Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki 1 hét alatt végigtol egy játékot, annak túl sok szabadideje van. Én még egy 15 órás játéot is 2 hónapig tolok, mert nincs sok időm játszani (heti pár óra). Ha meg ezt nézzük, akkor már nem is drága, hiszen átlagosan 2-4 ezerért veszek játékokat, mert többnyire megvárom, amíg leesik az áruk.
-
Pala
veterán
közrejátszik, eléggé..na meg amit előtte írtál, a használati érték, hogy az embernek valamilyen szinten''muszáj'' ruhaneműt hordania, míg eredeti Quake4 nélkül lehet éldegélni.
Az emberek ott spórolnak, ahol tudnak, ahol lehet, ill. ahol könyebb, kisebb a kockázat.
Engem nem érdekel a wow, soha nem is szerettem a szerepjátékokat, de ez a havidíjas dolog olyan undorító pénzlehúzás; ha wow-fan lennék, se játszanék vele. Bár ha belegondolok, ez olyan mint a fényképezőgép, amit hiába vettél meg, fizetted ki, utána még fizetned kell folyamatosan (aksi, stb. ), hogy tudd használni. Meg hát a kocsiba is kell benzin, na de akkor is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Mini PC
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest