Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)

Hozzászólások

(#11001) Psychonaut válasza geprombolo (#10997) üzenetére


Psychonaut
addikt

Már tudom miért veszítettétek el a csatát. Mert leparkoltatok a hajóitokkal. :N

Na én nem fogok. Sőt, azt hiszem, a topikból is elmegyek. Leparkoltam itt egy darabig, tetszett, de mostanra valami megváltozott. Lásd fölöttem.

Üdv mindenkinek, további jó játékot! :)

Rocker

(#11002) Ice!? válasza Hasek (#11000) üzenetére


Ice!?
őstag

A KBKPB-nek mi a jentése?

(#11003) Hasek válasza Psychonaut (#11001) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Nem, épp hogy most próbáljuk visszaterelgetni az eredeti medrébe.

Ice: KBK+PB? ;)

Korábban még külön voltak, de mostanra ezt egyáltalán nem mondhatjuk el.

[ Szerkesztve ]

Üdv. H

(#11004) geprombolo válasza Hasek (#11000) üzenetére


geprombolo
senior tag

Hát igen, 1:0, mert hozzásegítettelek. Gratula. Mellékesen a topic lényege annó nem csak a szép számok vadászata volt, hanem a szmájliértelmezés, valamint a Birodalom kialakítása, fejlesztése, terjesztése, továbbá minden, ami ezekkel kapcsolatba hozható. Például éppen megmentjük az Univerzumot, kyrabaaybee főparancsnok segédletével, ha nem tűnt volna fel.
Ja, és grat a #11000-hez, ügyes volt. És a KBK nem csak ti ketten vagytok, mert még sokan mások is benne vannak. Pl. én. Nem csak te bábáskodtál a megszületésénél, hanem Vakegérke, Badman, Rarri anyu, talmida, jómagam, csak hogy egy néhányat említsek. És kard ki kard, ki viszi el a #11111-et? :DD :DD :DD
ja, és a PB része a KBK-nak, mint egy kisebb halmaz egy nagyobbnak.

[ Szerkesztve ]

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#11005) Ice!? válasza Hasek (#11003) üzenetére


Ice!?
őstag

Jéééééééé tényleg.:R

(#11006) gamerkiller válasza geprombolo (#11004) üzenetére


gamerkiller
senior tag

Akkor én hova tartozom?:D Nem tudom..

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#11007) Hasek válasza geprombolo (#11004) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Ennyi erővel sorold fel az előtte léve 10999 db hsz-t, mert azok is hozzásegítettek mind. :D

Semmi mást nem csináltam, csak most bedobtam egy régi játékot. Igen az orrotok alá is fingottam, hátha ez felborzolja a kedélyeket, és felveszitek a bokszkesztyűt! ;]

Abban a KBK-ban, amelyet én ismertem, jelenleg két ember van. Valóban nem csak ebből ált a KBK régen, de ez az a fegyver amivel úgy gondolom, a legkönnyebben feléleszthetem bennetek a KBK-s kölyköt.

KBK-snak foglak hívni titeket, de előbb harcoljatok meg érte. ;)

szerk.: Végül igen, valóban visszavettetek abból a stílusból, ami konkrétan az én csőrömet piszkálta. Viszont ennek maradandóságában annyira azért nem vagyok biztos. Majd ha lemegy párezer hsz, ilyen módon.... :K

[ Szerkesztve ]

Üdv. H

(#11008) Ice!? válasza Hasek (#11007) üzenetére


Ice!?
őstag

Azért van ilyen büdi? Azt hittem, h én voltam.:DDD

(#11009) Csakénvagyok válasza Hasek (#11000) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Grat Hasek, szép volt. Sajnálom hogy még nem tudtam részt venni, de igyekszem behozni, ahogy majd az időm is engedi.

Addig is hajrá KBK

(#11010) gamerkiller


gamerkiller
senior tag

4400x2 jelenti a kapitányságnak..: Gamerkiller kilép.. További utasításig nyugállományba vonul.. vége..

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#11011) Badman 4ever válasza Hasek (#11007) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Hogy is állunk azokkal a boxkesztyűkkel? ;]

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#11012) Hasek válasza Ice!? (#11008) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

A számüzetésem során napokig csak mohán és zuzmarán éltem, ami érlelődött rendesen... szóval igen, én voltam. :K

Egyébként nagyon érdekes. Belecseppentek egy kicsit a levesbe az egykori KBK-s ízből, és már többen is meghátráltak. Ennyire rémisztő volt a kihívásom? Sebaj, lesz ez még így se.

Csakénvagyok: :R

Badman 4ever: Nagyon helyes! Győzzön a jobbik! ;]

[ Szerkesztve ]

Üdv. H

(#11013) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Ez nem foszlós kalács.
Nincs sehol lefixálva, hogy muszáj lemorzsolódni a tagság egy részének. Aki mégis úgy dönt, hogy máshol tágasabb, az természetesen mehet, nem tudjuk erőszakkal itt tartani.
Más dolog, hogy hiányozni fog.

Játszottunk, és most is játszunk. Most éppen háborúsdit. Legközelebb talán szerelmesdit, vagy doktorosdit, esetleg mérnökösdit.
Minden belefér. Minden. Ennyire tág lehetőség talán egyik topicban sincs, amely játszótérként funkcionál.

Sok jó társat elvesztettünk, sokan csak pár mondatot mondtak, és mentek is dolgukra. Feltételezhetően figyelnek most is, és néha meglepő módon eléggé megalapozott tudással szól hozzánk olyan fórumos társunk, akiről nem is gondoltuk volna, hogy érdekeljük egyáltalán.

Óriási ötlet volt a Birodalom valutája, és ez Ice!? ötlete volt, én csak ráharaptam. Néhány kósza szösszenet után semmibe süllyedt az egész. Kár érte. Több pályázat is volt, és bár megkapták az elismerést, netán kritikát, érdektelenségbe fulladt az ötlet.
Hova lett a fiatalos vehemencia?

Jelenleg dögrováson vagyok, marékszám zabálom a vöröshagymát, fokhagymát. Valami H49N27 vírus ostromolja az immunrendszerem. Nem adom fel, leszek én még erőm teljében. Az viszont tény, hogy blokkol az agyam, nem vagyok képes semmi jót, hasznosat letenni az asztalra.

Nos, hogy én KBK-s vagyok-e, azt jó lenne tudnom. Kérem kinyilvánítani. Nem hízelgést várok, hanem pőre, cenzúrázatlan véleményeket.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#11014) gamerkiller válasza Vakegérke (#11013) üzenetére


gamerkiller
senior tag

Ezerszer elnézést kérek mindenkitől, de nem tudok mostanában normálisan hozzászólni semmilyen témához.. Ez az egész kb 1 hete már nem az én világom, azt sem tudom miről beszélnek itt.. A star wars, és egyéb nyalánkságok az én gyermekkoromból kimaradtak..
Nem akarok senki mellett elbeszélni, így egy időre visszahúzódom amíg lecsillapodik ez a háborúsdi..

Bocsánat.

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#11015) Psychonaut válasza Hasek (#11012) üzenetére


Psychonaut
addikt

Ez nem meghátrálás, egyszerűen úgy látom, hogy ez már nem az a topik, amit én kedveltem. Ugyanaz, amit Te mondtál nem is oly' régen. Azt nem meghátrálásként határoztad meg, amit Te csináltál, úgyhogy kérlek ezt is vedd egy kalap alá azzal, és ne úgy határozd meg ezt sem. És tényleg ez az utolsó hozzászólásom a témához, de ezt nem tűrhettem.

A többiektől akikkel együtt játszottam itt elbúcsúzom, Badman, geprombolo, Vakegérke, talmida, rarri, Mr. Csizmás, picur, Móci, gamerkiller, Ice, Hasek, köszönöm mindenkinek!

Sziasztok!

Látod, a végén csak egyikünk maradt. Te voltál az. Győztél, megyek máshova beszélgetni. :K

(#11016) Hasek válasza Vakegérke (#11013) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Először is mindennél jobban kívánom, hogy gyógyulj meg.

Nincs is más vágyam, mint hogy KBK-snak hívhassam azokat, akiket régebben is annak hívtam, de még az új tagokat is! Viszont mindenki láthatja, hogy vesztett a KBK korábbi fényéből, és mint te is írtad, fiatalos vehemenciája szertefoszlott.

Hát most ezt kívánjuk jól megrugdosni, hátha felkel. Ha ennek az az ára, hogy az orra alá fingok, és elnevezem másképp, de semmiképpen sem KBK-snak, akkor legyen.

Szíves örömest hívok újra bárkit KBK-snak, de mint írtam is, ezért cserébe látni szeretném, hogy kiben csörgedezik a KBK-s vér igazán. Viszont! Mindezek előtt pihenj, és gyógyulj meg. Ez most a Te feladatod. Miután ezzel megvagy, egy társaság vár ide vissza, legyen az csak két fő, vagy akár 100 is, és nevezzék bárminek.

A lehető legőszintébb voltam.

[ Szerkesztve ]

Üdv. H

(#11017) Hasek válasza Psychonaut (#11015) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Elnézésedet kérem, félreérthető volna, rosszul fogalmaztam. Meghátrálás alatt nem félelelmből való menekülést értem, hanem inkább a kihátrálást. Én is kihátráltam abból amiből nekem nem tetszett, most Te tetted ugyanezt. Döntésedet tiszteletben tartom. Ég veled! :R

Üdv. H

(#11018) Vakegérke válasza Hasek (#11016) üzenetére


Vakegérke
veterán

Először is köszönöm jókívánságodat.

Semmi sem örök. A római birodalom is semmivé vált, Trója helyét sóval hintették be.

Nézd, én nem kívánok bizonygatni semmit. Nem döngetem a mellkasom, hogy fú, de KBK tag vagyok. Vagy az vagyok, vagy sem.
Azt viszont szeretném tudni, hogy KBK-s vagyok-e. Nagyon nem mindegy.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#11019) Hasek válasza Vakegérke (#11018) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

"Nézd, én nem kívánok bizonygatni semmit. Nem döngetem a mellkasom, hogy fú, de KBK tag vagyok. Vagy az vagyok, vagy sem." - Gyakorlatilag belénk nevelted a játékszellemet, és az ezzel járó versenyszellemet. Igen, hiszen Te mondtad, hogy jöjjünk játszani. Megmutattad hogy kell, megmutattad milyen KBK-snak lenni. S oly büszkék voltunk erre, hogy Mi ezt tehetjük, és tesszük is. Ezekután ezen mondatodat szomorúan olvasom. Bár, gondolom így vagy Te is, és még sokan mások is az én mondataimmal, így én legyek az utolsó aki rágódik ezen.

A kérdésedre már válaszoltam az előző hozzászólásomban. Látni szeretném a KBK-s szellemet a topicban. Amíg ezt nem látom, a korábban megnevezett két tagon kívül nem nevezek senkit sem KBK-snak. Téged sem. Viszont ha már a játékot is visszautasítjátok, mondván hogy nincs mit bizonyítani, akkor nem is bánom, amit most leírtam. :(

szerk.: Persze, mint a nyitó hozzászólásomból is kiderül, KBK-snak sem kötelező jelentkezni. Ha a KBKPB bebizonyítja, hogy van olyan jó, mint a KBK, akkor fejethajtok.

[ Szerkesztve ]

Üdv. H

(#11020) gamerkiller válasza Hasek (#11019) üzenetére


gamerkiller
senior tag

Már csak az ütne szíven jobban ha nyíltan kimondanátok hogy én nem voltam KBK tag..

Csak 3 a sok közül.. 1 - 2 - 3 Én hülye vadparaszt még a magyar vonalaktól is 1500km-re ezzel foglalkoztam és hiányzott..

Viszont látásra kedves topik, Vakegérke veled még szeretnék a későbbiekben is konzultálni, remélem nem tagadod meg..

[ Szerkesztve ]

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#11021) geprombolo válasza Hasek (#11019) üzenetére


geprombolo
senior tag

Akkor én KBK-s vagyok, mert fentebb azt mondtam, hogy hajrá a #11111-ért! :C :C :C
és amúgy is az vagyok, ha tetszik a világnak, ha nem. ;] És Uralkodó is vagyok, és a rend fenntartója, és krónikus krónikás. és önjelölt modi a helyi berkekben.

[ Szerkesztve ]

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#11022) Móci


Móci
addikt

Először is: Jobbulást, Vakegérke!
Há' mi a túró ez? Versengeni kell, hogy igazán itt lehessünk? Nofene...
Felőlem rendben, a megkevert kakit szívesen szétkenem, MUHAHA.... ;] Másrészt KBK tagnak nem vallom magam. Kaptam egy rangot a GPB-től, nekem az megfelel. Ha tévedek, vagy esetleg erre is jogtalanul tartok igényt, kérem szóljanak az ügyvédemnek.
Azonban, ha játék, jöhet! Olyan könnyen nem tolom el a pofám...
Bár, inkább űrhajósat játszanék szívesebben. :))

Remélem nem vette magára senki sem, nem sértésnek szántam!

Ha meg nem tetszik, Lafiel kapitányhoz lehet fordulni. Garantáltan lő!

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#11023) Hasek válasza geprombolo (#11021) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Bizonyítsd be. ;]

Móci: Ki ez a kislány? Húgod tán? Hasonlítotok. :D ;]

gamerkiller: Senki sem mondott ilyet. Sem olyat, hogy régen nem hemzsegtek itt KBK-sok. Te is köztük voltál biza. Annak tartod magad most is? Lássuk. Vedd fel a kesztyűt a KBK ellen, és mutasd meg, hogy KBK-s vagy. ;)

[ Szerkesztve ]

Üdv. H

(#11024) Móci válasza Hasek (#11023) üzenetére


Móci
addikt

Reggel, húgom ,este du***. :K
Elfogadnám örökbefogadott húgomnak szívesen amúgy... ;]

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#11025) geprombolo válasza Móci (#11022) üzenetére


geprombolo
senior tag

Nem játszunk háborúsdit! Háború van! A Földet veszélyeztető Darth Vader egyelőre elvonult, de még itt vannak a borgok, velük is meg kell küzdeni és a Birodalomnak nagy szüksége van az elf harcosok hősiességére. Előre Lafiel kapitány elfjei! Egyébként miért szorongatja azt a letört dzsojsztikkkkkk kart? ;]
Birodalmi rangod örök, hacsak te magad vissza nem adod. Az itt levésért meg nem kell versengeni. Mindenkinek joga van itt lenni. Aki meg szétoffolja a topicot, azt a modik úgyis kicsinálják. Téma van xarásig, van miben válogatni. :C
Hasek: mit bizonyítsak be? Elég sok mindent mondtam.

[ Szerkesztve ]

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#11026) Mr.Csizmás válasza geprombolo (#11025) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

na ja, Kandúr ügynök meg munkanélküli :( :O

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11027) Móci válasza geprombolo (#11025) üzenetére


Móci
addikt

Az egy veszélyes fegyver! ;)
Ha kell, megyünk, s mindent szétlövünk azonnal! Lafiel kapitány úgyis mérges, mert fel lett ébresztve. ;]

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#11028) Hasek válasza geprombolo (#11025) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Nyílvánvalóan azt, ami az eddigi témához kapcsolódik. Azt írtad KBK-s vagy. Ezt bizonyítsd be. És mielőtt megmutatnád fényképen a szőrös hátadat amibe beleborotváltad, hogy KBK, elmondom hogy tedd: ne csak támogasd a játékot amire kihívtalak titeket, hanem játszd is, még hozzá a KBK-sokra jellemzően, az expert szintű "hozzászólás elvitel" skill-t használva. Érted? :D

Móci: Ezt akartam én is írni(reggel húgom...), de aztán meggondoltam magam, hiszen két nő, hogyan... öhm... érted... ;]

Üdv. H

(#11029) Móci válasza Hasek (#11028) üzenetére


Móci
addikt

Na várj csak! Lesz ennek még böjtje! ;]
Amúgy decemberen remélem feljutok pestre, mindenki megbizonyosodhat a nememről... :D

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#11030) Hasek válasza Móci (#11029) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Tudom miért jössz fel: Végiggyepálsz mindenkit, aki eddig ezzel szivatott. Ez is az oka, hogy azt mondod, "megbizonyosodhatunk nemed felől"? :Y :P

[ Szerkesztve ]

Üdv. H

(#11031) Badman 4ever válasza Móci (#11022) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Enyje, egy kislánnyal védeted meg magadat? :DDD
Én a saját hajómmal durrantok a hátsójába annak, akivel összekötöm a bajuszt. ;]

Gyógyulj meg Vakegérke!

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#11032) Vakegérke válasza Hasek (#11019) üzenetére


Vakegérke
veterán

Cseszd meg, a KBK az én szüleményem. Íme.

Igen, megmutattam hogy kell játszani, megmutattam, hogy van egy olyan világ, amely a lelkünkből fakad.
Ezek után képes vagy két személyre szűkíteni a KBK létszámát?

Kiszálltam, de ez nem jelenti azt, hogy elhagyom kyrabaybee hagyatékát. Figyelő módban üzemelek, és ha úri passzióm úgy tartja, bele is kotyogok a dolgokba. Érdemeim alapján megtehetem, jogom van hozzá.

Élhet akár évekig ez a topic, és talán egyetlen szavam sem lesz hozzá, egy tény elkönyvelhető. Én leszek az utolsó, aki itt megszólal. Én adtam életet a hat smiley-nak, és ha eljön az ideje, én fogom temetni őket. Ez pedig kizárólagos jogom, nem engedek belőle.
A kapitány én vagyok, és ha süllyed a hajó, utolsóként maradva tisztelgek, és egy kicsit meghalok.

Mint a játék elindítója, és a KBK megteremtője jogot formálok ahhoz, hogy én határozzam meg azt, hogy senki, ismétlem, senki ne sajátíthassa ki mindazt, amit megteremtettem.

Én, "első" Vakegérke nem öncélúan teremtettem meg ezt a játszóteret. Mindenki szórakozását igyekeztem biztosítani.
Egyszerűen képtelen vagyok elviselni, hogy az általam teremtett értéke(ke)t két személyre lehet porciózni. Még azt sem fogadnám el, ha jómagam harmadikként szerepelnék a listán.

Ez a játszótér mindenkié.
A KBK szintúgy. Nem kisajátítható. Sem két személyre, sem tízre, húszra.

A KBK az én szülöttem, és én nem azért találtam ki, hogy tagsága két személyre szűküljön. Ellenkezőleg. Legyen bárki tagja, akiben él a gyermek, és képes játszani.

A kapitány én vagyok, és ha süllyed a hajó, utolsóként maradva tisztelgek, és egy kicsit meghalok.
Az utolsó szó ebben a topicban az enyém lesz.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#11033) geprombolo válasza Hasek (#11028) üzenetére


geprombolo
senior tag

Expert? Az cizoe volt. Én sose voltam expert, ha valami összejött, akkor örültem. A KBK nem csak hsz-vadászat, nem szabad itt leakadni. Ez csak egy apró mozzanata volt a régi, általad oly vehemensen visszasírt KBK-nak. Ha benned csak ennyi maradt meg, akkor sajnállak. Amióta itt vagyok, azon igyekszem, hogy ez a topic éljen, ne csak vegetáljon, témája legyen, ne csak üresen pofázzunk, a sódernek legyen valami halvány köze kyrabaybeehez, meg a szmájlikhoz. Nézz utána, hogy hányszor szóltam, kértem, hogy maradjunk a témánál. Sokszor én is elszabadultam, de mindig visszatértem. Nincs mit bebizonyítanom. Ha elmarjátok ezzel a hsz-vadászat mindenáron szöveggel az embereket, ám legyen, de ne csodálkozz, hogy nem lesz kivel "játszani". Ne marakodjunk, semmi értelme. Tényleg, játsszunk és kész!
Éljen a KBK, na meg Ping Win!
Ja, és igenis én segítettelek a kerek számhoz, mert szándékosan írtam úgy, hogy 9-re végződjön :P . Én is tudok "spájzolni és kivárni", de szeretem látni a mások örömét is, nem csak a sajátomat, nem vagyok önző.
Vakegérke: jól mondod. :R és gyógyulást!

[ Szerkesztve ]

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#11034) Mr.Csizmás válasza Vakegérke (#11032) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

Élhet akár évekig ez a topic, és talán egyetlen szavam sem lesz hozzá, egy tény elkönyvelhető. Én leszek az utolsó, aki itt megszólal. Én adtam életet a hat smiley-nak, és ha eljön az ideje, én fogom temetni őket. Ez pedig kizárólagos jogom, nem engedek belőle.

"...az én életem halált ad, és a halálom új életet..." (Michael Ende: A végtelen történet)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11035) geprombolo válasza Mr.Csizmás (#11034) üzenetére


geprombolo
senior tag

Megnéztem mind a három részét. Egyik kedvenc filmem. Fantáziaország...

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#11036) Mr.Csizmás válasza geprombolo (#11035) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:N

Azt kiolvasni kell...a filmben nem jön át az egész fantáziavilág valóssága...

amúgy meg azon morfondírozok, hogy elő kellene venni Nietzsche-t...

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#11037) Hasek válasza Vakegérke (#11032) üzenetére


Hasek
Közösségépítő

Ahhoz képest, hogy mennyire nekem esel, amiért kikiáltottalak nem KBK-snak, az egyáltalán nem is érdekelt, hogy maga a KBK teljesen szétesett(Most a részletekbe ne menjünk bele, már leírtam párszor az ezzel kapcsolatos észrevételeimet). Akkor is, mikor legutóbb felhívtam erre a figyelmet - akkor még normálisabban - csak egy negatív eseményként, egy zökkenőnek tüntetted fel törekvéseimet(nem a "nem egyetértés"-sel van a baj, hanem magával a hozzáállással a dologhoz), és ennyi. A Te véleményed, szíved joga, csak furcsa.

geprombolo: Kérlek ne vesd a szememre azt a témát, amelyről most szó sem volt mint tényről. Egy szóval sem mondtam, hogy ez a játék a legnagyobb szenzáció ebben a topicban, de még hasonló megnyílvánulásom sem volt. Ez csupán egy eszköz. Ezzel kapcsolatban viszont már leírtam a véleményemet a múltkor. Nem írom le megint, el lehet olvasni.

De tudjátok mit? Igazatok van. Vesztegetem itt az időmet ilyenekre, hogy "mit tegyünk, hogy legyen játék a KBK-n belül(mint ahogy annak eredetileg lennie kellene), ne csak a trécselés a semmiről"(Igen, tudom, legutóbb űrhajósat játszottatok 50 hozzászóláson keresztűl, húúú...), meg hasonló dolgok. Még csak a lényegét sem értitek annak, amit mondok. Van nekem jobb dolgom is. :(((

Kiléptem. Geprombolo légyszíves, minden velem kapcsolatos infot kitörölni az írásodból. Köszönöm.

További jó trécselést.

p.s.: Pszichonaut - Mégis csak Te győztél. ;)

Üdv. H

(#11038) geprombolo válasza Hasek (#11037) üzenetére


geprombolo
senior tag

ja, a csillagháborúsdi is az én 5letem volt. Bejött, végre nem csak az időjárásról van szó. Neked ez semmi. Nekem haladás. Ne légy türelmetlen. Ja, és péntek óta tolom a háborús témát. Ne feledd, utánanézhetsz, én voltam az is, aki igazat adott neked. Nem tudom, miért veszed ilyen véresen komolyra. Játszani vagyunk itt, hát játsszunk! Mutass példát és mi visítva fogunk utánad szaladni.

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#11039) talmida


talmida
Közösségépítő

Háborúúú??? :F Nanemá!!! :DDD

Vakegérke, jobbulást kívánok! Miféle mutációd van? ;] már nem is elég neked az H1N1, egyből halmozod őket?? :DDD

hasek, gratulálok a 11000-hez!!! :DD

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#11040) puttputt válasza Vakegérke (#11032) üzenetére


puttputt
őstag

Gyógyulj meg Vakegérke! Szerencsére, még mindig okosakat és helyesen tudsz írni, az látható.

Móci:
"Amúgy decemberen remélem feljutok pestre, mindenki megbizonyosodhat a nememről..."
Netán mutogatós bácsi leszel Pesten? ;] :DDD

Kicsit én is kivárok, meglátom, hogy mi alakul itt a topikban (gamerkillerhez hasonlóan), aztán annak megfelelő mennyiségben fogok - tudni - kommentálni.
Illetve, nyilván a "ráérésnek" megfelelően, de nem szándékom egyelőre "meglógni" a topikból - bár megfogalmazódot... - azért, mert kuszának látok valamit.
Azért sem kell itt "megijedni", mert ez elvégre egy "szabad topik", ahogy gepromboló megfogalmazta, számtalan felmerülő témával, amiket bárki vihet, vezethet, kommentálhat...

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#11041) Móci


Móci
addikt

Read only mode: ON.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#11042) luw2win


luw2win
őstag

Na ne hogy több mint 11000 hsz született pár szmájlí miatt :DDD :Y

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#11043) Vakegérke válasza luw2win (#11042) üzenetére


Vakegérke
veterán

De, bizony jól látod. A lekérések száma pedig ebben a percben 126.214 :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#11044) Badman 4ever


Badman 4ever
őstag

Azt hiszem megfejtettem a kódot:
:DD :DDD :(( :O ;) :C
Ez egy üzenet a hajómnak, hogy menjek segíteni a kapitánynak, ugyanis ez a kód felségjelzése a hajómnak. Klikk!

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#11045) picur220 válasza Hasek (#11000) üzenetére


picur220
veterán

Én ebből inkább kimaradnék... Majd szólok, ha jelentkezni akarok.:D
A topik tényleg nem olyan már, mint mondjuk a 10k előtt volt, olyan 9k körül. Szvsz akkor volt a legobb! Elmenni azért nem fogok, mindennap írok majd továbbra is, csak em tudok már sajnos az ilyen játékokban részt venni, nincs időm erre.
Am a KBKPB mit jelent?

(#11046) Badman 4ever válasza picur220 (#11045) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Szerintem a Kyrabaybee Baráti Kör & Pingvin Birodalom-ból van. :)

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#11047) Ice!? válasza Badman 4ever (#11046) üzenetére


Ice!?
őstag

(#11048) picur220 válasza Badman 4ever (#11046) üzenetére


picur220
veterán

Stimm, vágom!:D
Szerintetek hogy lehet az, hogy a CPU-m egy fél óra játék után 59 fokos volt, alapjáraton, alapfeszen, alaphűtővel? Kicsit sokallom, azt mondják a nagyok, hogy 60 fok már kritikus! Am nagyon régi a gép...

(#11049) geprombolo


geprombolo
senior tag

Úgy látom, már senki nem akar játszani.
Vakegérke, készítheted a topic nekrológját.
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#11050) Badman 4ever válasza geprombolo (#11049) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Nana! Ne olyan sietősen! Lásd, 11044-es hozzászólás. ;)

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.