- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolxer
csendes tag
Mikor bekapcsolom a telót egy francia szolgáltató neve Bouyges Telecom asszem jelenik meg
de a telo nem függő... megy voda t telenor mindennel...... -
zolxer
csendes tag
Ginger:XWKI4
Nem vagyok jártas ebbe a pakoljunk minden ujjat a telóra című mókában sajna...
Érdemes update elni vagy sem?
Mi lehet a bibi hogy kiesen nem megy a dolog?????????? -
zolxer
csendes tag
Sziasztok.
Sorry skacok de ha valaki tudna nekem tanácsot adni hálás lennék:Kaptam Franciábol egy SgsII-t és 2.3.4 van rajta viszont Ics-re se Kiesen se pedig
a telón nem tudom frissiteni.
Szerintetek van megoldás vagy szervizes kolléga és kész????? -
kolosanyi
veterán
-
SP!T
addikt
-
DarkByte
addikt
-
kolosanyi
veterán
Hát ha az ICS miatt akarod, akkor szerintem ne tedd. Jelenleg megy az anyázás a topikban, pár oldalt kell csak visszaolvasni (többek között én is szidom a guglit rendesen), mert hónapok óta csak egy bugos 4.0.3-ra tellett tőlük. Semmi kommunikáció nem történt, csak bejelentették pár hete, hogy nyugi van, ebben a hónapban lesz majd update valamikor. Hát köszi, nesze neked referencia bullshit... Ennek ellenére jó teló, szerintem az egyik legjobb egymagos, meg ugye máris tele van ICS főzetekkel a net, de csak ezért nem éri meg cserélned.
-
SP!T
addikt
-
Rotate
veterán
-
SP!T
addikt
-
Rotate
veterán
-
DarkByte
addikt
-
Rotate
veterán
-
DarkByte
addikt
-
kolosanyi
veterán
Nexusra meg még mindig nincs kint az OTA... Kész röhej, hogy egy S2 előbb megkapja, mint egy referenciamodell. Bár ez még hagyján, de mikor arról írnak, hogy a nem tudom melyik Huawei, meg a Transformer is már vagy 2 hónapja ICS-sel nyomul, hááát... (Jó, tudom, legelőször kapta meg a Nexus, szóval volt frissítés, csak visszavonták. Na meg amilyen a 4.0.3... igaz legalább van, szóval ha kicsit trükközve is, de manuálisan bárki felteheti, nem is beszélve a főzött ICS ROM-ok hadáról, ennek ellenére mégiscsak úgy vélem, hogy a szituáció ultra gáz.)
-
hallerlaller
addikt
-
Psychopeti
senior tag
Persze a sima SGS-esekre nem gondolnak

-
Rotate
veterán
-
Cyberpunk
félisten
-
parkr
őstag
és mi lesz azzal, hogy a holonak kötelezően választhatónak kell lennie?
vagy ez már nem így van? -
Cyberpunk
félisten
-
Rotate
veterán
-
Cyberpunk
félisten
Jöjjön már a Note-ra is végre.
Ja és az az okádék TW nélkül. Holo felületet kérek. -
Rotate
veterán
de S2-nél eleve olyan jó volt a gyári ROM, hogy nehéz megugrani + mivel toldozott foldozott driverekkel dolgoznak, stabilitásban nehéz lesz megközelíteni a gyárit... most megnézed, van erre CM7, de nézd meg mennyien használják pl innen mobilarénáról... alig-alig, és már eltelt lassan egy év megjelenés óta, és még mindig messze van a tökéletestől, nyilván ha anyira jó lenne, nem a gyári/gyári főzetre voksolnának inkább

-
rankesz
veterán
Hát, én SGS1-en nem ezt tapasztaltam, a CM7 a végére olyan szinten kiforrta magát hogy a legtöbb ember azt használta a gyári romok helyett.
Most meg megy a CM9/AOKP, ami ugye SGS iCShiánya miatt full 0-ról indult, mégis mára rengetegen használják mert mindennapi hasnyálatra is teljesen stabilan működik. -
Rotate
veterán
-
rankesz
veterán
Nen is az ICS itt az annyira várós, inkább az hogy mikor adja ki a Samsung a forráskódot! Addig nem sok érdemi dolgot tudnak művelni a developerek... max apróbb módosításokat a ROM-ban. Szóval remélem az ICS kiadását napokon belöl követni fogja a forráskód is!
-
Hobbbyt
őstag
-
SP!T
addikt
Használd az Apex launchert. Én is utálom a TW-t...

-
Rotate
veterán
-
Hobbbyt
őstag
Mit meg nem adnék ha root nélkül is simán le lehetne lőni a TW-t és tartósan előhozni az ICS alapot.
-
Apika
addikt
Én is várom már az ICS frissítést a Galaxy Note-ra...
-
Rotate
veterán
-
rankesz
veterán
-
Skynet258
veterán
-
domerator
veterán
Bocsi, de ez nem facebook oldal?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Apex launcher szinte minden tekintetben gyári lesz, csak a screen lock marad meg a gyári béna Samsungos... 

Ja és az az okádék TW nélkül. Holo felületet kérek.