- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
r.levente75 #2148 üzenetére
Mikor a második pingvin is meghalt nem is akartam utána venni, mert főleg Nescafé-t iszom meg néha főzőset.
De ez annyira olcsó volt hogy nem akartam ott hagyni, és csak hobbi kávézásra meg a gyerek (18)szereti az extra kávékat, meg is veszi ami kell neki úgyhogy nem napi kávézós lesz mint a dolce hanem csak alkami.
Persze lehet hogy még később veszek megint de most egy darabig nem valószínű. -
Muerte68
addikt
Elköszönök a topictól, jó volt itt jó a társaság de beszereztem a halott pinvin helyett féláron egy Nespresso gépet.
Biztos drágább lesz meg nincsenek olyan akciók mint itt,de úgyis ki akartam próbálni azt is főleg hogy rengeteg fajta kávé van sokféle márkától.
Mondhatnám hogy a környezet védelmét néztem de bár jól hangzik nem ez volt az első szàmú szempont
Úgyhogy további jó kávézást mindenkinek én átáltam a sötét oldalra -
csabulaxi
senior tag
válasz
AndrewBlase #2143 üzenetére
nagyon rossz a műanyag része. alig bírja átszúrni, orrán - száján folyik
-
Met
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2141 üzenetére
Én legalább tudom használni a keresőt ami korrigálja az elírásokat
-
-
Valahonnan be lehet szerezni üres kapszulát? Van itthon egy rakás őrült kávé, valahogy jó lenne lefőzni
-
TA68
őstag
Látom szövegértelmezésben kihívásokkal küszködsz. Senki sem oltogatott csak normális hangnemben válaszolt, nem úgy mint te.
Egy eredeti kapszulával való kipróbálást azért javasoltam, mert akár ennek a hibája is okozhatja a vízszivárgást. De én kérek elnézést, hogy mertem neked válaszolni.
-
azbest
félisten
Kaptál magyarázatot, sehol nem írtam, hogy használj gyárit. A mostani töltős kapszulád nem tartja a nyomást és olyan helyen is folyik, ahol nem kéne. Szerintem nem volt ezt olyan nehéz megérteni. A gépet nem tudod "megjavítani", hogy ne folyjon a víz, ha egyszer a kapszulából folyik az és oda megy, ahol utat talál.
Még azt is hozzátettem, hogy valószínűleg nem csak kívül folyik a falon, hanem a gép belsejében is, mert erről már más is panaszkodott. A megoldás az, hogy használj olyan kapszulát, ami tartja a nyomást. Az utántöltős kapszula sem örök életre van tervezve, ha szétment a fedele és nem zár, olyan, mint a szita, akkor azt cserélni kell.
Ha nyomás nélkül csorog csak át némi víz, a többi meg mellé megy, az olyan, mitha simán átcsorgatósan főznél kávét. Ehhez nem kell a kávégép sem, csak egy erre szolgáló tölcsér és egy filter (azt hiszem nem csak papír létezik, hanem abból is van többször használató) [link]
Nem volt semmi fikázás a válaszokban. Te kezdted rögtön durcás módban már a kérdésfeltételt is. Szóval értelmezd a válaszokat.
Ha paraszt választ akartam volan írni, akkor azt írtam volna, hogy nyomjál bele púrhabot...
-
kokii
tag
Elsősorban a rengeteg műanyag szemét miatt döntöttünk az utántöltős kapszula mellett, mert nem győztük kidobálni amit termeltünk. Hű erre meg lehetne mondani, hogy akkor minek veszel ilyen gépet. Nyilván ez itt a válasz, mert nem lehet feltenni normálisan egy kérdést, anélkül, hogy fikázásba kezdenének itt a szennyorok és a többiek.
De akkor ahelyett, hogy normálisan válaszolnátok, vagy hagynátok a csába a hozzászólásomat (ugyanis a kérdés annak szólt, aki már találkozott ilyennel, esetleg meg is oldotta, hogy mondjuk a tálca és a gép fala közé (NEM alá) rakott valamit, stb., mivel ott folyik el pár csepp víz ahelyett, hogy a tálcába csorogna) inkább oltogatjátok az embert.
De folytassátok nyugodtan az akciós kapszulák prinstcreenjeire a nyálcsorgatást, ahelyett hogy segítenétek a másiknak, HA tudtok, ha meg nem akkor megtennétek a szivességet, hogy nem offoljátok. -
lmno
őstag
-
azbest
félisten
Nagyon egyszerű: ha a nem fér el egy hosszú kávé a tálcájában, akkor 3d nyomtatóval készíthetsz nagyobb tálcát, amiben elfér.
Vagy esetleg az egész gépet ráteheted egy másik tálcára, meg esetleg egy kis dobogóra, hogy ne álljon a szerteszét folyt kávé és víz keverékben.
Vagy amikor elkezd folyni világnak, akkor megszakítod a főzést.Inkább a problémát kéne megoldani. Azaz a kapszulád nem zár jól. Lehet néha az utántöltős kapszulát is cserélni kell vagy legalábbis a tetejét, amibe a tű megy. A gyári kapszula úgy van kialakítva, hogy amikor a tű beleszúródik, akkor is bírja a 15 bar nyomást és nem folyik ki mellette. Az utántöltőnél pedig a tűnél és a tetejénél körben is bárhol folyhat.
Lehet nem is a külső falon folyik. Korábban volt aki azt mesélte, hogy a visszafolyó kávés lötyi a gép belsején keresztül folyt az aljára. Szépen bepenészedhet idővel. Meg úgy általában sem biztos, hogy műszakilag szerencsés vagy biztonságos, ha a belsejét öblíti át egy főzés.
-
kokii
tag
Ezt értem.. csak ahogy írtam zavar, hogy ott egy tálca, ami nem fogja fel a vizet, és a hozzászólásom erre irányul.
-
kokii
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen gépünk, amit újratöltős kapszulával használunk (tudom, hogy van akinek ez nem tetszhet, de légyszi is olvasd végig, hátha pont Te tudsz segíteni
)
Sajnos a víz kávé főzés közben egy idő után "túlcsordul", és kifolyik nem a helyén, hanem a falon (ez nyilván a kapszula miatt lehet)
Ezt még oké is, a kávé lefő nincs gond, van tálca, na de pont a tálca a gond! Töredékét fogja csak fel a víznek, ami így a tálca alá folyik... Találkozott már valaki ilyennel, van rá valami megoldás, vagy ez egy konstrukciós hiba, ami a kapszula miatt bukik ki és nincs mit tenni, csak amit jelenleg: alá tenni valamit ami felfogja?Előre is köszi!
-
Bubaaa
aktív tag
Nagyon fogyóban van a készletem. Ha valaki tud akciót, ne tartsa magában
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Után tölthető kapszulát keresek ehhez a géphez.
Csak azért írom a típust hátha számít, mert a Segafredos kapszula nem nagyon volt jó bele.
Van ezek között a kapszulák között különbség vagy mindegy? Ebay, Ali játszik.Nem a fillérbaszás a cél. Felgyűlt itthon sok őrölt kávé és el kellene használni. Illetve Frey kávéból csak két fajtát lehet venni kapszuláshoz.
-
golyós
addikt
Bp Újbuda center Euro Family boltban 700 ft a capucchino! Ráadásul 3+1 akció ! Volt tegnap még pár darab valamelyik presso-ból is.
-
r.levente75
addikt
Tescoban 3+1 akció!
-
lmno
őstag
DolceGusto.hu-n a legtöbb doboz 20%-os kedvezménnyel rendelhető.
-
CptAdamica
veterán
Ez tényleg jó ár, a Buondi pedig finom.
Most olvasom hogy hamarosan lesznek kapszula visszagyűjtési pontok végre.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Nem tudtok esetleg valami jó akciót kávékapszulára, ahol szállítanak házhoz is Budapesten? Kicsit drágának találom Pennyből 1699-ért venni a presszót már így harmadik alkalommal. -
Mezcal
addikt
Tudtok egy jó szervizt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest