Hirdetés
Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #31407 üzenetére
Seggberúgás átvéve. Megérdemlem!
Valóban, gyerekes vagyok és jelentem nagyon élvezem![ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #31451 üzenetére
Hol jártál, báránykám...?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz Vakegérke #31452 üzenetére
Csak itt a szobában picurommal. Ha ő éppen békét hagy nekem, akkor biztosan nincs is itthon. Vagy én vagyok oda melózni. Vagy alszik, de akkor nem lehet pötyögni, mert itt van a kiságya és éjjel ha úgy támad kedve, kiugrik hozzánk a nagyágyra, mert az jobb! Meg nagyobb is, hiszen Noni meg Papu csinál neki helyet bőven
[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #31453 üzenetére
Áldás, békesség. Távollét igazolva.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
moonlight115
őstag
Ez az! Légy mindig gyerekes, és élvezd!
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Geri Bátyó
addikt
A családi élet mindig elsőbbséget élvez! Ettől függetlenül, mindig örülünk ha hallunk felőled!
Más: Kicsit elkéstem. Pedig szép kerek szám volt.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #31456 üzenetére
Üdv a táborban.
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31456 üzenetére
Holnap vasárnap, hurrá!
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31458 üzenetére
A megérdemelt pihenő ideje.
-
moonlight115
őstag
válasz Vakegérke #31459 üzenetére
Tegnap annyit dolgoztam, hogy még holnap estére sem pihenem ki.
Felköszöntöttem a 95 éves szomszédnénimet, aki egész nap ül a kanapén és jajgat (szegénynek mindig eltörik valamije, most épp a keze, ezért járni se nagyon tud, mert nem tud egyensúlyozni a gipsz miatt). Kivéve vasárnap, mert akkor szkájpol a Kanadában élő, 96 éves gyermekkori barátnőjével, aki fiatalon disszidált a szüleivel. A beszélgetés mindig ugyanaz: jajj, jajj, már azt hittem, sose látjuk egymást többé...most daueroltattam...ó, én nem, az itt már nem divat...ketten maradtunk...(már minden gyerekkori ismerős meghalt).Fura lehet annyi embert túlélni.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31461 üzenetére
Nálam ez a bejövős.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz moonlight115 #31463 üzenetére
Nálam meg egészen más a bejövős: [link] Jó zene, érdemes meghallgatni!
Amúgy meg a hétvégén beszereztem egy kacsát. Nem a kórházi verziót természetesen, de már nem is hápog.
Cserébe az aprólékból (mellcsont, hát, nyak, szív, zúza, szárnyak) egészen kiváló leves készült.
A két comb és a mell fele a fagyasztóba került, de a mell másik felét jól megsütöttem. Serpenyőben. Kívül ropogós, belül enyhén rózsaszín. A kisült zsírjában megpároltam egy kis cukkinit, zöldbabot, borsót és spenótot köretnek.
A szerencsétlen szárnyas feltrancsírozásakor elég sok zsíros bőr került leválasztásra a főbb részekről, ezt vasárnap jól kisütöttem és így lett egy jókora adag kacsazsírom és reggelire kacsatepertő!
A zsírban majd jól kisütöm a máját, de veszek hozzá egy kis csirkemájat is. Az is finomabb kacsazsírban sütve.A tuskóban még szerdáig acciós a pecsenyekacsa, érdemes beruházni.
Lehet, hogy veszek még egyet, mert elgondolkodtam azon, hogy még sosem hallottam kacsapaprikásról és ki akarom próbálni!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31464 üzenetére
Sötét hangulatú, de Zámbó Dzsimitől fényévekre jobb.
Én a kacsát csak vicces, állatos videón szeretem, esetleg rajzfilmben. Mindegy, csak hápogjon! De azért sok sikert a paprikáshoz! Fénykép lesz róla?
Ettetek már Gelej csemege sajtot? 4-5 hónapja rászoktam, mindennap eszem és még nem unom.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31467 üzenetére
Tartok tőle, hogy ezt a zenét nem veled összebújva fogom hallgatni.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz moonlight115 #31465 üzenetére
Ez nem volt nagy dicséret, mert Zámbó Iminél minden csak jobb lehet!
