicsompürét és friss paradicsomot is, meg jó sok tejfölt, így kihagyhatom az ecetet, mert pont eléggé savanykás annak is, aki úgy szereti."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #31789 üzenetére
Én nem cifrázom. se paradicsom(püré), se tejföl, se ecet. Lencsefőzelék kolbásszal, fokhagyma is van benne.
-
moonlight115
őstag
Édi
Én a karácsony-szilveszter előtti 2 hetet betegen, megfázva dolgoztam végig, jó sok munkám volt, úgyhogy sütni is csak ma tudtam, illetve karácsony napján.
BÚÉK a konyhából:
Gesztenye+puncs+csoki torta, rummal meglocsolva
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
Én antitalentum vagyok a konyhában, tehát azt ettem, amit asszonypajtás főzött. Persze lencse is lett az asztalra, főleg anyósom miatt. De van gesztenyegombóc, csokival leöntve, meg egyebek. Meg volt pezsgő is.
-
moonlight115
őstag
válasz geprombolo #31793 üzenetére
Én alkoholt csak bonbon vagy rumos tortaféle formában fogyasztok nagyobb mennyiségben. Kivéve a tokaji aszút, ha néha kapok, megiszom. Tudjátok, Hakap Iszi.
-
Geri Bátyó
addikt
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31795 üzenetére
De jó!
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #31795 üzenetére
Ha jól sejtem, van köztetek súly- és magasságkülönbség.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz moonlight115 #31791 üzenetére
Gratulálok, az íze is a számban van, kedves nagymamám szokott ilyet készíteni! Te is nagyon ügyes vagy!
-
moonlight115
őstag
válasz BomiBoogie #31799 üzenetére
Köszi. Csak most sikerült ilyen szépre ez a sajtos, ezelőtt mindig szétterült, fogalmam sincs, miért. Plecsni lett. Rejtélyes dolog ez a sütés.
A gesztenyés torta pedig bolti tortalapból van, csak krémet kellett hozzá kavarni és rummal locsolni."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest