Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"elbasszák a Window-s át, amíg nem perkálja le (esetleg immár másodszorra) a licenc árát"
azért nincs az annyira elbaszva, tovább használhatja, csak fekete lesz a háttér, meg kétóránként kijelentkezik. nyilván benne van az is, hogy elrontsák a warezolók élményét, de userünknek ilyenkor vissza kell mennie a boltba verni az asztalt, vagy fogyasztóvédelem. még olyan esetről is hallottam, hogy MS-től kapott utána kedvezményes licencet.
-
moonman
titán
válasz
Morden24
üzenetére
Házigazda Úr, igaz csak idézett, de egyetértett.
-
moonman
titán
de, majd mindenkit elhajtunk a sarki számtekkbótba, hogy legózza már össze magának, mi kell. megaztán, mióta kapok én ott MPC-t, vagy akármilyen lejátszót?

nem hiszem el, hogy nem érzed, mennyire erőltett már ez a téma. fogd fel úgy, hogy ennyibe kerül a core OS és kapsz hozzá bónuszként WMP-t meg kutyafaszát. persze a legviccesebb az lenne, ha ezek után kiderülne, hogy warezoltad...
-
moonman
titán
nem kérdezik, mert az eula-ban ott van, hogy tilos bármi másra feltenni, mint megfelelő típusú Mac-re. vagy eleve upgrade-ként kapod.
"Ha nekem van egy dobozos XP pro-m, miért kell vagyonokat kiadnom, ha upgradelni akarok w7-re?"
azért mert Win95-ről sem lehet Server 2008-ra upgradelni. gondolkodj már, valahol azért fizikai határai is vannak a dolgoknak.Sefter: Windows 7 Professional-re gondolt, de abban is vannak, csak alapból ki vannak kapcsolva.
kelzsoca: ezkész, a szöveged akár az avatarhoz tartozó szövegbuborékban is lehetne, kész képregény.

-
-
moonman
titán
Az EU szerint az IP-cím személyes adat
Az IP-cím nem személyes adat
ráadásul itt usáról beszélünk. egyébként szerintem sem személyes adat, személyes adat nem változik véletlenszerűen. (ugyanígy vicces valakit személyi igazolványszám alapján keresni.) -
moonman
titán
ha jól emlékszem, azon ment a vita, hogy a megkérdezésük nélkül települt program a gépükre, ami ráadásul "kényes" információkat továbbított az MS-nek.
egy csapat amerikai, aki nem tud olvasni[1] és hozzá még idióta[2] is.
1: benne van eula-ban.
2: IP-címmel meg szoftververzióval sokra mennek ám, egyik sem minősül személyes adatnak. -
moonman
titán
válasz
kételkedem
üzenetére
mondják a lopott Windows-t használók, holott ennek elsősorban a nagyüzemben hamisított, pénzért árult példányok lebuktatása a célja.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ráadásul itt usáról beszélünk. egyébként szerintem sem személyes adat, személyes adat nem változik véletlenszerűen. (ugyanígy vicces valakit személyi igazolványszám alapján keresni.)