A kacsapaprikás egyelőre kimarad sajnos, mert még nem kaptam fizetést (igazából 3 hónapja nem kaptam fizetést) és nem mertem még egy kacsát venni, mert már nagyon nincs pénzem.
Erről a Gelej sajtról még nem is hallottam. Miféle?
Egérke: Már hallottam ezt a csajt. Fura szerzet, de a zenéje egész hallgatható, még számomra is (Legalábbis nem zavar és az nagy szó! ). Nekem az a táncos kislány tetszik. Totál zizzent!
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31470 üzenetére
3 hónap fizetés nélkül??? A főnökök se kapnak?
A Gelej sajt kissé keményebb, mint a trappista, és sós. Van trappista változat is, de a csemege sokkal jobb.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31472 üzenetére
Van humora a hirdetőnek.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz moonlight115 #31471 üzenetére
Nem tudom, de lehet, hogy most a főnökök sem, vagy legalábbis nem annyit, mint máskor. Kicsit szarban van a cég. Munka van, csak pénz nincs, de a kiadás az sok.
A különbség az a főnökök én közöttem, hogy ők alapból többet kapnak és van tartalékuk. Simán kihúzhatnak néhány hónapot, vagy többet is akár.
Hogyha nem lett volna néhány jól fizető maszek melóm, nagy gondban lennék.Ezt a Gelej csemegesajtot meg jól kipróbálom. Szeretem, hogyha sós egy sajt. Nem véletlenül a Pecorino a kedvenc sajtom!
-
geprombolo
őstag
válasz moonlight115 #31472 üzenetére
Jájájájáj!!!!!! Majd' leestem a székről!
A kérdés hogy szegény hóemberből ki ivott? Mert hiányzik belőle.
Amúgy éppen az asszonnyal nosztalgiázunk, ezt nézgatjukcmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #31475 üzenetére
Én a két nagy instrumentális zseni közül Mike Oldfield-ot jobban kedvelem, mert inkább hangszereket használ (időnként egészen extrákat) és kevésbé gépzene. De azért Jarre sem rossz!
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #31476 üzenetére
A Tubular Bells 1-2-3 a kedvenceim között van
-
törölt tag
válasz Geri Bátyó #31470 üzenetére
Hja. A táncos kislány nem ma kezdte. A héten töltötte a 14-et a rádió szerint.
[link] -
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #31476 üzenetére
Ha már instrumentális: [link] Nem az ő fő profilja, de ez jól sikerült.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31480 üzenetére
Hát persze, a műszempilla nem maradhat le. A kép aranyos.
-
customer114
őstag
válasz moonlight115 #31480 üzenetére
Ez miért készült el?
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #31483 üzenetére
Szerintem nekünk akart kedveskedni.
-
moonlight115
őstag
válasz customer114 #31483 üzenetére
Elgondolkodtam egy egyéni arcképen, aztán ez lett belőle.
+ amit Egérke mondott."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31485 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
Persze kevesebb gyertyával, kicsit húsosabb holddal, és a háttérhez illő kontrasztos színnel.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31487 üzenetére
Pici képen túl sűrű lenne.
Mutatok mást. Hóemberek: 1, 2, 3, kalapok: 1, 2, 3.
Tudom, az utolsó sapka, de jól néz ki.Az arcképgyárosok tuti össze tudnak hozni egy jó képet, ha kiválasztod a hóember(t, vagyis a fejét,) meg a kalapot.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31489 üzenetére
Számomra öröm, ha tetszik valamelyik.
Nálam a kettes hóemberke a bejövős, bár nem szénből van a szája.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31491 üzenetére
Beletrafáltál, csak azért nem így mondtam, mert nem akartalak befolyásolni.
-
customer114
őstag
válasz moonlight115 #31485 üzenetére
Ez goblen vagy krepp papír?
-
moonlight115
őstag
válasz customer114 #31494 üzenetére
Paint
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #31495 üzenetére
-
customer114
őstag
-
Geri Bátyó
addikt
Írtam egyet.
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #31499 üzenetére
Olvastam. Pusztán véletlen nincs vashiányod?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs