- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Úgy néz ki. Jövő héten éjszakás leszek, aztán délután, és így tovább.
Azért választottam a szürkét, mert nem akarok villogni. Színnek elég a nózi kékje. Komoly is, de a zsiványság is kinézhető belőle.
Szerk: Hippá-hoppá, lekaszáltam a 2.300-ast. Bocs, ha valaki ezt szerette volna.
Megjegyzem rarri a hibás, "jókor" kérdezett. -
Vakegérke
félisten
Aranyosak a vakegerek, és régebben cirka erre gondoltam avatarként, csak kék színezéssel:
Aztán rátaláltam egy szemüveg nélkülire, amely jobban tetszett. Egy haver tett rá szemüveget, Hasek pedig véglegessé tette a dolgot:
Superman: Egy fejre állított 7-es két púppal? Mondjuk ha balra billentem, akkor görkori cipő, ha jobbra, akkor leskelődést sugall.
-
Superman
nagyúr
Azt egyébként tudja már valaki, hogy a :L cím mire utal? (Nekem van egy elméletem, de majd később...)
-
Superman
nagyúr
válasz
Badman 4ever #2293 üzenetére
Nos...persze.
-
Superman
nagyúr
Hmmm...tovább kutakodva kyrabaybee kolléga kiléte után, kezd világossá válni, hogy miért is nem fedheti fel inkognitóját. Mert bár a szíve aranyból van, a gyengék és az elesettek gyámolítója, egy modernkori Dick Turpin, ám mégis olyasmivel foglalkozik, mely túlmutat csekély fontosságú egyéni érdekeinken, hiszen tudjuk már jól: "a sokak érdeke előbbrevaló a kevesekénél, vagy egy emberénél" (bocsásd meg nekem Gene Rodenberry a lopást...) és kyrabaybee, a mitikus, némaságba burkolózó, senki által meg nem pillantott hős ezt teszi. Szolgál és vét...pontosabban véd. Míg mi éjszakánként az igazak álmát alusszuk, addig ő cselekszik, ezért is nem ér rá PH-t olvasni.
Íme egy kép róla, amely mindent elárul (tudjátok, a marcona külső mit takar):
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #2287 üzenetére
Na ebben a témában nem nagyon vagyok még jártas a magam...öhöm...17 évével...
...amúgy pedig igazad van, bármilyen nőnek mondasz szépet, azt mondja, hogy dehogy is csak biztos a kedvemre akarsz tenni, de nem is úgy van...
-
lúzer
veterán
MUHAHA MIT TALÁLTAM!
VAKEGÉRKÉK -
lúzer
veterán
válasz
geprombolo #2284 üzenetére
kolléganőim másként vélekednek...
-
geprombolo
őstag
Senki nem figyel oda! 40218 lekérés! wáuuuu!!!
-
rarri
senior tag
Mennem kell sajnos aludni, fél 5-kor kelek . Jó éjszakát !
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Badman 4ever #2264 üzenetére
Erre muszáj volt leelenőrizem a az aranyköpéseket.
-
rarri
senior tag
Nem tolakodtál bele, 18 év házasság után mindkettőnk úgy döntött, hogy külön jobb életünk lesz.
Nincs ebben semmi , másokkal is megtörtént már. A gyerekek is jól fogadták,aminek nagyon örülök. Igaz a nagyobbik akkora mint Badman
Furcsa egyedül, mert 17 éves korom óta mindig volt mellettem valaki. De mivel ez a dolog egy hosszú folyamat vége volt, ezért lelkileg jól viselem.
Egy dolog miatt vagyok csak szomorú, hogy pont a férjem elköltözésével egy időben szakadt meg egy jó barátommal a kapcsolat, ami viszont fáj. / tudom hogy van aki ezt furcsának fogja találni, és lesz aki megért. / Tudom, hogy minden meg fog oldódni. Úgy látszik most ezeket az érzéseket, helyzetet kell megélnem, megtapasztalnom.
Badman : Köszönöm szépen, aranyos vagy.
-
rarri
senior tag
válasz
Badman 4ever #2270 üzenetére
Szia !
Sajnos semmi időm múlt péntek óta, amióta elköltözött a férjem, akinek a holmiját össze készítettem, utána kifestettem két szobát, utána mindent a helyére visszaraktam kitisztítva,most pedig reggel fél 5 -kor kelek minden nap, és meló után ellátom a gyermekeimet, plusz készülünk a húsvétra.
/ csak ennyi
/ És még vár rám a lakás többi részének a felújítása, festése .
Nagyon szeretek veletek lenni, úgyhogy mindig megpróbálok itt lenni kicsit.
Vakegérke : Minden nézőpont kérdése.
-
rarri
senior tag
Ilyen sokat vissza kellene olvasnom ?
Amúgy vidám estét kívánok mindenkinek !
-
lúzer
veterán
válasz
Badman 4ever #2264 üzenetére
Ne offolj már, nem vagy te szúnyogírtó...
EEZ BÜNTET, nem hallottam még
-
Superman
nagyúr
válasz
geprombolo #2259 üzenetére
Az informatika mellett filozófiát is végeztem bölcsészkaron.
-
Vakegérke
félisten
Egy ismerősöm barátjának az akárkijétől származik az info, aki a szöszi rokona. Ha ő kamuzott, akkor én is. Ám ha kamu, akkor sem rosz történet.
Sötét lévén hangok alapján feltételezi a szöszi, hogy a "nagyanyó" mindent elkövetett, hogy megelégedetté tegye a fickó urat.
A kézimunkát feltételezem, hiszen természetes, hogy felmérte a lehetőségeket.
Az orális gyönyöröknek is megvan a speciális hanghatása.
Ami pedig az "ereszd el a hajam" részt illeti, a ritmikusan nyöszörgő pad meggyőző tanu lehet.Mielőtt bárki elítélné a mamit, sok éve özvegy, és társtalan. A képen nem ő látható!
-
Vakegérke
félisten
Ugyan pangás van, de én tartom a formám, lásd (#2252).
-
geprombolo
őstag
Hát igen, ez átlag napi ....sok, na! Nincs kedvem kiszámolni.
És ez egyetlen szupi ötletből, miszerint jó lenne értelmezni a hat vigyorit. Ha emlékeim nem csalnak, ez is Vakegérke érdeme.
Superman Ez nem semmi! Hallottam már filozófiai halandzsát, meg én is tudok sóderolni, de ez szuper! Itt a helyed köztünk, nem vitás!
-
stop
aktív tag
néhány nap alatt hova kinőte magát a topic
méghogy nem lehet a semmiről beszélgetni -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #2253 üzenetére
Előbb járt a szám mint az eszem
Most olvastam csak el az utolsó oldalt, és látom, hogy közben lett ici-pici orros-koppos. A szerk. limit is lejárt.
Csípem én az értelmes marhákat, de még az értelmetlent is. De a topicért mindent! KBK egy szebb holnapért, elnézést az előbbi figyelmetlenségértkyrabaybee may be with YOU!
-
hoffman_
nagyúr
Emelem tekintetem eme nemes de heves kegyetlen emberseregre. Kegyetek kell nekem, kellemetlen itt nem lennem...
Kisütött a nap, jó formán nem is ülök gép előtt...
Fáj a szívem, de a PH! közösség legtekintélyesebb és leginkább magasröptű topicját csak ily ritkán tudom látogatni... Látom azért megy a topic, és szerződnek az új tagok is a csapatba
Azért, ha valami nagyon frappáns jön, akkor idekacsintokMai fizikafakultáció, egymás után a 3, és a 3. elején a srácból kitört, hogy mit látott tegnap a színes/hangos dobozban.
Magát újra nővé operáló transzi kijelenti:
" Nekem csak púp a hátamra a pénisz "
Szvsz nem elhanyagolható kijelentés
Látom Race azért ide is eljutott...
-
Vakegérke
félisten
Egy fószer rendszeresen betért egy drogériába óvszert venni.
Volt a személyzet közt egy kis bögyös szőke, utazott is rá a fószer, fűzőcskézte rendesen.
Elege volt már a szöszinek,
néha sírdogált is.
Megtudta a főnöknő is a dolgot, és ravasz tervet fundált ki.
Jött a fószer újfent, látták a kirakat üvegén át. A szöszi pálinkával öblítette ki a száját, hogy piásnak tűnjék. Óvszer a fószernél, fűzőcske indult. A szöszi eljátszotta a könnyűvérűt, és szinte belökdöste az ablaktalan, sötét raktárba a csábítót. Lerángatta róla a ruhát, és követelte, hogy óvszert használjanak. Ahhoz is ragaszkodott, hogy feküdjön nyugodtan a fószer hanyatt a padon, nincs taperálás.
Óvszer a helyén, manus hanyatt, de akkorra már a szöszi odébb húzódott. Átvette a helyét a nyugdíjas korú takarító néni. Alapos munkát végzett, aztán felkapta a köpenyét, és felgyujtotta a villanyt. Közölte a fószerrel, hogy erre az óvszerre a vendége.
Azóta nem látták a manust a környéken.Állítólag megtörtént eset.
-
Ice!?
őstag
válasz
Csakénvagyok #2249 üzenetére
PH! Jómunkásember.
-
qdak
addikt
válasz
Csakénvagyok #2214 üzenetére
ezaz zárjunk be minden topikot
itt a tavasz irány kifelé
üdw Győr
-
Superman
nagyúr
Rájöttem, mit szimbolizál valami egészen zseniális szociológiai érzékenységgel kyrabaybee kolléga műve: az emberi társadalmi egzisztencia ontologikus tudatának ontikusba való átcsapását egy olyan fundált móduszon, amely magában az emberi létezés esszenciájában gyökerezik. Az ember metafizikai valója óhatatlanul is az ontikus jóság eszmény felé mozdul el a lá Arisztotelész, a boldogságot tehát ontiko-ontologikus létezése végcéljának tekinti. Ez azonban nem egy olyan állapot, amelyet tartósan fenn lehetne tartani, következésképpen a környezeti világban élő ember a lá Heidegger állandóan ki van téve a Mások, a más emberek mindennapi-átlagos világából fakadó befolyásoknak, amelyek aztán mintegy visszalökik a verstehen értelmében vett megértés szintjéről a hallomások,a szóbeszédek és a pletykák szintjére, így létezése autentikus mivoltát elveszíti, ez pedig a boldogság és az afelé törekvés ellentéte, tehát rossz, amin csak el lehet keseredni (sírós és dühös szmájlik). Ám az ember sosem adja fel a lá Hemingway, ezért állandóan újra megpróbálja megtalálni ontologikus valóját és ezzel az Arisztotelész-Augustinus értelmében vett boldogságeszményt. Ha újból rátalált, az öröm és a boldoság keríti hatalmába (vigyorgós és tapsolós szmájli).
kyrabaybee zseni vagy, azonnal írj privátot, hogy az élet értelméről diskurálhassunk.
-
lúzer
veterán
válasz
geprombolo #2245 üzenetére
különben geprombolás lesz?
-
Badman 4ever
őstag
Végre itt a tavaszi idő, kultúrális fesztivál van a suliban, ami miatt nincs feleltetés a héten és csütörtöktől pedig szünet illetve egy lánnyal beszélgetek.
Na ez is egy fárasztó nap volt, még a fogaim is megbánták.
Hosszú volt ez a nap és korán kellett kelni.
Mikor lesz már itt a szünet!
Hamarosan, csak pár napot kell túlélnem!
És addig is itt elüthetem a topikban az időt!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #2241 üzenetére
Lallymá...
Miután feltöltötted, két sárga sor fogad. Direct link to image, és Short link to image. Ebből az első a nyerő. Rákattintasz a "link" szóra, máris megjelenik az a kép, amelyet feltöltöttél. Címsorra kattintasz, máris kijelölve, CTRL+C, a fórumban pedig "Kép", és CTRL+V.
Sok sikert. -
Ice!?
őstag
válasz
Badman 4ever #2240 üzenetére
Hajrá!
Aztán mesélj ha van mit.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #2238 üzenetére
Itt vagyok és olvasok, meg épp csajozok MSN-en szóval csak félig-meddig vagyok itt, de nem tűntem el...
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #2238 üzenetére
Talán megszeppentek a megfeddés láttán. Majd elmúlik.
Nyista kinyírás, nem gátlástalanok a modik.Megy a feltöltés, és ez a lényeg.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #2236 üzenetére
Pedig műxik. Ezt csak a kedvedért töltöttem fel regisztráció, és fizetés nélkül.
Alapból az "images" van bejelölve, mint upload. Jobbra kattintasz a "Browse..." gombra, és máris előtted a lehetőség.
-
Vakegérke
félisten
Olyan szépen indult minden... Kiszúrtuk a lehetőséget, rá is haraptunk.
Ökörködtünk, marháskodtunk. Az ökör is marha, ugyebár.
Gond van, hozzászólások törölve, és a topic élete kockán forog.
Betyár kegyetlen dolog lenne elveszteni ezt a játszóteret.
Kizárt dolog.
A KBK teljes szügyszélességgel kiáll kyrabaybee-ért.
Közelg a 40 ezredik letöltés. Kíváncsiskodnak a kishaverok, és én most is hittel hiszem, hogy jópáran beszállnak még ebbe a játékba. Látens kukkolókból aktív mesélőkké, smiley-megfejtőkké válnak.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
geprombolo #2231 üzenetére
Nekem is kezd egyre jobban szívügy lenni ez a hely...
Amúgy a barkácsolós topikot is szeretem olvasni...
-
Ice!?
őstag
válasz
Vakegérke #2232 üzenetére
Én a http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/ -t használom.
Mellesleg 2233.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #2231 üzenetére
Mutatok egy tuti képfeltöltő oldalt: [link].
Műxik, méghozzá világszerte.Majd bekukkolok a topicba. Azt nem állítom, hogy bele is fogok kukorékolni a dolgotokba.
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #2230 üzenetére
Esetleg be is nézhetsz amoda, a másik tűlélő topicba, minden olyan, vagy még jobb is, mint volt, a blogomban sok infót találsz róla. Érdemes azt is elolvasni, pláne, ha a képfeltöltő.hu adja a képeket rendesen.
(épp nem adja, a fene az összeomlós szerverüket!
nyomnék rá egy linuxot oszt' csá, több gond nem lenne)
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #2229 üzenetére
Keblemre, barátom!
Ja, és Ámen!
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #2223 üzenetére
Na jó, kapjuk össze magunkat! Nincs semmi vész, annyi az egész, hogy nem floodolunk többet (szerintem mindenkinek jobban esik, ha fair-play módon nyeri el a kívánt hsz-számot), már csak azért is, mert itt már mindenki elvitt egy-két "jó" számot, úgyhogy így csak érdekesebb lesz a dolog. A másik meg az, hogy elég három szmájli is egy fajtából, nem kell száz (mondom én, aki magam is előszeretettel használtam ki a "játszóterünket" sorminták kialakítására). Remélem Racecam erre gondolt. Persze ha nem, akkor várom a kiigazítást.
Amúgy én már tanúja voltam nem is olyan rég egy topic hasonló helyzetbe kerülésének, Racecam is ott volt több más modival egyetemben, erről a topicról van szó, jelenleg köszöni, jól megvan. Mi is megleszünk, ha nem lépjük túl a fórumozás írott és íratlan szabályait.
Persze nem esik jól senkinek, ha rászólnak, de ha játszani akarunk továbbra is, akkor ne piszkítsunk magunk alá és senki nem fog minket zavarni, sőt, Racecam is hoz még egy-két szmájli-értelmezést
Most én mondom, hogy félre a nyafizással, elő a humort és természetesen előre kyrabaybee dicsőségére!
#2228 Te papolsz? akkor én mit csináltam most? Teleregényt írtam?Ja, és nekem is szívügyem ez a topic is, mint az a másik is, amellett is kiálltam, mint ahogy most is teszem itt.
Ha jól látom, ugyanazokat a dolgokat írtuk le -
Vakegérke
félisten
Csönd támadt. Remélem, hogy nem vihar előtti.
Mint már jelezték egy páran, zártak hasonló topicot "értelmetlenség" címszóval.
Ezt akarjuk?
Szerintem hálásak lehetünk a minket atyai módon figyelmeztetőknek, köztük kitüntető módon a moderátoroknak, hogy hagynak minket élni, játszani.Igen, szívügyem ez a topic. Bizonyára nem tévedek, nem csak nekem.
Holmi számvadászat, talmi dicsőség hajhászása ürügyén ne hágjuk át a szabályokat. Mondom ezt úgy, hogy én is ludas vagyok, ami az ezrest illeti, és talán máshol is.
Szelid figyelmeztetést kaptunk. Nem zár a topic, és ha nem dúvadkodunk, nem is fog.
Nem hozunk szégyent kyrabaybee fejére, nem leszünk vadmalacok.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Csakénvagyok #2224 üzenetére
Nahát...
-
Vakegérke
félisten
válasz
Csakénvagyok #2222 üzenetére
Én is voltam már simlis, nem tagadom. Azonban ha bezárják a topicot, vége mindennek.
Kiegészítem, ha már kérdeztél.
Nem lesz számvadászat, nem lesz ökörködés. Ilyen bulit nem tudunk mégegyet összehozni. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #2220 üzenetére
Állítólag kukkol. Link
-
geprombolo
őstag
válasz
Superman #2215 üzenetére
Jogos! Akkor én is fogadok, 50-50 az esélye, hogy benéz valamikor.
Vagyis vagy benéz, vagy se. Mondjuk, ha megközelíti azokat az ideálokat, amiket itt elképzeltünk róla, akkor szerintem jöjjön, de ne azért, hogy mindent eláruljon magáról, meg a szmájlik megfejtését, mert azzal elrontaná a játszóterünket. Akkor egyből értelmetlenné válna minden.Be lehetne zárni.
#2219 Ice!? Igeen, irány a Balcsi! Élőszóban rohadt nehéz flúdolni!De lehet mondani, amit akarunk és hátha meglátjuk kyrabaybee kapitányotototot fürdőruciban!
-
Ice!?
őstag
válasz
Csak hanyagolni kell például a kerek számú hsz-ek "vadászását", mert szinte csak ott szokott flood lenni. Inkább a véletlenre bízni. És persze 'nem kifestő'.
-
Eastman
addikt
válasz
S nagyon halkan mondom, ne huzogasd az oroszlán bajszát!
PEACE!
Eastman
-
Superman
nagyúr
válasz
Nagyon egyszerű: kyrabaybee kolléga összes munkájának kitárgyalása a jó út.
Egyébként lehetne fogadásokat is kötni, hogy felbukkan-e még valaha a PH-n.
-
Eastman
addikt
Tavasz van, mindenki pezseg.
-
Racecam
nagyúr
Kezd rossz irányba menni ez a topic. ha nem szeretnétek, hogy zárjam, akkor legalább az ilyen nyilvánvalóan értelmetlen floodolást és a smiley hamozást kerüljétek!!
-
talmida
Közösségépítő
válasz
#64791808 #2210 üzenetére
2211
megelégszem evvel is...
Te meg nehogy azt hidd, hogy valakinek is imponálni akarunk.
Ez egyedül saját magunknak jó. Nem baj, ha neked ez nagyon nincs ínyedre. Szabad kukucskálni is
És néha kell egy kis kikapcsolódás. Egy kis pihenés...Persze mond6tod, hogy "de ennyire??" Igen ennyire. Kinek mikor mennyire? Ez kiszámíthatatlan.
Tudod ebben az a fantázia, hogy mindenki hagyja a másikat játszani, sőt még élvezzük is egymás játékát. Nem nehéz.
A titok a szabadságban rejlik.
Kérdezted, hogy mit éreztem írás közben.. A játék örömét.
..és a szabadságot.
Na, persze mindenki tudja, hogy az igazi szabadság nem ez, de valahol el kell kezdeni.
Boldog szabad-Napot kívánok mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
talmida #2209 üzenetére
Amikor 24 hsz-t írsz zsinórban egymás után, akkor mit érzel belül?
Szal srácok, jól indult a topic, volt értelme, stb. Egy ideje már nem vicces, csak arra mentek, hogy ki tud nagyobb faszságot írni/csinálni. Ez persze nem probléma, csak ne higgyétek, hogy ez poénos, mert marhára nem az
Aktív témák
lo ...
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest