- leslieke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyuskahh
tag
válasz
pusihusi #2083 üzenetére
Nah!
Meg is van minden működik.
Akit érdekel a következőkben leírom, hogy kell feltelepíteni a DragonDevil 0.30 kernelt, illetve a jiayucontrol.apk-t.
Első körben ROOT jog kell a telefonunkra, ez a legtöbbeknél elérhető a Beállítások->Biztonság->Superuser bepipálásával.
Második körben play storeból le kell tölteni egy ES File explorer managert, vagy egy ROOT Explorer-t.
Harmadik körben szükségünk van a következő fájlokra: (Forrás: [Android-hilfe.de])
[Ezeket kell letölteni:]
1. Ha ezek megvannak, telepítsük fel a Flashify nevű appot, amit mellékeltem a letöltések között.
2. Futtassuk a Flashify nevű appot, és adjunk neki ROOT hozzáférést.
3. A Flashify-ban "Flash" fül alatt válasszuk a Boot image opciót, majd tallózzuk be az általam mellékelt boot.img-t.
4. Megkérdezi, hogy Flash boot? Nyomjunk a YUP!-ra, majd ha emlékeim nem homályosak, akkor felajánlja, hogy indítsuk újra a rendszert az újdonsült kernelünkel, ha nem, akkor indítsuk magunk újra
5. Bizonyosodjunk meg róla, hogy tényleg DragonDevil kernelünk van, melyet a Beállítások->Telefonról menüpontban találunk, a Kernel verzió mellett. Valami hasonlót kell látnunk, hogy 3.10.48-DragonDevil_0.3.0.
6. Jiayucontrol.apk telepítése, még felesleges futtatni, mert azt közli velünk, hogy inkompatibilis ROM.
7. Az általatok választott ES File Explorer manager, vagy ROOT Explorerben, hozzatok létre egy mappát a /system mappában .jiayu néven. Tehát legyen egy mappaszerkezetetek a következőképp: /system/.jiayu
8. Indíthatjátok a Jiayucontrol appot, mostmár nem írja ki hogy inkompatibilis ROM, lehet tweakelgetni a beállításokatMinden előtt érdemes mentést készíteni, ha valami nem úgy sülne el, mint ahogy szeretnétek.
Semmilyen szoftvert nem birtoklok az alábbiakból, minden köszönet érte a jiayu.de munkatársainak, superdragonpt-nek, és DerTeufel1980-nak a kis megoldásért.
Semmilyen felelősséget nem vállalok a leírtakért, nálam minden úgy működött ahogy leírtam.
Bármi kérdésetek van kérdezzetek nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Milyen asztali médialejátszót?
- Honda topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- leslieke
- Motoros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest