Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Jelen pillanatban az EU-ban 87 angol, 74 német, 32 francia és 8 spanyol nyelvű WoW-realm van. Ez realmenként 3-4 szervert jelent (a két kontinensnek egy-egy, és egy vagy kettő - nem tudom pontosan, de inkább kettő - az ún. instance-oknak, a nagyobb tartalmat hordozó 5-40 fős csapatoknak szóló területeknek). Emellett a rengeteg GM minden előbb felsorolt nyelven - tegnap éjjel negyed 4-kor beszéltem eggyel.
Hogy is oldanád meg előfizetési díj nélkül a fenntartását? (a példád nem rossz: bármilyen hobbid van, arra költeni kell, legyen ez autó, fényképezés, akár a tévéÉs az előbb írtam, hogy havi 3300 Ft, plusz a web díja.)
-
bullseye
addikt
ez a havidíjas dolog olyan undorító pénzlenyúlás, amíg nem gondolod végig mit kapsz cserébe... nem az FPSből kéne kiindulni, ahol van 1-2-10-50 kisebb szerver ozt a többit a közösség adja már össze (ha tudja, meg a kiadó reagál egyáltalán, pl. BF2 ladder dolgokról olvastam durvákat). Itt 40-50 bazi szerver, sőt esetneként egész fürt megy, hogy szépen fusson a dolog, folyamatosan cirkálnak a GMek, karakterosztály-képviselők, stb., van akár online segítségnyújtás is, a játék folyamatosan fejlődik, bejönnek újabb eventek, stb. stb.
na nem azt mondom, hogy harmad ennyiből nem futná ugyanerre, de az ember ha fizet, utána joggal is veri az asztalt, ha lenyúlták cuccát, belefutott egy bugba, vagy csak elhőzódik a karbantartás... a cég meg megérdemli az általában jól végzett munkáért... -
orbano
félisten
ráadásul a használati értéke is szembeötlőbb, valamint kicsit tovább tart. egy farmert megveszel és hordod 1-2-3 évet. egy átlagos játékot végigjátszol max egy hét alatt, vagy megunod pár hónap alatt. persze vannak kivételek (wow, cs, stb), de a többségénél erről van szó, nem arról, hogy könnyebb ellopni (bár biztos ez is közrejátszik a jelenség pszichológiájában).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest